«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Must Read

Στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, όπως αποκαλύπτει κάθε Παρασκευή η εφημερίδα «Espresso».

Ο διασυρμός της Βιολέτας (Θ. Παπαθωμά) και η απόπειρά της να βάλει τέλος στη ζωή της, σε συνδυασμό με τη δολοφονική επίθεση με μαχαίρι εναντίον του Μιλτιάδη (Γ. Γάλλος) είναι τα γεγονότα που θα ταρακουνήσουν το χωριό Διαφάνι στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1. Ας πάρουμε, όμως, τις εξελίξεις από την αρχή.

Η Θεοδοσία (Χ. Χειλά Φαμέλη) προσεγγίζει φιλικά την Ελένη (Μ. Κίτσου), γεμίζοντας περισσότερες ενοχές την ίδια και τον Λάμπρο (Δ. Γκοτσόπουλος). Παράλληλα, ο Νέστορας (Π. Ορκόπουλος) κάνει την πρώτη επίσημη γνωριμία με τον εγγονό του.

Δείτε επίσης: Συνέντευξη Δανάης Μιχαλάκη: Οι «Άγριες μέλισσες» ήρθαν τη στιγμή που σκεφτόμουν να τα παρατήσω

Το σχέδιο του Κωνσταντή (Γ. Κουκουράκης) για τον διασυρμό της Βιολέτας στέφεται με επιτυχία, καθώς αφού της κλέβει τα ρούχα, εκείνη αναγκάζεται να βγει στους δρόμους με τα εσώρουχα. Οι γυναίκες του χωριού απαγορεύουν στους άντρες τους να ξαναπάνε στο καφενείο. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος (Γ. Στάνκογλου) συγκρούεται με τη Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου) και διαλύει τον παράνομο δεσμό τους.

Το ίδιο βράδυ η Βιολέτα, καταρρακωμένη, παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της, ενώ στο σπίτι των Σεβαστών γίνεται η επίσημη δεξίωση προς τιμήν του Νικηφόρου (Α. Ροϊλός) και της Ασημίνας (Ε. Τρίγγου). Η Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) βρίσκει την ευκαιρία να τρυπώσει στο γραφείο του Δούκα (Λ. Κακούρης) και να βρει αποδείξεις για την απάτη που έκανε ο αδερφός της με τη διαθήκη του πατέρα τους, ενώ ένας χορός της Δρόσως (Δ. Μιχαλάκη) και του Νικηφόρου θα ξυπνήσει στη μικρή αδερφή Σταμίρη απαγορευμένα πάθη.

Ο Μιλτιάδης καταφέρνει την τελευταία στιγμή να σώσει τη Βιολέτα από την απόπειρα αυτοκτονίας που κάνει, γεγονός που θα τους φέρει πιο κοντά. Παράλληλα, ο Δούκας προσπαθεί να βρει λύσεις για να πουλήσει η Ελένη τα χωράφια της και να μη ναυαγήσουν τα σχέδια για τη βιομηχανική ζώνη. Στο ίδιο μοτίβο, ο Κυπραίος το παίζει σε διπλό ταμπλό, από τη μία βοηθώντας την Ελένη να κρατήσει το βιος της και από την άλλη βάζοντάς της ο ίδιος τρικλοποδιές.

Δείτε επίσης: Η Μαρία Αντουλινάκη από τις «Άγριες μέλισσες» δεν έχει τα χρήματα να πολεμήσει την κατάθλιψη (video)

Η Πηνελόπη (Μ. Πετεβή) αρχίζει να γοητεύεται από την προσωπικότητα του Κλεομένη (Θ. Κουρλαμπάς), φουντώνοντας τη ζήλια του Μελέτη (Γ. Γεροντιδάκης). Την ίδια ώρα, η Ανέτ καταφέρνει να αποκτήσει ένα στοιχείο για να αποδείξει την απάτη του Δούκα με τη διαθήκη του πατέρα τους. Ο Λάμπρος, μη αντέχοντας την απαξιωτική συμπεριφορά της Ελένης απέναντι του, αποφασίζει να της αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο δεν διέλυσε τον γάμο του.

Ο Νέστορας αιφνιδιάζει τη Μυρσίνη, μπροστά σε όλους, για την επίσκεψή της στο σπίτι του. Η Ανέτ είναι αποφασισμένη να μάθει αν ο Δούκας άλλαξε τη διαθήκη του πατέρα τους και μαζί με την Αγορίτσα (Μ. Αντουλινάκη) προσπαθούν να βρουν τον συμβολαιογράφο που μπορεί να τους αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Κλεομένης δείχνει τις προθέσεις του για την Πηνελόπη και η Μυρσίνη ενθουσιάζεται.

Η ζωή του Μιλτιάδη βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς έρχεται στα χέρια με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη για τη Βιολέτα. Ο Κυπραίος, αποφασισμένος να ταρακουνήσει την Ελένη και να την πιέσει να πουλήσει τα χωράφια της, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του με τη βοήθεια του Τόλλια (Χ. Πλαΐνης). Στο μεταξύ, εκείνη, καταρρακωμένη από τις αποκαλύψεις του Λάμπρου, θα έρθει αντιμέτωπη με τη μοίρα της.

Ο Χρόνης (Γ. Γιαννόπουλος) και ο Προκόπης (Γ. Ηλιόπουλος) βρίσκουν μαχαιρωμένο τον Μιλτιάδη, πεσμένο στη βρύση. Η Ανέτ πηγαίνει να τηλεφωνήσει κρυφά στον συμβολαιογράφο του Δούκα, αλλά ο φόβος μήπως κινδυνεύσει ο γάμος του Νικηφόρου τη βάζει σε σκέψεις. Στο μεταξύ, όταν όλοι συνειδητοποιούν πως ο Μιλτιάδης χρειάζεται γιατρό για να σωθεί, η Ανέτ ζητάει το αμάξι του Δούκα για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και ανακαλύπτει ακόμα μία φορά τη σκληρή πλευρά του.

Ο Κυπραίος προσπαθεί να επηρεάσει την Ελένη, ώστε να παραιτηθεί από την ένσταση για τη βιομηχανική ζώνη. Κι ενώ ο Προύσαλης (Γ. Σουξές) προσπαθεί να μάθει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την απόπειρα δολοφονίας, ο Κωνσταντής συγκρούεται με τον Μελέτη για την απερισκεψία του. Η Ανέτ δεν αντέχει άλλο να κρατά το μυστικό της ψεύτικης διαθήκης και αποκαλύπτει τα πάντα στον Νικηφόρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This