«Mr Kωλοτούμπας» ο Γιώργος Λιάγκας

Δευτέρα 16/10: Ο Λιάγκας σχολιάζει τη live στάση της Κοσιώνη όταν είδε την ήττα του συζύγου της - Τρίτη 17/10: Ο Λιάγκας κράζει όσους σχολίασαν τη live στάση της Κοσιώνη όταν είδε την ήττα του συζύγου της

Must Read

Αν θα έπρεπε να πάρει στην τηλεοπτική του καριέρα έναν τίτλο ο Γιώργος Λιάγκας, αυτός είναι του «Mr Kωλοτούμπα»!

Ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες τη Δευτέρα το πρωί σχολίασαν, όπως και άλλες εκπομπές, τις αντιδράσεις της Σίας Κοσιώνη στον εκλογικό μαραθώνιο του Σκάι, καθώς η δημοσιογράφος κλήθηκε στον αέρα να σχολιάσει την ήττα του συζύγου της Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων.

«Καπάκι» την επόμενη μέρα, την Τρίτη, ο Γιώργος Λιάγκας κάνει στροφή 360 μοιρών και αναρωτιέται με στόμφο γιατί οι τηλεοπτικές εκπομπές ασχολήθηκαν με τις αντιδράσεις της παρουσιάστριας. Ο Λιάγκας είδε τα αποτελέσματα στον Σκάι και τόνισε: «Η Σία Κοσιώνη ήταν λίγο ανέκφραστη. Γενικά, ήταν λίγο δύσκολο όλο αυτό. Ο Σκάι κυριάρχησε στην τηλεθέαση, οι τηλεθεατές ήθελαν να δουν την Κοσιώνη. Τέλος πάντων, έχασε τη δημαρχία η οικογένεια, αλλά τουλάχιστον κέρδισε τη βραδιά των εκλογών».

Να σημειωθεί ότι το θέμα, με super (τίτλο) «Η αντίδραση της Σίας Κοσιώνη μετά την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη», φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» για 6 λεπτά.

Κομβικά λάθη

Μάλιστα, μετά την προβολή βίντεο με όλες τις αντιδράσεις που είχε η Σία Κοσιώνη στην εκλογική βραδιά, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Η Κοσιώνη φαντάζομαι ξέρει και από επικοινωνία. Γιατί δεν τη συμβούλεψε κάποιος να αποφύγει κάποια πολύ κομβικά λάθη που έκανε;»

Απορίας άξιο είναι, λοιπόν, ότι 24 ώρες μετά ο Λιάγκας και οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «ξέχασαν» όσα είχαν πει οι ίδιοι και αναφέρθηκαν στο σχόλιο που έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha, υπογραμμίζοντας ότι δεν κατανοούν γιατί οι εκπομπές ασχολούνται με αυτό το θέμα! Ο Γιώργος Λιάγκας, ως πνεύμα αντιλογίας, αναίρεσε μέχρι και τον εαυτό του: «Τι να κάνει η Σία Κοσιώνη; Εγώ απορώ γιατί το σχολιάζουν και το παίζουν όλοι. Ηταν ο άντρας της. Είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα, δεν είμαστε ρομπότ, έχουμε αισθήματα οι παρουσιαστές».

Από τη μεριά του ο Τάσος Τεργιάκης είπε: «Ηταν ένα σοκ και για την Κοσιώνη. Φάνηκε. Εμένα μου έκανε πιο πολύ εντύπωση ότι η Τατιάνα Στεφανίδου έθιξε αυτό το θέμα στην εκπομπή της. Είχε ένα σχόλιο που δεν μου άρεσε, ότι η Σία Κοσιώνη έπινε όλο το βράδυ νερό. Τι σχόλιο είναι αυτό;» Για να απαντήσει ο Λιάγκας: «Μπορεί να έφαγε κάτι πολύ αλατισμένο». Και κάπως έτσι το «Πρωινό» ασχολήθηκε για ακόμα 6 λεπτά με τη Σία Κοσιώνη και στην εκπομπή της Τρίτης…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This