Ο Θάνος Μπίρκος έδωσε ένα γενναίο spoiler για τα πρώτα επεισόδια του «Σασμού»

Ενώ αποκάλυψε αν θα έχει σκηνή και με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Must Read

Τα γυρίσματα της τρίτης και τελευταίας σεζόν του «Σασμού» έχουν ξεκινήσει και η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Σεπτέμβριο. Ο Θάνος Μπίρκος, ο ηθοποιός που υποδύεται τον «Τόλη» έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και προσέφερε στους τηλεθεατές ένα γενναίο spoiler για τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

«Ο Τόλης στα πρώτα επεισόδια θα είναι αμέριμνος καθώς έχει να αναμετρηθεί με ένα προσωπικό δίλημμα. Θα το δούμε από το πρώτο – δεύτερο επεισόδιο. Είναι απρόβλεπτο τι θα κάνει την τρίτη σεζόν», ήταν η απάντηση του Θάνου Μπίρκου για το αν το κυνήγι για εκείνον θα συνεχιστεί παρόλο που ο Eυθύμης Φαρμάκης είναι νεκρός.

«Στο σενάριο που έχω στα χέρια μου προς το παρόν δεν έχω συνάντηση με τον Ανδρέα Βρουλάκη», πρόσθεσε για τον νέο ήρωα που “εισβάλει” στη σειρά και θα τον υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Όσον αφορά το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου είπε: «Ο δεύτερος κύκλος έκλεισε αφήνοντας τρεις ανθρώπους να μην τα πηγαίνουν καλά με την υγεία τους (Βασιλική, Καλλιόπη, Μαθιός). Έχω να σας πω ότι κάποιος από τους τρεις χαροπαλεύει, θα το δούμε στα πρώτα λεπτά του πρώτου επεισοδίου. Επίσης, ένας χαρακτήρας που δεν υπολογίζουμε αλλά τελικά θα παίξει κομβικό ρόλο σε όλα τα γεγονότα είναι ο Διακομανώλης. Το σενάριο είναι πολύ ωραία γραμμένο, οι εναλλαγές και η αγωνία βρίσκονται στο ζενίθ. Υποκριτικά όλοι οι ήρωες που είναι κοντά στις πρώτες σκηνές θα μας συγκλονίσουν».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This