Survivor: Η οικειοθελής αποχώρηση του Χανταμπάκη, οι 4 υποψήφιοι και το «θάψιμο» του Βασάλου και του Τάκη για τον Στέλιο

Η ατάκα του Αγόρου που «έκαψε» τον Μπόγδανο και τα βέλη της Στέλλας στον Μαρτίκα!

Must Read

Μία ανατροπή που σίγουρα δεν περίμενε κανείς έγινε στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό και τους παίκτες του Survivor να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα ο Στέλιος Χανταμπάκης αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Μάταια προσπάθησε ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης να τον μεταπείσει, αφού, ο πρώην πλέον παίκτης της κόκκινης ομάδας, επέμεινε στην απόφασή του, τονίζοντας πως θέλει να επιστρέψει στην οικογένειά του.

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω. Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε έξι χρόνια που τελείωσε το Survivor του ’17 αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου», κατέληξε.




Ο Στέλιος Χανταμπάκης τις προηγούμενες ημέρες είχε δεχθεί πόλεμο από τους συμπαίκτες του καθώς τον κατηγόρησαν ότι μεταφέρει πληροφορίες.

Ειδικότερα ο η Μελίνα Μεταξά ισχυρίστηκε πως ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκάλυψε στον Κωνσταντίνο Βασάλο το μυστικό που του εκμυστηρεύτηκε η Σταυρούλα Χρυσαείδη, ότι δηλαδή είναι ερωτευμένη με τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Εκνευρισμένος με την συμπεριφορά του Χανταμπάκη όμως φαίνεται πως είναι και ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος δεν δίστασε να «βγάλει το φτυάρι του» και να «θάψει» τον συμπαίκτη του.

«Έχω στενοχωρηθεί, έχω τσαντιστεί, έχω εκνευριστεί με τον Χανταμπάκη ο οποίος έχει ανακατεύει πάρα πολύ τα πράγματα. Ξέρει και φυλάει τα νώτα του, κρύβεται και ξέρει να ανακατεύει την τράπουλα όπως θέλει εκείνος να μοιράσει τα χαρτιά στον καθένα», δήλωσε ο μισθοφόρος.

Την άποψη του Τάκη ενστερνίστηκε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του Survivor ισχυρίστηκε πως είναι «διπλωμάτης που από πίσω κάνει μεταφορά πληροφοριών και όταν είμαστε όλοι μπροστά δεν παίρνει ποτέ θέση».




«Ενοχλεί πολλούς αλλά κανείς δεν μιλάει. Δηλαδή έρχονται οι συμπαίκτες και μου λένε “δες τον Στέλιο, μιλάει με τον Μπάρτζη ενώ δεν τον συμπαθεί”, “δες τον Στέλιο, μιλάει με τον Μαρτίκα που δεν τον συμπαθεί”. Ωραία ρε φίλε, βγείτε και πείτε το! Τι το λέτε σε μένα; Εγώ πρέπει να κάτσω και να ανοίξω συζήτηση στο συμβούλιο; Βγείτε και πείτε ότι σας ενοχλεί», είπε στο cue του ο personal trainer και πρόσθεσε: «Με ενοχλεί αυτό το γαϊτανάκι μέσα στην καλύβα και τα υπονοούμενα. Λέει ο Μαρτίκας πως μαγειρεύτηκε η ψηφοφορία και ήταν συνεννοημένες οι ψήφοι για να πάνε στον Στέλιο. Ωραία, ήταν συνεννοημένοι αυτοί οι τρεις. Οι υπόλοιποι τέσσερις, που είναι αντικειμενικοί εδώ μέσα και ψηφίζουν αγωνιστικά, γιατί δεν έβγαλαν τον Τάκη υποψήφιο;».

«Ούτε και η πλειοψηφία! Εμείς πες ότι ήμασταν τρεις οι μάγειρες, εγώ, η Μελίνα και ο Τάκης. Οι υπόλοιποι τέσσερις γιατί δεν έβγαλαν τον Τάκη και πήρα εγώ δυο ψήφους και πήρε και ο Κόρο μία; Για πείτε μου λίγο τώρα παιδιά; Για απαντήστε μου η κόκκινη ομάδα; Γιατί δεν προστατεύσατε τον Στέλιο που είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά και έχει αντίληψη και ψηφίσατε εμένα; Αφού ο Τάκης είναι ο χειρότερος, γιατί δεν ψηφίσατε τον Τάκη; Μήπως υπάρχουν άλλα πράγματα από πίσω; Για πείτε μου λίγο», αναρωτήθηκε στο τέλος αφήνοντας υπονοούμενα…




Είναι εμφανές πως ο Βασάλος δεν έχει την καλύτερη άποψη για τον Χανταμπάκη. Στο συμβούλιο του νησιού ο Βασάλος σταμάτησε τον Τάκη πριν αποκαλύψει κάτι για τον ίδιο και τη Σταυρούλα στο οποίο με κάποιον τρόπο εμπλέκεται και ο Στέλιος. 

