Γιώργος Λιάγκας για Μαρία Κορινθίου: «Κρίμα είναι που δεν ολοκληρώθηκε αυτή η συνεργασία για 2,5 εβδομάδες! Είναι αστείο»

Must Read

Το τέλος της συνεργασίας με την Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού το Σαββατοκύριακο.

Η ηθοποιός, εμφανώς εκνευρισμένη, δήλωσε πως έχει χάσει την υπομονή της με την εκπομπή «Πρωινό» στην οποία εμφανιζόταν μέχρι πρότινος.

Η αντίδρασή της αυτή έγινε θέμα προς συζήτηση στις ψυχαγωγικές εκπομπές με τους περισσότερους να υποστηρίζουν πως δεν έπρεπε να εκφραστεί με αυτόν τον τρόπο γιατί εκτέθηκε.

«Στη Μαρία Κορινθίου παιδιά, δεν ξέρω τι της κάνουν. Δεν αντέχει άλλο, το ότι δεν κρύβεται στις δηλώσεις… Υπάρχει ένα παρασκήνιο και ένας αναβρασμός, αυτό το καταλαβαίνουμε γιατί αποτυπώνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη κόντρα της ηθοποιού με την Φωτεινή Πετρόγιαννη, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμεσα τους.

«Συγγνώμη, αν εγώ είμαι στενοχωρημένος ή έχω τα νεύρα μου, φεύγω και λέω “φεύγω και βρείτε έναν να κάτσει;”. Επομένως, δεν το καταλαβαίνω…» είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Για μένα ξέρεις τι δεν είναι ωραίο; Η Μαρία Κορινθίου που είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα με ζήτηση και προτάσεις, δεν χρειάζεται σε δηλώσεις με στημένα και παρατεταγμένα μικρόφωνα να αφήνει να εννοηθεί πόσο εκνευρισμένη και στενοχωρημένη είναι. Δεν χρειάζεται!» συνέχισε η παρουσιάστρια του «Happy Day».




«Κάτι είδα από δηλώσεις που έκανε το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και διαισθάνθηκα κι εγώ ότι κάτι δεν πάει καλά», ανέφερε με την σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Ενώ μετά την επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για τη Μαρία Κορινθίου: «Να πω λίγο την προσωπική μου γνώμη, πού την πάτησε η Μαρία… Μπορεί να έχει χίλια δίκια και δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά θα μάθουμε. Σε όλους μας έχει συμβεί και το έχουμε πει κι εδώ άπειρες φορές να πούμε, “φεύγω δεν μπορώ, δεν αντέχω”, αυτό συμβαίνει σε όλες τις δουλειές του κόσμου. Η δήλωση όμως στις τηλεοπτικές κάμερες, έξω από το στούντιο της εκπομπής ήταν εν βρασμώ. Εν βρασμώ μπορεί να πεις πράγματα που μετά σαν επαγγελματίας μπορεί να μετανιώσεις, ακόμη και εάν έχεις χίλια δίκια»

«Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω ακούσει να έχει κανείς πρόβλημα από τον χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του», είπε για τον Γιώργο Λιάγκα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα»




«Προφανώς είναι εκτός ορίων και εκτός εαυτού και φάνηκε ξεκάθαρα στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα. Όλο αυτό ξεκίνησε από ένα εμπορικό που ήταν να παρουσιάσει και δεν το παρουσίασε η ίδια. Δεν θεωρώ βέβαια ότι αυτό είναι η αιτία να βγεις και να κάνεις αυτές τις δηλώσεις πριν ακόμα τελειώσει η εκπομπή. Για μένα θα έπρεπε να κάνει λίγο υπομονή που προφανώς δεν έχει», τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είπε: «Αυτό δεν νομίζω ότι δικαιολογεί να βγεις και να εκτεθείς… Γιατί εκτίθενται όλοι στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η εκπομπή, η ίδια, όλοι. Άρα δεν νομίζω ότι αυτό ήταν το πρόβλημα, ότι δεν παρουσίασε ένα εμπορικό. Αυτό το πράγμα χτίζεται πολύ καιρό. Επειδή τους τελευταίους μήνες είχε ακουστεί, ότι η Μαρία και ο Γιάννης θα παρουσίαζαν το πρωινό του Star, απαντούσαν οι παρουσιαστές του Star, απαντούσε η Μαρία και υπήρχε ένα πινγκ πονγκ δηλώσεων που την ίδια μπορεί να την έφερε σε μία άσχημη θέση. Να αισθανόταν ότι έπρεπε να μιλήσει ή να δικαιολογήσει πράγματα.

