Νικόλας Ράπτης: «Θεωρούσα ότι έχω συμπληρώσει όλα τα τσεκ για να πάρω το 5×5»

«Ο Θάνος Κιούσης είναι μια επιλογή του καναλιού, τον άνθρωπο δεν τον ξέρω»

Must Read

Το 5×5 είναι ένα τηλεπαιχνίδι που έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος και πολλά είναι τα πρόσωπα που ήθελαν να το παρουσιάσουν.

Αναμεσά τους και ο Νικόλας Ράπτης ο οποίος είχε κάνει δοκιμαστικό ωστόσο οι ιθύνοντες του καναλιού επέλεξαν τον Θάνο Κιούση γνωστό σε όλους Τόνι Σφήνο.

Άγνωστό όμως μέλει το τηλεοπτικό μέλλον του Νικόλα Ράπτη αφού όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» έχει λήξει το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 και δεν δέχθηκε καμία πρόταση που να τον ενθουσιάσει.

«Με τον ΑΝΤ1 τελείωσε το συμβόλαιό μου τέλος Ιουνίου. Είχα μία τηλεοπτική πρόταση, αλλά δεν την δέχτηκα γιατί δεν ήταν του στυλ μου και δεν μπορούσα να την υποστηρίξω. Κάνω πράγματα που πρέπει να μου αρέσουν γιατί έτσι αποδίδω και καλύτερα. Πέραν αυτού δεν είχα άλλες προτάσεις γιατί νομίζω ήταν επιλογή μου να περιμένω, να πάρω μια απάντηση από το 5Χ5. Θα μπορούσα να είχα κινηθεί και πιο γρήγορα. Δεν στεναχωρήθηκα, απλά κι εγώ, στο δικό μου το μυαλό και βάση της πορείας μου, θεωρούσα ότι έχω συμπληρώσει όλα τα τσεκ για να πάρω το παιχνίδι και ήθελα να το πάρω», δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής.

Όσον αφορά την επιλογή του καναλιού να πάρει ο Τόνι Σφήνος την θέση του Μάρκου Σεφερλή στην παρουσίαση του «5×5», δήλωσε πως: «Ήταν τόσο διαφορετικά τα πρόσωπα που πέρασαν από τα δοκιμαστικά. Ο Θάνος Κιούσης είναι μια επιλογή του καναλιού, τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, μόνο στα πλαίσια των σόου που έχει κάνει, που έχω πάει σαν πελάτης να τον δω. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να κρίνω κάποιον αν δεν τον δω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This