I’m a Celebrity get me out of here – Λύγισε ο Τάσος Ξιαρχό: Η επιθυμία του να γίνει πατέρας

Η επική αντίδραση του Τρύφωνα Σαμαρά όταν του βάλανε πάνω του φίδια και η στρατηγική της Emilia Vodos που έφερε εντάσεις.

Must Read

Μία ακόμη μία δύσκολη δοκιμασία είχε να φέρει εις πέρας η Αγγελική Ηλιάδη στην οποία κατάφερε να σταθεί στο ύψος της στην κυριολεξία.

Συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια έπρεπε να τρέξει σε διάδρομο γυμναστικής ο οποίος ήταν αιωρούμενος και σε περίπτωση που δεν άντεχε άλλο την ταχύτητα θα έπεφτε στο κενό, όπως και έγινε.

«Βοήθεια! Βασίλη μου, Μπάμπη μου σας αγαπάω πολύ! Μανούλα σ’ αγαπώ, Βασίλη σ’ αγαπώ, Μπάμπη μου σ’ αγαπάω. Όλους σας αγαπάω οικογένεια, φίλους, το σκυλάκι μου, το γατάκι μου, τον Γιώργο, την Καλομοίρα, τα παιδιά εδώ, όλους», είπε εμφανώς τρομαγμένη.

Και αφού στέφθηκε με επιτυχία η δοκιμασία της ερμηνεύτριας, σειρά είχαν άλλοι παίκτες.
Την ώρα που χαλάρωναν στο camp τους οι παίκτες του reality εμφανίστηκαν μπροστά τους ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα ντυμένοι βαμπίρ. Χωρίς να πούνε λέξη επέλεξαν τον Τρύφωνα Σαμαρά, τη Στέλλα Γεωργιάδου, την Emilia Vodos και τον Γιώργο Χειμωνέτο για να βρουν τον… Joker.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς εγκατέλειψε την δοκιμασία και τη Στέλλα Γεωργιάδου στα μισά, καθώς δεν άντεχε τους απρόσκλητους φίλους που έρχονταν κατά πάνω τους όπως ήταν τα φίδια, οι ταραντούλες και τα ποντίκια.

Η Emilia Vodos και ο Γιώργος Χειμωνέτος ωστόσο κατάφεραν να βρουν μαζί τα ζητούμενα joker.

H Emilia Vodos ως αρχηγός της κίτρινης ομάδας ήταν εκείνη η οποία θα έπρεπε να ορίσει τον αρχηγό της πράσινης ομάδας και αυτή δεν ήταν άλλη από την Μαρία Καλάβρια.
Η κίνησή της αυτή, όπως αποκάλυψε και η ίδια, έκρυβε μία στρατηγική. Σκοπός της ήταν να μην επιλέξουν ως υποψήφιους την Αγγελική Ηλιάδη και τον Τάσο Ξιαρχό που είναι φίλοι της.
Την ώρα όμως που ανακοίνωνε τη νέα αρχηγό της αντίπαλης ομάδας υπήρχε μία ένταση ανάμεσα σε εκείνη και το Νίκο Βαμβακούλα.
Emilia Vodos: Είμαστε όλοι εδώ;
Νίκος Βαμβακούλας: Γιατί;

Emilia Vodos: Για να γίνει η ανακοίνωση του αρχηγού.

Νίκος Βαμβακούλας: Ε, πείτε το σε κάποιους που μιλάτε να μας το πούνε.

Emilia Vodos: Ε, όχι, παιδιά… Θα γίνει η ανακοίνωση σε όλους.

Νίκος Βαμβακούλας: Ε, πως; Προηγουμένως μιλάγατε με τους άλλους, τώρα πάτε σε όλους;

Emilia Vodos: Ναι, δεν υπάρχει… Κοιτάξτε, εδώ έχουν διαμορφωθεί σχέσεις έτσι;

Νίκος Βαμβακούλας: Τι είναι η σχέση; Έχουμε καμία σχέση;

Emilia Vodos: Εγώ δεν μπορώ να κάνω κουβέντα, Νίκο! Με όλο τον σεβασμό… Με όλο τον σεβασμό δεν μπορώ να κάνω κουβέντα.

