Εύη Σαλταφερίδου: Tο παρασκήνιο γύρω από τον έντονο τσακωμό του Ηλία με τον Τάκη

«Μίλησα με τον Ηλία και δεν μπορώ να του κρατήσω κακία»

Must Read

Σε μαζικά unfollow προχώρησε ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του από το Survivor και ανάμεσα στα πρόσωπα που διέγραψε από τα social media ήταν η Εύη Σαλταφερίδου και ο Ηλίας Μπόγδανος, με τους οποίους ήταν φίλοι.

Δείτε επίσης: Survivor – Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Στην αποβολή του Γκότση, ο Μπόγδανος είπε “είναι η καλύτερη μέρα”»

Δείτε επίσης: Νικόλας Αγόρου για Ηλία Μπόγδανο: «Εδώ γύρισε την πλάτη στον Ηλία Γκότση και δεν τον υποστήριξε, δεν θα το κάνει σε μένα;»

Ο Ηλίας Γκότσης είχε ισχυριστεί πως κατηγορήθηκε για πράγματα που δεν έκανε στην πραγματικότητα και οι φίλοι του δεν τον υποστήριξαν.

Η Εύη Σαλταφερίδου μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από τον έντονο τσακωμό του Ηλία και του Τάκη ξεκαθαρίζοντας πως εκείνη πήρε θέση υπέρ του στενού της φίλου γεγονός το οποίο δεν γνώριζε κανείς.

«Υπήρξαν παίκτες που ήθελαν να βγάλουν στην παραγωγή ότι ο Ηλίας κάνει παράνομα πράγματα, ότι έχε κινητό – που δεν είχε ποτέ κινητό είναι η αλήθεια -και γενικά λέγανε τα ίδια πράγματα. Δεν είχε καμία επαφή με τηλέφωνο γιατί το συζητούσαμε», ανέφερε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου.

Όσον αφορά τη λίστα με τα ψώνια του Ηλία Γκότση, ξεκαθάρισε ότι: «Εγώ για αυτό το χαρτάκι που έχει γίνει τόσος ντόρος, δεν γνώριζα τίποτα. Όταν ήρθε ξαφνικά στο συμβούλιο ο Ατζούν και όλη η παραγωγή και παγώσαμε όλοι, εγώ δεν γνώριζα τι άκουγα. Δεν είχα ιδέα γι’ αυτό το χαρτάκι. Γιατί ο Ηλίας αν του πεις κάτι θα το πάρει στον τάφο του».

Δείτε επίσης: Survivor- Ηλίας Γκότσης: «Ήξερα ποιος έχει γράψει το χαρτάκι και δεν μίλησα» – Η Εύη νομίζει πως παραμένουν φίλοι

«Ακόμη κι εγώ που είμαι φίλη του δεν γνώριζα πχ ότι ο Πιλίδης που ήταν φίλος του είχε επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Μπορεί να ήξερα ότι φάγανε από τα σκουπίδια. Μπορεί να έχω φάει κι εγώ μαζί τους από τα σκουπίδια, όλοι έχουμε φάει», ανέφερε στην συνέχεια.

Για τον πόλεμο που δέχτηκε ο Ηλίας Γκότσης: «Μίλησα με τον Ηλία και δεν μπορώ να του κρατήσω κακία γιατί ήμουν εκεί όταν έζησε όλον αυτόν τον πόλεμο που έζησε και από τους παίκτες και από άλλους παράγοντες που δεν μπορώ να αναφέρω».

Δείτε επίσης: Survivor: Έκπληκτη η Εύη Σαλταφερίδου με το unfollow του Ηλία Γκότση

Τέλος για τον έντονο καυγά που είχε με τον Τάκη αποκάλυψε πως: «Eίχα τσακωθεί με τον Τάκη Καραγκούνια γιατί έκραζε τον Ηλία αλλά, μετά από τον τσακωμό τον μεγάλο, έτρεξε κατά πάνω μου ο Τάκης και μπήκε στη μέση ο Ηλίας. Δεν έγινε λοιπόν επειδή του Ηλία του ήρθε να τσακωθεί με τον Τάκη! Αυτό δεν το ξέρατε».

«Εν πάση περιπτώσει για αυτό και σήκωσα το χέρι και το είπα στον Ατζούν, ότι δηλαδή ο Ηλίας δεν είναι επιθετικός αλλά έγινε έτσι κι έτσι. Άρχισε να φωνάζει ο Τάκης πάλι αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει γιατί έτσι έγιναν τα πράγματα», πρόσθεσε.

«Μπορούσα όμως μέχρι εκεί να τον υπερασπιστώ. Δηλαδή από εκεί και πέρα θα έλεγα πράγματα που δεν ξέρω και θα έπαιρνα θέση. Από την άλλη, βέβαια, καταλαβαίνω ότι και ο Ηλίας θα περίμενε, όταν θα φύγει, να ακούσει ότι κάποιοι σηκώθηκαν και ίσως και από μένα να σηκωθώ εκείνη την ώρα και να βγω από το συμβούλιο ή να αντιδράσω διαφορετικά. Δεν του δίνω άδικο και, αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, ίσως να αντιδρούσα αλλά εκείνη την ώρα πάγωσα γιατί άκουγα πράγματα που δεν ήξερα. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω, δεν ήξερα τι να κάνω πάνω σε αυτό το κομμάτι», κατέληξε η Ευή Σαλταφερίδου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This