Στα Μάταλα της Κρήτης θα μας ταξιδέψει η νέα σειρά της ΕΡΤ «Η παραλία»

Με ατμόσφαιρα από τη δεκαετία του ’60 και πρωταγωνίστρια στις... σπηλιές τη «μέλισσα» Δανάη Μιχαλάκη

Must Read

Επιστροφή στα 60s μέσα από τις backstage φωτογραφίες των γυρισμάτων της νέας δραματικής σειράς «Η παραλία».

Στα Μάταλα της Κρήτης μάς ταξιδεύουν τα στιγμιότυπα από τη μεγάλη παραγωγή που έρχεται κατά τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1, σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου, σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη και με ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών, με πρωταγωνίστρια την άλλοτε «Δρόσω Σταμίρη» των «Αγριων μελισσών», κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη.

Γωγώ Καρτσάνα και Αλέξανδρος Πέρρος

Το ειδυλλιακό σκηνικό με τις μοναδικές σπηλιές που δεσπόζουν πάνω από την παραλία και η ατμόσφαιρα του 1969, χρονιά στην οποία μας μεταφέρει το story του σίριαλ, αποτυπώνονται ανάγλυφα στα «κλικ».

Στέφανος Μπλάτσος (σκηνοθέτης) και Πηνελόπη Κουρτζή (συγγραφέας)

Το μοναδικής ομορφιάς τοπίο θα γίνει μάρτυρας συγκλονιστικών ανθρώπινων ιστοριών και ταυτόχρονα το ιδανικό σκηνικό στο οποίο τα όνειρα και οι εφιάλτες των πρωταγωνιστών βγαίνουν στην επιφάνεια. Η Υπατία (Πάτυ) Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) δουλεύει σε νοσοκομείο του Λονδίνου ως γιατρός και έχει σχέση με τον Γιώργο Παυλόπουλο. Οταν αυτός της κάνει πρόταση γάμου, εκείνη πηγαίνει στα Μάταλα για να ανακοινώσει τα νέα στους δικούς της.

Κώστας Νικούλι

Εκεί, όμως, ο παράδεισός της θα δοκιμαστεί σκληρά, με αφετηρία τον τραγικό φόνο που θα συμβεί αλλά και τη γνωριμία της με τον Χάρι Πιρς (Δημήτρης Μοθωναίος). Γοητευτικός, με χιούμορ και ανιδιοτέλεια, ο Χάρι βρίσκεται αρκετό καιρό στο κοινόβιο στις σπηλιές και προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες αφιλοκερδώς στους χίπηδες της παραλίας και στους κατοίκους των Ματάλων. Ο φόνος τού δημιουργεί την αίσθηση πως ο παράδεισός του δέχεται επίθεση. Ωστόσο, η γνωριμία του με την Υπατία τον αναγκάζει να αντιμετωπίσει τα δικά του πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Στα Μάταλα του 1969

Στη σειρά «Η παραλία», που βασίζεται στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή, παίζουν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, όπως ο Αλέξανδρος Λογοθέτης και η Γιούλικα Σκαφιδά, οι οποίοι συναντιούνται ξανά τηλεοπτικά μετά το θρυλικό «Νησί» και υποδύονται πάλι το ζευγάρι, συγκεκριμένα τους γονείς της Υπατίας, Διονύση και Αντιγόνη Αρχοντάκη.

Δανάη Μιχαλάκη, Γιούλικα Σκαφιδά

Στο καστ και η σπουδαία Μπέττυ Λιβανού και ο Γιώργος Νινιός, που δίνουν σάρκα και οστά στη γιαγιά και στον θείο της Πάτυ, τη Νικολίνα Αρχοντάκη και τον γιο της Δημητρό. Ο Γιάννης Κουκουράκης, ο οποίος έζησε έναν μεγάλο έρωτα με τη Δρόσω ως «Κωνσταντής» στις «Αγριες μέλισσες», αυτή τη φορά διεκδικεί την Υπατία ως Γιώργος Παυλόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This