Γιώργος Τσαλίκης για την δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΪ: «Έχει περάσει 1,5 χρόνος και ακόμη δεν έχει βγει η απόφαση του δικαστηρίου»

Must Read

Ο Γιώργος Τσαλίκης μετά την περιπέτεια του με τον ΣΚΑΪ, που είχε υπογράψει το συμβόλαιο για να παρουσιάσει το Big Brother και εν τέλη το παρουσίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, διαψεύδοντάς τον, έχει ως προτεραιότητα το τραγούδι.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» εκμυστηρεύτηκε πως του έχουν γίνει προτάσεις για διάφορα project αλλά όχι για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή κάποιου μουσικού show.

«Θα καθόμουν στη θέση του κριτή, αλλά δεν είναι η προτεραιότητά μου. Δεν μου έγινε κάποια πρόταση για κριτική επιτροπή, μου έγινε για κάτι άλλο, από άποψη χρόνου δεν μπορούσα οπότε δεν το αποδέχτηκα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Για την δικαστική διαμάχη που έχει με το τηλεοπτικό κανάλι του Πειραιά τόνισε πως: «Για εμένα δεν είναι πληγή, απλά περιμένω την απόφαση του δικαστηρίου, όπου έχει περάσει 1,5 χρόνος και δεν έχει βγει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη αλλά έχει αργήσει πάρα πολύ η απόφαση. Δεν ξέρω αν ο ΣΚΑΙ θέλει να τα βρούμε εξωδικαστικά, δεν έχω μιλήσει καθόλου. Έχει γίνει μια δίκη και περιμένουμε το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This