My Style Rocks – Έξαλλη η Ηλιάνα με την Μέλντα: «Ήταν ένα ωραίο παραμύθι, αρκετά κράτησε…»

Must Read

Η Μελντα έχει κατηγορηθεί κατά καιρούς, πως δέχεται βοήθεια για τα outfits που παρουσιάζει στα My Style Rocks, χωρίς ωστόσο να έχει αποδειχθεί με κάποιο τρόπο.

Έτσι λοιπόν αυτήν την φορά οι κριτές, για να τεστάρουν αν η παίκτρια του show μόδας τους λέει ψέματα, την ρώτησαν για την εμφάνισή της και διαπίστωσαν πως εκείνοι ήξεραν περισσότερα από εκείνη.

«Επειδή έχουμε φτάσει στην εβδομάδα του Τελικού και δεν έχουμε καταλάβει γενικά αν μας λες αλήθεια ή ψέματααισθάνομαι ή ότι δεν ξέρεις τι φοράς και ότι όντως κάποιος σου τα δίνει ή ότι έχεις μαλώσει με την αλήθεια», σχολίασε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Αυτά τα ρούχα που φοράς είναι της ίδιας εταιρείας, τα έχει σχεδιάσει μία πολύ καλή μου φίλη. Είναι ένα ωραίο look για να έρθεις εδώ την πρώτη εβδομάδα και να πούμε ότι έχεις μία βάση, όχι όμως για εβδομάδα Τελικού», παρατήρησε η κριτής του My Style Rocks για την εμφάνιση της Μέλντας.

«Μετά από τόσα επεισόδια προσπαθούμε να καταλάβουμε αν έχεις στυλ ή όχι, δεν ξέρουμε αν μας λες αλήθεια… μας λες ψέματα μες στα μούτρα μας, να σου πούμε τι; Μπράβο και συγχαρητήρια;», πρόσθεσε εμφανώς ενοχλημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Τουλάχιστον έστω και αργά, λίγο πριν τον Τελικό, συνεννοηθήκαμε και καταλάβαμε ότι δεν ξέρεις ούτε τι φοράς, ούτε τι είναι, ούτε πώς συνδυάζεται και από πού αγοράζεται. Ήταν ένα ωραίο παραμύθι, αρκετά κράτησε αλλά εμείς εδώ κάνουμε μια δουλειά. Ας είμαστε ειλικρινείς και δίκαιοι τουλάχιστον», κατέληξε




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This