Οι Πάνθεοι: Ο Κίτσος εξομολογείται τον έρωτά του στη Μάρμω

Must Read

Ο Κίτσος ζητά συγγνώμη από τον Ανδρέα για τη συμπεριφορά του στα εγκαίνια και του ανακοινώνει την πρόθεσή του να επιστρέψει στο Παρίσι: «Μάλλον θα είναι καλύτερα να γυρίσω στο Παρίσι», του λέει.

Στο μεταξύ, ο Μαρμάρης πουλάει έρωτα στην Πέλλα στην προσπάθειά του να την παραπλανήσει σχετικά με την ανάμειξή του στον φόνο του Ιταλού διπλωμάτη.

Η Μιρέλλα εκφράζει στον Ισίδωρο τη βεβαιότητά της πως πίσω από την επίθεση των χωρικών εναντίον της κρύβεται η Χρυσοστόμη. «Η αδελφή σας ήθελε να με διώξει, πιστεύω πως έχει κάποια ανάμειξη σε όλο αυτό», υποστηρίζει.

Η Λιάνα, καθώς φεύγει από το Γραμματικό συμφιλιώνεται με τον Θωμά και κολακευμένη συνειδητοποιεί πως το ενδιαφέρον του για εκείνη ξεφεύγει από το πλαίσιο της συγγενικής τους σχέσης. Τα δυσάρεστα νέα για τη εξαφάνιση του πλοίου με το οποίο είχε μπαρκάρει ο Δημήτρης, αναστατώνουν τη Θάλεια και τη Μερόπη και ο Στάθης προσπαθεί να δώσει ένα τέλος στην αγωνία τους. Ο Ισίδωρος συγκρούεται με τη Χρυσοστόμη και τη διώχνει από το Γραμματικό: «Σε παρακαλώ πολύ να μαζέψεις τα πράγματά σου και να φύγεις, η υπομονή μου πια έχει εξαντληθεί», είναι τα λόγια του και εκείνη φεύγει. Η Αλέκα εκφράζει στη Λιάνα ευθέως το ενδιαφέρον της για τον Στάθη.

Η Μάρμω, έπειτα από παραίνεση του Ανδρέα, αποφασίζει να δώσει στον Κίτσο μια ευκαιρία να απολογηθεί: «Πιστεύω πως αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία να απολογηθεί, να πει κάτι», του λέει και εκείνος συναινεί: «Εχεις δίκιο, ο Κίτσος δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας και ειλικρινά έχω απορία να δω τι έχει να πει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This