Έκτός εαυτού ο Λιάγκας με την Τζώρτζια Κεφαλά: «Είστε στο απυρόβλητο; Θέλετε να έχετε κριτική με όσους γουστάρετε;»

Η Τζώρτζια Κεφαλά εξήγησε τι εννοούσε με τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με το κόμμα των Σπαρτιατών ρίχνοντας τα βέλη της στον Γιώργο Λιάγκα.

Must Read

Την γνώμη της για τον κόμμα των Σπαρτιατών κλήθηκε να πει η Τζώρτζια Κεφάλα χθες στην εκπομπή «Πρωινό» όπου μεταξύ άλλων δήλωσε πως:«Aντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας το οποίο θέλει να προχωρήσει πιο δυναμικά».

«Δε συμφωνώ φυσικά με όλες τις θέσεις, μπορώ να πω πως διαφωνώ με τις περισσότερες, γιατί ο δυναμισμός δεν έχει να κάνει με την επιβολή, έχει να κάνει με το διάλογο και τη συζήτηση και τη στοιχειοθέτηση των απόψεών σου. Δε θεωρώ τις μεθόδους τους δόκιμες», είπε στην συνέχεια.


 

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας προκάλεσαν αντιδράσεις, γι’ αυτό το λόγο λοιπόν Προσπάθησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ρίχνοντας το καρφί της στον Γιώργο Λιάγκα.

«Επειδή έχει γίνει ένας απίστευτος μύλος επιθέσεων, στηρίξεων και αντιπαραθέσεων στις οποίες δεν μπορώ να απαντήσω επειδή βρίσκομαι σε ψηφοφορία στη Βουλή, να σας πω ρητά και κάθετα πως φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών! Πως θα μπορούσα άλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση, φύση, άποψη, είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια!

Αντί όμως να χρησιμοποιώ τους γνωστούς αφορισμούς που βάζουν όλοι ως καραμέλα στο στόμα, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σπρώχνει μια ομάδα ανθρώπων να τους ψηφίζει. Το ότι είναι ανιστόρητοι όπως θέλουν να τους προσάπτουν; Το ότι είναι αμόρφωτοι; Κομπλεξικοί; Μαθαίνουν 3 λέξεις Ελληνικά και μετά είναι απόγονοι του Λεωνίδα; Σας αρκούν σαν απαντήσεις αυτά, και μετά κοιμόσαστε ήσυχοι που διαφοροποιήσατε τον εαυτό σας και τη θέση σας; Το θέμα είναι να καταλάβουμε τον μηχανισμό που οδηγεί στο φασισμό. Έτσι θα νικηθεί.

Κύριε Λιάγκα δεν ασχολούμαι μαζί σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 από την μεριά του, έδωσε την δική του απάντηση και με έντονο ύφος τόνισε πως: «Όταν κάνεις μία λάθος δήλωση καλά κάνεις και το διορθώνεις αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι δεν φταίει αυτός που το αντιλαμβάνεται και το επισημαίνει δηλαδή κυρία Κεφάλα μου να το πάρουμε από το Α, δεν φταίω εγώ που κάνετε εσείς λάθος δήλωση και απλώς εγώ κατάλαβα τι κάνετε λάθος δήλωση, φταίτε εσείς που την κάνατε. Δεν φταίει, κυρία Κεφάλα αυτός που κάνει κριτική φταίει αυτός που δίνει το δικαίωμα σε κάποιον που του κάνει κριτική. Τώρα γιατί όλοι οι άλλοι κάνουν τις πάπιες και δεν σας κάνουν κριτική αυτό δείτε γιατί οι δημοσιογράφοι δεν κάνουν δημοσιογράφοι τα τελευταία χρόνια και πραγματικά τους αφήνουν στο απυρόβλητο. Eίναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί εμένα.

Εγώ τόσα χρόνια κάνω μαχητική δημοσιογραφία, κάνω και λάθη τα έχω πληρώσει όσο κανένας άλλος στην Ελλάδα και οικονομικά και επαγγελματικά, αλλά αυτό για τα οποία ορίστηκα να κάνω, δηλαδή αντιπολίτευση και κριτική σε όλους, σε όλους αντιπολίτευση, αυτό είναι ο δημοσιογράφος. Αυτό θα κάνω και θα το κάνω και με σας, δεν έχω κάτι προσωπικό.

Τώρα Εσείς πώς γίνεται να κάνετε μία απάντηση και να λέτε στο τέλος δεν ασχολούμαι σας κύριε Λιάγκα όταν ουσιαστικά απαντάτε σε αυτό που σας ρώτησα εγώ εχθές είναι δικό σας θέμα. Δεν έχω λέπρα ξέρετε δεν κολλάει για να ασχοληθείτε θα σε διαβεβαιώσω»

Η  ανακοίνωσή σας διαψεύδει εσάς την ίδια. Πως δεν ασχολείστε μαζί μου όταν ουσιαστικά απαντάτε σε αυτό που σας ρώτησα. Και για να μην παρεξηγηθώ επειδή εμένα μου αρέσει να μιλάω με ντοκουμέντα θέλω να παίξουμε το χθεσινό απόσπασμα της κυρίας Κεφάλα όταν τον ρωτήσαμε ποια η γνώμη της για τους Σπαρτιάτες, για να μην τρελαθούμε όλοι σε αυτή τη χώρα».

«Η λέξη «δυναμικά» είναι μία θετική λέξη, έχει θετικό πρόσημο. Άρα λοιπόν Όταν λες ότι μπήκε ένα κόμμα δυναμικά μέσα στη Βουλή το πρόσημο είναι θετικό. Όταν λες μάλιστα ότι διαφωνώ με τις περισσότερες απόψεις, όμως υπάρχουν και κάποιες που συμφωνείς. Εγώ ρώτησα ποιες είναι οι απόψεις των Σπαρτιατών με τις οποίες συμφωνεί η κα. Κεφαλά δεν είναι κακό να το πούμε αυτό.

Αν λοιπόν η κυρία Κεφάλα κατάλαβε ότι έκανε λάθος δηλώσεις και τη βοηθήσαμε μαζί να το καταλάβει, εγώ αν ήμουν στη θέση της θα έλεγα «Ευχαριστώ κ. Λιάγκα που μου δίνετε τη δυνατότητα να διορθώσω κάτι εσφαλμένο που είπα» και όχι ειρωνικά να πείτε δεν ασχολούμαι μαζί σας. Δεν κάνετε Καλή αρχή ταπεινά σας το λέω κυρία Κεφάλα μου δεν κάνετε Καλή αρχή.

Επίσης πρέπει να καταλάβετε ότι όπως εγώ υφίσταμαι κριτικής όλα αυτά τα χρόνια γιατί έχω επιλέξει να εκτίθεμαι δημόσια θα με κριτικάρουν η Δίκαια ή άδικα έτσι και εσείς από τη στιγμή που επιλέξατε να κατεβείτε ο κόσμος σας επέλεξε μπήκατε στη Βουλή δεν είχε και δεν κατάλαβα είστε στο απυρόβλητο; Δεν θέλετε να έχετε κριτική; θέλετε να έχετε κριτική με όσους γουστάρετε; Αν εγώ δεν σας είναι συμπαθής μου απαγορεύεται να σας κάνω κριτική;», αναρωτήθηκε για την βουλευτή του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This