Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Όλη η Αλήθεια για τον Πούτιν

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο άνθρωπος που σήμερα υπερασπίζεται τις αξίες της Χριστιανοσύνης και της Δύσης. Ο μόνος που ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχθεί άλλο τους διωγμούς κατά των χριστιανών στην Μέση Ανατολή.

Την ώρα που τα ρωσικά μαχητικά κάνουν αυτό που οι ξεπουλημένες στην αθεΐα, στην ελευθεριότητα και στην εκκοσμίκευση ηγεσίες της Δύσης θα έπρεπε να έχουν κάνει εδώ και χρόνια, κάποιοι, κυρίως στις ΗΠΑ, φαίνεται να αντιλαμβάνονται ότι στη Ρωσία έχει αναδειχθεί ένας ηγέτης παγκόσμιας εμβέλειας και ακτινοβολίας.

Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος;

Όμως, ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός, που σήμερα καθορίζει εν πολλοίς τις τύχες της ανθρωπότητας; Ποιος είναι ο άνθρωπος που η παγκόσμια Ορθοδοξία παρακολουθεί με καμάρι; Ποιος είναι ο άνθρωπος που παρέλαβε τη δοκιμαζόμενη Ρωσία και την κατέστησε υπερδύναμη; Ποιος είναι αυτός που κλήθηκε να διαχειριστεί ένα ζοφερό κομμουνιστικό παρελθόν και μεταρρύθμισε μια αχανή χώρα, καθιστώντας τους πολίτες της περήφανους;

Την Κυριακή η εφημερίδα «δημοκρατία» παρουσιάζει σε πρώτη κυκλοφορία όλα αυτά τα ερωτήματα τα οπόια απαντώνται σ᾿ αυτό το βιβλίο που εξετάζει τις πολιτικές ενός ηγέτη, ίσως του μοναδικού σήμερα, σε έναν κόσμο όπου οι ασύμμετρες απειλές διαδέχονται η μία την άλλη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