Τι αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης για την αποψινή πρεμιέρα του Fame Story

«Ετοιμάζουμε ένα πολύ ωραίο project να παρουσιάσει»

Must Read

Λίγες ώρες πριν από την μεγάλη πρεμιέρα του Fame Story, του μουσικού ριάλιτι του STAR, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη. Μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου και το «Χαμογέλα και Πάλι» για όλα όσα θα δούμε απόψε στις 21:00.

Ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε αγχωμένος για την αποψινή πρεμιέρα του Fame Story: «Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολύ άγχος. Με έπιασε όλο μαζεμένο. Αλλά μου έχει λείψει όλο αυτό του πάρτι, του κόσμου. Νομίζω ότι από την μια ανυπομονώ και από την άλλη τρέμουν τα πόδια μου».

«Είναι μια καινούργια δοκιμασία εδώ. Έχω να συστήσω τους 18 καινούργιους σπουδαστές της ακαδημίας. Έχω να εξηγήσω την ιστορία τους. Ανυπομονώ να ακούσω τις φωνές τους που έχω ακούσει και είναι πάρα πολύ ωραίες οι φωνές. Καινούργιο πλατό, καινούργιοι κριτές, καινούργια παρέα. Έχω άγχος» πρόσθεσε.

Τι είπε για το Ανδρέα Μικρούτσικο

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι δεν είχαν κάνει απλώς επαφές για την παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Fame Story.

«Μας χωρίζουν τα κανάλια. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι καθημερινά στον Alpha, στην Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου, οπότε δεν θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Fame Story που είναι στο STAR. Αλλιώς θα με βλέπατε κι εμένα να παρουσιάζω και το Just the 2 Of Us και το Fame Story. Μια μέρα στο STAR, μια μέρα στον Alpha.

Θα τον δούμε στο Fame Story, έτσι θέλω να πιστέψω, αλλά δεν γινόταν να έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε πράγματα να κάνουμε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Ετοιμάζουμε ένα πολύ ωραίο project να παρουσιάσει. Ένα πολύ ωραίο project που είναι πάνω στον Ανδρέα Μικρούτσικο και το έχει κάνει με άλλον τρόπο στο παρελθόν» ανέφερε.

Δείτε τι είπε ο Νίκος Κοκλώνης

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This