Survivor: Η υποψήφια προς αποχώρηση, οι αιχμές του Βασάλου για την Εύη, τα καρφιά του Πάνου για τον Κωνσταντίνο και τα παράπονα της Ελευθερίας

«Δεν μετράνε φιλίες και δεν μετρά τίποτα εδώ πέρα», είπε ενοχλημένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Must Read

Η τύχη των μαχητών φαίνεται πως γύρισε αφού αυτήν την φορά οι διάσημοι ήταν αυτοί που κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη προς αποχώρηση.

Η κόκκινη ομάδα αποφάσισε πως θα ψηφίσουν αγωνιστικά έτσι κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας οι παίκτες που πρωταγωνίστησαν στην κάλπη ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας κι η Νικολέτα Μαυρίδη. Η παίκτρια που βρέθηκε τελικά στον τάκο ήταν η Νικόλ.




«Δεν θα ήθελα να τελειώσει εδώ αυτό το ταξίδι. Δεύτερη φορά που το περνάμε, ο καθένας για διαφορετικό λόγο εδώ μέσα. Για να επιβεβαιώσει ο καθένας πράγματα για τον εαυτό του. Δεν περίμενα κανένας να μου επιβεβαιώσει, αν είμαι καλή ή όχι. Ομολογουμένως το περίμενα και δεν έχω βρει τα πατήματά μου. Δεν είμαι η πιο αδύναμη παίκτρια της κόκκινης ομάδας… αλλά το περίμενα», είπε η παίκτρια μόλις άκουσε το αποτέλεσμα.




Από το χθεσινό επεισόδιο όμως δεν έλειψαν οι εντάσεις και αυτήν την φορά πρωταγωνιστής ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του reality επιβίωσης, εξομολογήθηκε πως τον ενόχλησε το σχόλιο της «φίλης» του Εύης Σαλταφερίδου.

Η συμπαίκτριά του, μιλώντας στο συμβούλιο του νησιού, δήλωσε πως από το παιχνίδι θα έπρεπε να φύγει ή ο Κωνσταντίνος Βασάλος ή ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

«Συμβούλιο αποχώρησης χθες και παρέμεινα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Ανάμεικτα συναισθήματα. Μεγάλη μου χαρά από την μία, αλλά από την άλλη με προβληματίζει η αγωνιστική μου εικόνα…. Κι αυτή η εβδομάδα είναι ερωτηματικό. Η ενόχληση στο πόδι παραμένει. Πρέπει να αποδείξω ποιος είμαι για να μην ξαναβρεθώ στην ίδια θέση» σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Με ενόχλησε πολύ η τοποθέτηση της Εύης. Μπορεί να είναι εγωιστικό αυτό, αλλά είναι κι η αλήθεια και με ενόχλησε. Είπε προτιμώ να φύγει ο Κωνσταντίνος ή ο Παναγιώτης. Την προηγούμενη εβδομάδα έλεγε μακάρι να φύγει ο Ασημακόπουλος κι αυτήν την εβδομάδα είπε μας συμφέρει να φύγει είτε ο Παναγιώτης είτε ο Κωνσταντίνος. Δεν μετράνε φιλίες και δεν μετρά τίποτα εδώ πέρα. Ο Ασημακόπουλος μέσα σε λίγες ημέρες έγινε παιχταράς και τον χρειαζόμαστε. Από εκεί που ήταν τοξικός κι αναμετέδιδε πληροφορίες από τον έναν στον άλλον σαν την Μελίνα. Μάλιστα. Ωραίες τοποθετήσεις στο συμβούλιο. Καθόλου κ@λοτούμπες κι όλα to the point. Μπράβο παιδιά»




Με το σχόλιο της Εύης όμως ενοχλήθηκε και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Αναφορικά με την αποχώρηση όμως τοποθετήθηκε και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος εκτιμά πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι καλύτερος, αγωνιστικά, από τον Παναγιώτη.

Ο Παναγιώτης φαίνεται να διαφωνεί με την άποψη των συμπαικτών του και εξηγεί στην κάμερα των συμπαικτών του τους λόγους συγκρίνοντας τον εαυτό του με τον Βασάλο.

«Ρωτήθηκε η ομάδα μου από τον Γιώργο Λιανό ποιος παίκτης θεωρούν ότι θα ήταν καλύτερο να έφευγε για να δυναμώσει αυτή η ομάδα. Η απάντηση της Εύης ήταν ότι αν φύγω εγώ ή ο Βασάλος θα ήταν καλύτερο και ο Μπόγδανος είπε, ότι θα ήταν καλύτερο να φύγω εγώ γιατί ξέρει τι περιμένει από τον Κωνσταντίνο.

Η ομάδα μου με έχει σίγουρα για τον πιο αδύναμο παίκτη και αυτό επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά. Δεν υπάρχει στήριξη από την πλευρά τους στο αγωνιστικό κομμάτι. Από την άλλη, όταν έχουν έναν άνθρωπο που είναι εδώ τρεις μήνες και έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί πέρα. Πως γίνεται να με συγκρίνουν εμένα που είμαι εδώ μόνο έναν μήνα και δεν έχω τη δυνατότητα να παίξω τα παιχνίδια που έχει παίξει ο Κωνσταντίνος, δηλαδή τα τριπλάσια;» ανέφερε χαρακτηριστικά.




Από το αντίπαλο μέτωπο, τα πράγματα δεν κυλούν ρόδινα για όλους τους παίκτες. Η Ελευθερία Ελευθερίου για ακόμη μία φορά εκφράζει τα παράπονά της για τους συμπαίκτες της τονίζοντας πως δεν την αφήνουν να πει την γνώμη της.

«Ήρθαν οι προμήθειές μας και εκεί που συζητούσαμε για το πώς θα οργανωθούμε, παίρνω τον λόγο και λέω πως καλό θα ήταν να κάνουμε και μεσημεριανό και λίγο πριν νυχτώσει δύο μερίδες για τον αυριανό μας αγώνα που είναι σημαντικός, γιατί έχει και φαγητό και ασυλία. Με γράφαν όλοι κανονικότατα, όπως γενικά συμβαίνει. Για κάποιον λόγο, όταν απευθύνω τον λόγο ή θέλω να πω την άποψή μου για κάτι, δεν μου δίνουν ποτέ τόπο και χρόνο για να πω την άποψή μου για κάτι και το έκαναν πολύ έντονα σήμερα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This