Η αντίδραση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην αιχμηρή δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου: «Αυτά είναι κουταμάρες»

Must Read

Η σειρά «Maestro», έχει κάνει παγκόσμια επιτυχία εξαιτίας της «εισβολής» της στο Netflix και έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» πέτυχε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο κέντρο της Αθήνας παππού έκανε γυρίσματα και τον ρώτησε σχετικά με τις εξελίξεις της πετυχημένης σειράς.

«Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου, κάνουμε σήμερα γυρίσματα εδώ στη Μητροπόλεως. Θα δείτε ανατροπές, πολλά γεγονότα, καινούριες προσθήκες, θα είναι όλοι όσους είδαμε στον πρώτο κύκλο», δηλώνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Όσον αφορά την επιτυχία που σημείωσε στην παγκόσμια πλατφόρμα δήλωσε πως: «Δε μπορώ να αντιληφθώ την επιτυχία, τι γίνεται στο εξωτερικό με τη σειρά. Μας ενημερώνουν από το Netlix και από τους τουρίστες που έρχονται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα. Λαμβάνω μηνύματα από διάφορες χώρες στα social media»

«Αυτός ήταν ο στόχος, μέσα από το Maestro να αγγίξουμε πολλά κοινωνικά και διαφορετικά ζητήματα του σήμερα. Δεν μπορώ να γράψω κάτι χωρίς να επηρεάζομαι από όσα γίνονται γύρω μου, τα βλέπω και τα διαβάζω», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο γνωστός ηθοποιός και δημιουργός.

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος εκτιμά πως καλό θα ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να μην έπαιζε στην σειρά, καθώς θεωρεί πως δεν είναι ηθοποιός του ίδιου επιπέδου με τους υπόλοιπους.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα και αρκέστηκε μόνο στο να πει πως «αυτά είναι κουταμάρες».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This