Survivor spoiler: Ο παίκτης που θα κερδίσει την ατομική ασυλία και αυτός που θα αποχωρήσει

Ποιος είναι ο παίκτης που θα φύγει μία ανάσα πριν τον τελικό;

Must Read

Ακόμη δύο επεισόδια έχουν μείνει για να παρακολουθήσουμε εμείς οι τηλεθεατές στο μεγάλο τελικό του Survivor που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι. Οπότε σήμερα αναμένεται να δούμε ακόμη μία αποχώρηση ενώ αύριο θα διεξαχθούν και τα δύο αγωνίσματα κατάταξης για το μεγάλο τελικό.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει ο Σάκης και η Μαριαλένα καταφέρνουν να εξασφαλίσουν μία θέση στον τελικό. Συνεπώς οι τρεις παίκτες που θα παλέψουν γι’ αυτή τη θέση, βάση της ψηφοφορίας του κοινού, είναι η Στέλλα, ο Νίκος και ο Μάριος.

Ο Νίκος έχει βγει ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σήμερα θα δούμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας το οποίο θα κερδίσει για ακόμη μία φορά ο Σάκης Κατσούλης, επομένως είναι και πάλι ο MVP της εβδομάδας.

Οι δύο παίκτες που θα ακολουθήσουν τον Νίκο Μπάρτζη στον τάκο, είναι η Στέλλα και ο Μάριος και όπως σας είχαμε αποκαλύψει, η παίκτρια που έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό είναι η Στέλλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This