«Ξαναχτύπησε» ο Τριανταφυλλόπουλος: «Αυτές οι μητέρες δεν είναι παρένθετες, Κασσελάκηδες»

Νέα ανάρτηση του δημοσιογράφου μετά τον σάλο

Must Read

Παρά το γεγονός ότι η ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Σταμάτη Κραουνάκη προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, ο γνωστός δημοσιογράφος «ξαναχτύπησε» σήμερα με νέα επίθεση κατά των όσων καταδίκασαν τα σχόλια του περί παρένθετης μητέρας, κάνοντας λόγο για ομοφοβία.

Σε νέο tweet ο Τριανταφυλλόπουλος δημοσιεύει βίντεο από το βομβαρδισμένο νοσοκομείο στη Γάζα και γράφει εξαπολύοντας επίθεση στον Γιώργο Λιάγκα:

«Αυτές οι μανάδες δεν είναι παρένθετες Κασσελάκηδες, είναι κανονικές. Δεν είναι αντικείμενο χρήσης όπως αντιλαμβάνεστε εσείς την γυναίκα. Γι αυτό κλαίνε και πονάνε! Άντε να μου χαθείτε όλοι μαζί, εσείς και οι γελωτοποιοί Λιάγκες σας (σάλιαγκες). Συριζαίοι των μεσημεριανών…».

Σημειώνεται ότι στον γνωστό δημοσιογράφο αναφέρθηκε χωρίς να τον κατονομάζει και ο ίδιος ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος έγραψε:

«Κυκλοφορεί μια φωτογραφία μας με τον Κασσελάκη Και τον Τάιλερ από το Ηρώδειο με εμένα στη μέση την τράβηξε ο Θωμάς Δασκαλάκης. Την Παρασκευή αργά το βράδυ. Διαφοροι Την παραποίησαν γράφοντας ότι εγώ με την υπέροχη κοιλιά μου θα κάνω την παρένθετη μητέρα. Οι φίλοι με παροτρύνουν να κάνω μήνυση. Προσωπικά το θεωρώ πολύ κακό γούστο και αναξιοπρεπές όσον αφορά την μητρότητα και την γυναικεία φύση. Δεν υπάρχει περίπτωση καμιά περίπτωση να ασχοληθώ περαιτέρω . Και δεν θα επιτρέψω σε τίποτα να χαλάσει το κέφι μου μετά από αυτή την Πανδαισία που έζησα Με τους φίλους μου στο Ηρώδειο».

Δείτε επίσης:

Σάλος στο Twitter με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για Κασσελάκη και Κραουνάκη

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This