Survivor: Ο 2ος υποψήφιος και το ξέσπασμα του Βασάλου κατά της «φίλης» του Μαριαλένας

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο πρώτος υποψήφιος γι’ αυτήν την εβδομάδα και παρόλο που λέει πως δεν τον πείραξε, τα λεγόμενα του δείχνουν το αντίθετο…

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας βλέπει ότι η συμμαχία που τον έφερε μέχρι το τέλος τώρα τον πετά σαν την τρίχα από το ζυμάρι και τον ενοχλεί.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Δεν με ενόχλησε, που βγήκα υποψήφιος, με στεναχώρησε που βγήκα υποψήφιος. Με στενοχώρησε η ψήφος της Μαριαλένας, για ποιο λόγο. Μετά τη Νέα Υόρκη έχω αντιληφθεί, ότι μια νέα φιλία γεννήθηκε. Εδώ θα γελάσετε όλοι. Μαριαλένα και Μελίνα, αυτές οι δύο για κάποιο περίεργο λόγο γίνανε φίλες…

Η Μαριαλένα είπε ότι δε μπορεί να ψηφίσει γυναίκα και ξαφνικά η Μελίνα αγάπησε τόσο πολύ τη Μαριαλένα που ενώθηκαν και έγιναν φίλες. Εδώ μιλάμε για αστειότητες, όχι για αστεία. Η ψήφος της Μαριαλένας μου υποδηλώνει φόβο και συμφέρον.

Τι εννοώ με αυτό….είπε αντί να πάω με το συναίσθημα και να πω όχι ο Κωνσταντίνος είναι φίλος μου, λέει ας πάω με τη μάζα, αν χάσουμε τη δεύτερη ασυλία να ψηφίσουμε τη Μελίνα, γλιτώνω τον ποπό μου, δεν βγαίνω υποψήφια, τι στο καλό θα χάσουμε και την τρίτη ασυλία; Αυτό με ενοχλεί πιο πολύ, με ενοχλεί το συμφέρον! Έλα Μαριαλένα μου…», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος.




Η Μαριαλένα έχει καταλάβει ότι ο Βασάλος έχει πικραθεί μαζί της και στην προσπάθειά της να εξηγήσει τον λόγο που τον ψήφισε, τόνισε πως η Μελίνα είναι γυναίκα και στηρίζει η μία την άλλη σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζουν. Επίσης εκτιμά πως η Μελίνα είναι λίγο καλύτερη αγωνιστικά από τον Βασάλο και πως ο Κωνσταντίνος παρόλο που είναι φίλος της δεν θα παρεξηγηθεί που τον ψήφισε, επειδή έχει δείξει ότι δεν τον ενοχλεί που είναι υποψήφιος. Ωστόσο ελπίζει ότι ο Βασάλος θα «το ξεπεράσει».

Κάποιος όμως πονηρός μπορεί να σκεφτόταν πως η Μαριαλένα ψήφισε τον Βασάλο για να γλιτώσει τον εαυτό της σε περίπτωση δεύτερης χαμένης ασυλίας και τώρα προσπαθεί να το μαζέψει.




Ο Βασάλος σταμάτησε να ακολουθεί πειθήνια το ζεύγος και αντιδρά. Έτσι λοιπόν λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας γι’ αυτήν την εβδομάδα ο εν λόγω παίκτης εξέφρασε την στεναχώρια του αναφορικά με την υποψηφιότητά του και τόνισε ότι «η ομαδικότητα πάει περίπατο».

Ενώ κατακεραύνωσε την Μαριαλένα λέγοντάς της πως: «Αναίρεσες τον εαυτό σου που ζήτησες να ψηφιστείς»




Ο Βασάλος θεωρεί πως η ψήφος της Μαριαλένας κρύβει μία σκοπιμότητα.




Η υποψηφιότητα στέλνει τον Βασάλο σε άλλες παρέες. Που αλλού; Στην μπλε ομάδα…




Η Σταυρούλα συμπάσχει με τον Βασάλο και του δίνει δίκιο στην κόντρα του με τους Κόκκινους.




«Για να σώσει τον κ…λο της – συγγνώμη για την έκφραση – η Μαριαλένα ψήφισε τον Κωνσταντίνο», είπε η Στέλλα από την μεριά της, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να συμπληρώνει: «Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα στην Κόκκινη ομάδα, υπάρχει ένα χάσμα που ανοίγει. Δεν είναι πλέον η οικογένεια που ήταν, νομίζω ότι η φούσκα έσκασε».




Από την άλλη πλευρά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη στάση της πρώτης απέναντι στον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και την πρόθεσή της να τον ψηφίσει στο τελευταίο Συμβούλιο του Survivor, επισημαίνοντας ότι τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό ο ίδιος έχει απομακρυνθεί από την ομάδα.

«Ο Κωνσταντίνος μάλλον ξεχνάει πάρα πολύ εύκολα. Πριν από λίγες εβδομάδες, βγήκα εγώ η κακιά και τον υπερασπίστηκα απέναντι στη Μελίνα που τον έβγαλε υποψήφιο για μία ψήφο, και είπα ότι είναι άδικο», σχολιάζει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε ιδιωτική της συζήτηση με τον Σάκη Κατσούλη.




Σε άλλα νέα, την ώρα που η Σταυρούλα αγωνιζόταν με την Μαριαλένα και η πρώτη έφερε πόντο για την ομάδα της, αποχώρησε από τον στίβο μάχης τραυματισμένη.




Όπως σας είχαμε αποκαλύψει τη νίκη για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας πήρε η κόκκινη ομάδα και ο παίκτης (της μπλε ομάδας) που βρέθηκε στον τάκο ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Το περίμενα το αποτέλεσμα. Δέχομαι την ψήφισή μου. Στο σημείο που έχουμε φτάσει, είμαστε μετρημένα κουκιά. Είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά και αφήνομαι στα χέρια του τηλεοπτικού κοινού», δήλωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This