Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού λίγο πριν την πρεμιέρα

Η ανακοίνωση για τους συνεργάτες και την ώρα προβολής της εκπομπής 

Must Read

“Τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου αλλάζουν στο MEGA. Κι «Ακόμα δεν είδες τίποτα!»

Ο Κώστας Τσουρός έρχεται το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή  στις 13:40 στο MEGA για να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment.

Με την πολυετή εμπειρία του στην τηλεόραση και το καυστικό σχόλιο που τον διακρίνει, ο Κώστας Τσουρός μάς παρουσιάζει τη νέα εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», με επίκεντρο την ενημέρωση, αλλά και την ψυχαγωγία στην ιδανική δοσολογία.

Μαζί με τον Κώστα Τσουρό, η Νόνη Δούνια και μία δυνατή ομάδα με ξεχωριστή αισθητική, άποψη και θετική διάθεση: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης.

Στο υπερσύγχρονο studio της νέας εκπομπής του MEGA,  και με τη βοήθεια τεχνολογίας AR, ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, νέα από τον λαμπερό κόσμο των celebrities και πρωτότυπα θέματα που αφορούν τον τηλεθεατή.

Στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» γνωρίζουμε καλύτερα τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας και πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης και της μουσικής. Συνεντεύξεις με το ξεχωριστό αποτύπωμα του Κώστα Τσουρού, που διακρίνεται για τον αυθορμητισμό και την ειλικρινή του προσέγγιση.

Τα Σαββατοκύριακα στο MEGA γίνονται πιο ενδιαφέροντα και… «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

«ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!» ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΣΟΥΡΟ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:40

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 13:40 ΣΤΟ MEGA

#AkomaDenEidesTipota”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This