Δημήτρης Παπανώτας για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Kάποια στιγμή πρέπει να βγαίνουμε στη σύνταξη, να αποσυρόμαστε»

«Διαφωνώ σε διάφορα πράγματα, αλλά αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο»

Must Read

Η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και στον Ανδρέα Μικρούτσικο καλά κρατεί αφού ακόμη και σήμερα ο δημοσιογράφος επιμένει πως ο παρουσιαστής πρέπει να αποσυρθεί από την τηλεόραση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της «Super Κατερίνα», για την επιστροφή του Γρηγόρη Γκουντάρα στην τηλεόραση.

«Αυτό πρέπει να το γιορτάζουμε κάθε χρόνο», είπε χαρακτηριστικά ενώ για τον Ανδρέα Μικρούτσικο δήλωσε πως: «Εγώ πιστεύω ότι από κάποια στιγμή και μετά οι άνθρωποι πρέπει να αποσύρονται»

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας ενοχλήθηκε έντονα και δεν το έκρυψε. «Αυτό για μένα είναι άκομψο και μικρόψυχο» είπε ο δημοσιογράφος.

«Άλλο οξεία κριτική και άλλο τοξική. Νούμερα, αυτή είναι η απάντησή μου», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος υποστηρίζοντας τον συνεργάτη του.


Ο Δημήτρης Παπανώτας απαντώντας στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικου και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, δήλωσε πως δεν έχει χαρακτηρίσει ποτέ κανέναν μικρόψυχο και νούμερο και πως το κανάλι θα έπρεπε να τον προστατέψει από την επίθεση.
«Με κάλεσαν στην εκπομπή τους να τους δώσω μια δήλωση. Ήταν ύβρις. Με είπαν μικρόψυχο και νούμερο. Ειλικρινά δεν ξέρω κάτι πρέπει να παίρνουν κάτι που δεν παίρνουμε. Δεν είναι στα καλά τους; Έχουν πρόβλημα με τη σύντροφο; Δεν μπορώ να καταλάβω. Και απορώ με την Κατερίνα Καινούγιου που δεν το σταμάτησε, ως όφειλε», τόνισε χαρακτηριστικά.
«Είναι δυνατόν να κάνεις την προσωπική σου ζωή σίριαλ, διαζύγια, γάμους, την κάθε σου σύζυγο τηλεπερσόνα και μετά είμαι εγώ το νούμερο; Θα με πει εμένα ο Μικρούτσικος νούμερο; Αν κάποιος έπρεπε να κρατάει κακία αυτός είμαι εγώ. Αυτός μου έφαγε την εκπομπή από το STAR», συμπλήρωσε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει αναφέρθηκε στις δηλώσεις του δημοσιογράφου και με καυστικό ύφος δήλωσε πως: «Δεν μπορεί τώρα o Παπανώτας να το παίζει τζόβενο και να λέει εμένα συνταξιούχο»
Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας στο περιοδικό «7 μέρες TV» ξεκαθαρίζοντας πως δεν του αρέσει ο νέος ρόλος του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι άλλο ένα δυνατό πρόσωπο το οποίο τα τελευταία τρία χρόνια επέστρεψε στην τηλεόραση.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει πολύ ισχυρή άποψη, είτε συμφωνείς μαζί του είτε όχι. Είναι πολύ ενδιαφέρον να τον ακούς και νομίζω ότι λίγο αδικείται ως προς το ρόλο που έχει αναλάβει επιστρέφοντας, όχι μόνο στη συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά και στο Big Brother. Ναι μεν ο ίδιος τον έχει αποδεχτεί, αλλά βλέπω ότι λίγο αντιδρά, ότι κλοτσάει σε όλο αυτό. Καταλαβαίνω γιατί του συμβαίνει. Ο Μικρούτσικος είναι ένα τηλεοπτικό κεφάλαιο, ασχέτως αν εγώ συχνά διαφωνώ μαζί του.

Σε τι διαφωνείτε;

Κυρίως στους όρους με τους οποίους επέστρεψε. Κάποια στιγμή πρέπει να βγαίνουμε στη σύνταξη, να αποσυρόμαστε όταν ακόμη υπάρχει θετικό κλίμα για την παρουσία μας. Διαφωνώ σε διάφορα πράγματα, αλλά αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο και η γνώμη του είναι όντως πολύ ενδιαφέρουσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This