«Just The 2 Of Us», αλλά… χωρίς Άννα! Η διάσημη τραγουδίστρια διέψευσε τις φήμες

Must Read

Just… without Anna Vissi! 

Η Αννα Βίσση διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν στην κριτική επιτροπή του talent show τραγουδιού «Just The 2 Of Us», το οποίο ξεκινά να προβάλλεται τον Ιανουάριο του 2020, από τη συχνότητα του Open TV, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

JUST THE 2 OF US LOGO

Η διάσημη τραγουδίστρια ενημέρωσε τους θαυμαστές της με μία ανακοίνωση στο επίσημο fan club της στο Instagram, την οποία, κατόπιν, αναδημοσίευσε και στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου έγραφε πως όλα αυτά που ακούγονται για εκείνη τον τελευταίο καιρό δεν ισχύουν.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Άννα δεν θα είναι στο “Just the 2 of us”, όπως ειπώθηκε χωρίς πρώτα να εξακριβωθεί. Είναι λογικό όλα τα shows να θέλουν για κριτή τους την Αννα Βίσση. Ωστόσο, φέτος, η ίδια έχει επιλέξει να είναι With all of us με τις μουσικές και τις επιτυχημένες εμφανίσεις της».

ΒΙΣΣΗ JUST THE 2 OF US ΔΙΑΨΕΥΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η Άννα Βίσση έκανε όντως κάποιες συζητήσεις, όμως δεν προέκυψε καμία συμφωνία. Να θυμίσουμε ότι, στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, έχουν ήδη υπογράψει για μέλη της κριτικής επιτροπής η Άντζελα Δημητρίου και ο Νίνο, ενώ έχει ακουστεί πως πολλά μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Βασίλης Καρράς, το συζητούν, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια επιβεβαίωση προς το παρόν.

Διαβάστε επίσης: Ω, συμφορά μας! Δεν δέχτηκε ο Sin Boy να λάβει μέρος στο «Just the 2 of us»

Σε ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του STAR, πάντως, ακούστηκε πως, ενδεχομένως, να δούμε και τον Τζώνη Καλημέρη σε αυτό τον ρόλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This