Στον άερα το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη με το ΣΚΑΙ – Δεν υπάρχει καλό κλίμα

Ακόμη δεν έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών-Αγκάθι τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

Must Read

Η Σία Κοσιώνη δεν έχει ανανεώσει ακόμη τη συνεργασία της με το ΣΚΑΙ, ούτε έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών, παρόλο που το συμβόλαιό της λήγει στις 30 Ιουνίου.

Η Σία Κοσιώνη επιθυμεί να αποκτήσει μια επιτελική θέση στο σταθμό, αίτημα που δεν έχει γίνει ακόμη αποδεκτό.

Η χρονιά ήταν δύσκολη με χαμηλά νούμερα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και προφανώς αυτό παίζει ρόλο στο καλό κλίμα το οποίο υπάρχει μεταξύ των δυο πλευρών.

Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει ξαναγίνει να έχει φτάσει κανάλι με κεντρική παρουσιάστρια 15 μέρες πριν από την λήξη του συμβολαίου της και να μην έχει παρθεί κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας τους.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή “Happy Day” έδωσε το σχετικό ρεπορτάζ:

«Είναι η πρώτη χρονιά που λήγει το συμβόλαιό της και είναι όλα στον αέρα. Δεν θυμάμαι άλλη παρουσιάστρια να έχουμε φτάσει 15 μέρες πριν την λήξη του συμβολαίου της και να μην έχει ανανεωθεί το συμβόλαιό της. Λήγει 30 Ιουνίου, δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις, εκτός από περιστασιακές. Ξέρουν ότι η Σία Κοσιώνη ζητάει κάποια πράγματα και από άποψη οικονομική και θέσης αρμοδιοτήτων. Δεν υπάρχει αυτό το ένθερμο και καλό κλίμα ώστε να προχωρήσει και να πούμε ότι είναι μια τυπική διαδικασία. Αυτό που ζητάει είναι ότι δεν θέλει να μείνει μόνο στην παρουσίαση των ειδήσεων. Κινδυνεύει ο ΣΚΑΪ μετά τις εκλογές να μείνει ακέφαλο το κεντρικό δελτίο», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This