«Πολύ κακώς έκανα εχθές και δεν άφησα τον Τάκη να ολοκληρώσει, να πει αυτό που έπρεπε να πει. Έχε χάρη που εμπλέκεται και η Σταυρούλα σε αυτή την ιστορία και δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση για να μην πάρει θέση για τον κολλητό της, ο οποίος την εκθέτει.

Δικό τους το πρόβλημα δεν θα το συνεχίσω αν όμως δω και στην πορεία του παιχνιδιού του, ότι αυτό το πράγμα διαιωνίζεται και λέγονται όλα αυτά και μεταφέρονται όλες αυτές οι πληροφορίες από παίκτη σε παίκτη, θα το πω μπροστά σε όλους. Πιστεύω ότι ο Στέλιος έχει μαγέψει τη Σταυρούλα, την χειρίζεται δεν ξέρω τι να πω. Δεν θέλει με τίποτα να πει κάτι για αυτόν. Όχι ότι εγώ έχω κάποια εμμονή με τον Στέλιο, απλά εφόσον αφορά την ίδια θα έπρεπε και αυτή να πάρει θέση σε όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν θέλει να πάρει θέση, οπότε είναι απόλυτα σεβαστό και προχωράμε», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.




Οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση

Μετά την οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, ο Γιώργος Λιανός συνέχισε την ροή του προγράμματος και οι παίκτες της κόκκινης ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση.

Οι παίκτες που είχαν ήδη βρεθεί στον τάκο ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου. Η κάλπη μίλησε και οι κόκκινοι αποφάσισαν πως στο πλευρό των δύο παικτών της μπλε ομάδας θα είναι ο Γιώργος Κόρομι και ο Τάκης Καραγκούνιας.




Ο Νικόλας Αγόρου «έκαψε» τον Ηλία Μπόγδανο

Τεταμένες όμως είναι και οι σχέσεις μεταξύ των παικτών της μπλε ομάδας, αφού μετά την ψηφοφορία ο Νικόλας Αγόρου «δίκασε» τον Ηλία Μπόγδανο για την ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του.

«Ο Μπόγδανος έγινε κολλητός με τον Μαρτίκα μέσα σε δυο μέρες. Πριν δυο μέρες μου έλεγε άλλα πράγματα, αλλά άστα δεν με πειράζει. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και αξία. Δεν κρατάω κακία που με ψήφισε. Άλλωστε φίλοι δεν είμαστε, εγώ τον γνώρισα μέσα από έναν πραγματικό μου φίλο, τον Ηλία Γκότση. Εδώ γύρισε την πλάτη στον Ηλία Γκότση και δεν τον υποστήριξε, δεν θα το κάνει σε μένα; Οπότε τα περιμένω όλα από τον Ηλία. Ο ίδιος κοιτάει να φανεί καλός και δεν υποστηρίζει τον Γκότση. Από εκεί και πέρα εδώ είμαστε και θα δούμε τι θα γίνει» απασφάλισε ο παίκτης της μπλε ομάδας.




Στέλλα Ανδρεάδου κατά Σπύρου Μαρτίκα

Στο μεταξύ η Στέλλα Ανδρεάδου ξέσπασε κατά του Σπύρου Μαρτίκα καθώς όπως ισχυρίζεται την χλευάζει και την υποτιμάει.

«Φαίνεται ότι ο αρχιμάγειρας Σπύρος, αυτός που δείχνει τους άλλους πως μαγειρεύουν και εγώ το έχω ξαναπεί όταν ήταν η Ελευθερία, που νόμιζε ότι εγώ με τη Ρία μαγειρεύομαι, αυτός μαγειρεύει τις ψήφους ώστε να μην βγει στον τάκο. Όταν γυρίσαμε από το συμβούλιο είπε ότι, όσοι ψήφισαν Σπύρο, θα τους καταδικάσει ο κόσμος. Λέει “ψάχνω το τρίτο άτομο! Με ψήφισε ο Αγόρου, με ψήφισε ο Μπάρτζης, όποιος είναι το τρίτο άτομο θα το καταδικάσει ο κόσμος”. Λέω “Σπύρο, εγώ σε ψήφισα και αν θέλεις να πεις κάτι, επειδή γνωρίζεις ότι σε ψήφισα εγώ, πες το πρόσωπο με πρόσωπο. Μην το πας πλαγίως. Αν έχεις παντελόνια, πες το μπροστά μου”. Και αν έχεις κάποιο πρόβλημα γιατί όντως έχεις πρόβλημα μαζί μου, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί, από τη στιγμή που δεν σου έχω κάνει τίποτα, πες το μου. Δεν σου αρέσει η φάτσα μου, δεν σου αρέσει πως κινούμαι στον χώρο; Έλα και πες το μου», τόνισε η καθηγήτρια φυσικής αγωγής.

«Με υποτιμάς, γελάς μαζί μου, με κοροϊδεύεις και με χλευάζεις μαζί με την Σταυρούλα. Έλα πες μου αν έχεις κάποιο πρόβλημα για να το λύσουμε. Κάνω τεράστια υπομονή με τις προσβολές, τις πλάγιες προσβολές, για να μη χαλάσω το κλιμα της ομάδας και να πηγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο χαρούμενοι και να το παίζουμε χαρούμενοι για να επιβιώσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This