Survivor: Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Χανταμπάκη ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο και ο Στέλιος το «κάρφωσε»

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Must Read

Το Survivor τα έχει όλα! Έχει αγωνία, έχει ίντριγκες αλλά και… έρωτες! Ένα νέο ειδύλλιο φαίνεται πως έχει ξεκινήσει στον Άγιο Δομίνικο και αυτό αφορά δύο παίκτες που βρίσκονται σε αντίπαλη ομάδα.

Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαείδη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, για τους οποίους είχε συζητηθεί το γεγονός ότι κοιμούνται δίπλα δίπλα στην καλύβα. Η Μελίνα Μεταξά μάλιστα είχε εκφράσει την ενόχλησή της γι’ αυτό το γεγονός, με την Σταυρούλα να αφήνει υπονοούμενα ότι η παίκτρια της κόκκινης ομάδας μπορεί να ζηλεύει.

Ωστόσο η Μελίνα ξεκαθάρισε πως δεν είναι αυτή που τρέφει συναισθήματα για τον συμπαίκτη της, αλλά η Σταυρούλα, η οποία προσπαθεί να καλύψει το μυστικό της, αφήνοντας να εννοηθεί πως η Μελίνα προσπαθεί να διεκδικήσει τον συμπαίκτη της.

Η Μελίνα ωστόσο αποκάλυψε πως η παίκτρια της μπλε ομάδας εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο Χανταμπάκη πως είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ξεκαθαρίζοντας πως το όνομά της δεν θέλει να εμπλακεί στην σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους δύο παίκτες, καθώς υπάρχει ένας άνθρωπος έξω από το παιχνίδι που την περιμένει.

«Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Χανταμπάκη ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. O Στέλιος Χανταμπάκης πήγε και το είπε στον Βασάλο, παρόλα αυτά, άφησε η Σταυρούλα να εννοηθεί ότι εγώ είμαι ερωτευμένη με τον Βασάλο για να καλύψει όλα τα υπόλοιπα, επειδή ίσως να φοβάται να μην εκτεθεί», είπε αρχικά η Μελίνα και πρόσθεσε: «Αυτό το πράγμα δεν μου άρεσε καθόλου γιατί εγώ έχω έναν άνθρωπο έξω από εδώ και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι άλλο. Δεν μου άρεσε που το άφησε να εννοηθεί για να έχει καλυμμένη την δική της φωλιά. Από την μία μεριά δικαιώθηκα γιατί κατηγορήθηκα πως κάνω επίθεση στην Σταυρούλα και πήρε μέρος κι ο Μαρτίκας. Είπε παραπάνω πράγματα από όσα έπρεπε να πει. Σε όλη αυτήν την παραπληροφόρηση έχω να πω ότι ο Κωνσταντίνος δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη κοπέλα, είναι βράχος κι επειδή είμαστε φίλοι και στην ίδια ομάδα, τον υποστηρίζω για αυτόν τον λόγο. Επίσης, στην έξω ζωή έχω έναν άνθρωπο και δεν θέλω ούτε δεύτερο, ούτε τρίτο, ούτε τέταρτο. Μου φτάνει ο ένας μου κι οι υπόλοιποι ας κάνουν ό,τι θέλουν»




Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται να ενοχλήθηκε που ο Στέλιο Χανταμπάκης μαρτύρησε το μυστικό της Σταυρούλας και έκανε λόγο για ανηθικότητα.

«Ο Στέλιος είναι διπλωμάτης και το έχω ξαναπεί αυτό και έχω καταλάβει ότι μεταφέρει και πολλές πληροφορίες αχρείαστες, από παίκτη σε παίκτη. Με αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι και οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους. Για μένα αυτό δείχνει πολλά και δείχνει πολλά γιατί χώρια από το ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι και ένα κριτήριο για το εάν ένας άνθρωπος λειτουργεί σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Μεταφέρει πληροφορίες, μου είπε προσωπική εξομολόγηση παίκτη. Είναι λάθος αυτό. Για ποιον λόγο να μεταφέρει πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Δεν υπάρχει λόγο, δεν το θεωρώ ηθικό αυτό το πράγμα, είναι ανήθικο», τόνισε.




Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας και οδηγήθηκαν στην κάλπη.




Η πράξη αυτή του Στέλιου Χανταμπάκη είχε αρνητικές επιπτώσεις αφού οι συμπαίκτες του αποφάσισαν να τον βγάλουν στον τάκο.




«Το παρεάκι Τάκη-Βασάλου-Μελίνας ψήφισε τον Στέλιο, το περίμενα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This