«Σκοτωμός» Ευαγγελάτου με Πετρόπουλο: «Σου πετάω το γάντι στη μούρη»

Με το παραμικρό βγαίνει από τα ρούχα του ο παρουσιαστής...

Must Read

Άγριος καυγάς «στον αέρα» του Live News του Νίκου Ευαγγελάτου με τον δημοσιογράφο της «Αυγής» και του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο», Ανδρέα Πετρόπουλο.

Είχε προηγηθεί ρεπορτάζ της εκπομπής γύρω από όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογική ήττα, ενώ έγινε αναφορά και στη στήλη του «Οικονομικού Ταχυδρόμου» που περιγράφει ένα κλίμα στην Κουμουνδούρου, που θυμίζει σαλούν άγριας δύσης ανάμεσα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Παναγιώτη Ρήγα, με ανταλλαγή «γαλλικών».

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος βγήκε στην εκπομπή μέσω Skype και ξεκαθάρισε πως δεν θα προβεί σε κουτσομπολιό, αλλά σε πολιτική κουβέντα.

Ενοχλημένος ο Νίκος Ευαγγελάτος του είπε ότι γι’ αυτό τον λόγο τον κάλεσε στην εκπομπή, και λέγοντας «εαν θες να κάνεις πολιτικό κουτσομπολιό, είσαι σε λάθος εκπομπή. Συγγνώμη, αλλά θεωρώ προσβολή αυτό που είπες».




Και οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν ανάμεσα στους δυο άντρες:

Ανδρέας Πετρόπουλος: Μην το παίρνεις προσωπικά.

Νίκος Ευαγγελάτος: Δεν το παίρνω προσωπικά. Είναι προσωπική αιχμή, την οποία δεν δέχομαι. Κάνουμε ρεπορτάζ. Θα είναι εδώ η κ. Γεροβασίλη, χθες ήταν ο κ. Παππάς κι αν αισθάνεσαι ότι θέλουμε να κάνουμε κουτσομπολιό, να σταματήσουμε τώρα τη συζήτηση, Ανδρέα…

Ανδρέας Πετρόπουλος: Το ρεπορτάζ που δείξατε με τις καρέκλες…

Νίκος Ευαγγελάτος: Είναι πρόκληση αυτό που σου λέω. Σηκώνω το γάντι που έριξες και σ’ το πετάω στα μούτρα!

Ανδρέας Πετρόπουλος: Ώπα, ώπα… Μην εκνευρίζεσαι.

Νίκος Ευαγγελάτος: Το θεωρώ προσβλητικό αυτό που είπες.

Ανδρέας Πετρόπουλος: Να σου εξηγήσω. Το ρεπορτάζ που παίξατε, ότι βριστήκανε, πετάξανε καρέκλες, δεν ισχύει. Αυτό εννοώ, δεν αφορά εσένα.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος διέψευσε το ρεπορτάζ του «Οικονομικού Ταχυδρόμου» και υποστήριξε ότι όσα είπε περί κουτσομπολιού δεν αφορούσαν την εκπομπή και τον Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This