Σε αυτή την περίπτωση η δική μου ταπεινή θέση είναι ότι δεν πρέπει να λες τίποτα και να κρατάς μία απόσταση από τα πράγματα, να δεις τι ακριβώς συμβαίνει, να τελειώσει το συμβόλαιό σου με την εκπομπή, να πας σπίτι σου και μετά να βγεις και να πεις ό,τι θέλεις».




Ο Γιώργος Λιάγκας από την μεριά του προσπάθησε να ξεκαθαρίσει την θέση του αλλά και να δικαιολογήσει το κανάλι του Αμαρουσίου λέγοντας πως: «Έβγαλε μία ανακοίνωση το πρωί ο ΑΝΤ1 που αφορά τη Μαρία Κορινθίου, μία λιτή ανακοίνωση. Αν εγώ τόσα χρόνια έχω χτίσει μία σχέση ειλικρίνειας, είναι επειδή σας κοιτάζω στα μάτια και λέω πάντα την αλήθεια μου. Παρακολουθείτε αυτή την εκπομπή, όπως έχει διαμορφωθεί φέτος. Είναι μία εκπομπή που η ζωή μας τα έφερε έτσι που είναι infotainment εκπομπή, που στο μεγαλύτερο μέρος της βλέπετε αυτούς τους ανθρώπους. Σας έχω πει ότι του χρόνου αυτή η ομάδα θα αυξηθεί κατά ένα μέλος που θα κάθεται εδώ και δύο που θα βγαίνουν σε παράθυρα για να λένε την άποψή τους.

Αν με ρωτούσατε αν θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή με εμπορικά, θα σας απαντούσα πως όχι. Γιατί δεν μπορώ να τα κάνω εγώ. Όμως, η πρωινή ζώνη στην ελληνική τηλεόραση είναι μία ζώνη που φέρνει έσοδα στα κανάλια. Κι αν τα κανάλια δεν έχουν έσοδα, δεν θα έχω δουλειά εγώ και καμιά 40αριά άτομα που δουλεύουν στην εκπομπή. Οπότε εγώ αφού δεν μπορώ να κάνω εμπορικά, θα ήθελα μία εκπομπή μόνο με περιεχόμενο. Απλά τα πράγματα. Όμως δεν είναι δικός μου ο ΑΝΤ1».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το εμπορικό του κάθε καναλιού επιλέγει μία γυναίκα η οποία εκτιμάται ότι μπορεί να προβάλλει τα εμπορικά θέματα του σταθμού. Αυτή ήταν η συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και τη Μαρία Κορινθίου, δεν ήταν μία επιλογή περιεχομένου. Ήταν η επιλογή μίας γυναίκας που μπορούσε να στηρίξει τα εμπορικά θέματα. Δεν ήταν μία γυναίκα που συμμετείχε σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι της εκπομπής. Δεν ήταν στις συσκέψεις, δεν ήταν στη διαδικασία παραγωγής αυτής της εκπομπής και για να μην είναι άκομψο, ήταν δίπλα στη Λίτσα στα ζώδια και στην μαγειρική.

Θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι δεν αντιλήφθηκα ποτέ ότι η Μαρία είχε πρόβλημα μαζί μου. Τουλάχιστον δεν μου το είπε. Δεν έχουμε διαπληκτιστεί ποτέ, την αγαπώ και την εκτιμώ. Πιστέψτε με, όπως την αγαπούσα και την εκτιμούσα, το ίδιο θα την αγαπώ και αύριο. Την υποδέχτηκα με αγάπη, ποτέ δεν δημιουργήθηκε κάποιο θέμα.

Θα μου το έλεγε. Είναι και άνθρωπος που τα λέει. Τα είπε και σε μία κάμερα την Παρασκευή. Από εκεί και πέρα, αν μία συμφωνία -που τονίζω ξανά ότι δεν την έκανα εγώ γιατί δεν με αφορούσε- δεν πήγε καλά, δεν θα πάρω μέρος επειδή είμαι στον ΑΝΤ1. Προφανώς αντιλαμβάνομαι ότι ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από δηλώσεις της Μαρίας και χωρίς να το συναρτώ με τη Μαρία, δεν είναι καλό όταν φεύγουμε να λέμε από ένα κανάλι να βγαίνουμε και να λέμε πράγματα… Κρίμα είναι που δεν ολοκληρώθηκε αυτή η συνεργασία για 2,5 εβδομάδες. Είναι αστείο».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This