Νίκος Βαμβακούλας: Όταν λες σχέση σημαίνει ότι τα έχω εγώ μαζί σου.

Emilia Vodos: Δεν υπάρχει περίπτωση, ας πούμε, να υπάρχουν φιλικές σχέσεις; Στρατηγικές σχέσεις;

Νίκος Βαμβακούλας: Α, έτσι πες το!

Emilia Vodos: Ε; Πως το βλέπεις αυτό;

Νίκος Βαμβακούλας: Φιλικές σχέσεις.

Emilia Vodos: Φιλικές,… Στρατηγικές… Λοιπόν, είχα δύο ανθρώπους στο κεφάλι μου που σέβομαι πάρα πολύ και εκτιμώ εδώ μέσα που έχουν ήθος και αρχές. Είναι και οι δυο πάρα πολύ δυναμικοί και κατέληξα… Ναι, θέλεις να μαγειρέψεις τώρα Νίκο;

Νίκος Βαμβακούλας: Όχι, δεν μαγειρεύω!

Emilia Vodos: Ωραία, κατέληξα ότι η καταλληλότερη αρχηγός για την πράσινη ομάδα είναι η Μαρία Καλάβρια.

Νίκος Βαμβακούλας: Ε, το ξέραμε από νωρίς. Μπράβο.

Εκτός όμως από την φιλία που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Τάσο Ξιαρχό, την Emilia Vodos και την Αγγελικλη Ηλιάδη, ο γνωστός χορευτής έχει έρθει πολύ κοντά και με την Στέλλα Γεωργιάδου.

Ο χορογράφος άνοιξε την καρδιά του στη Στέλλα Γεωργιάδου, ενώ μιλώντας στην κάμερα ξέσπασε σε κλάματα.

«οι γονείς μου χώρισαν και τελικά μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα και την αδελφή μου, η οποία είναι από άλλον μπαμπά η αδελφή μου δέκα χρόνια μεγαλύτερη. Ήταν τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου αυτά, από την έκτη δημοτικού μέχρι το λύκειο. Είδε η μαμά μου ότι ήμουν καλό στις τέχνες, ότι τα βράδια έμενα ξύπνιος και είτε ζωγράφιζα είτε άκουγα μουσική. Δηλαδή δεν είναι ότι αλήτευα ή πήγαινα στις πλατείες», είπε αρχικά.

«Η αλήθεια είναι πως με τη Στέλλα και μερικά άλλα άτομα μπορώ να συζητήσω πιο ανθρώπινα. Και όταν λέω ανθρώπινα εννοώ πως λέμε τη γνώμη μας και τη ζωή μας χωρίς να σου επιβάλλει ο άλλος τα πιστεύω του. Και η Στέλλα είναι πολύ ελεύθερη, γιατί έχει φάει και πολλή κατραπακιά απ’ ότι κατάλαβα και θα την έχω συχνά να συζητάμε και να μοιραζόμαστε αυτό το κουτούκι εδώ μέσα» τόνισε, εν συνεχεία, ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα για να συνεχίσει την εξομολόγηση του.

«Βγάζω την πρώτη λυκείου και μου λέει: “Δεν θα πας σε άλλο γενικό λύκειο για να μείνεις”. Βρήκαμε λοιπόν ένα σχολείο που ήταν όλο με ζωγραφική. Με πήγε Λύκειο για σχέδιο και έτσι στη δευτέρα και την τρίτη δεν έκανα φυσική, χημεία, τίποτα… Βασικά νομίζω πως μου είπε πως «θα ήσουν πολύ καλός πατέρας! Λίγο, έτσι, τρελούτσικος αλλά καλός». Και της επιβεβαίωσα πως είναι κάτι που θέλω να κάνω σίγουρα, όχι με έναν τρόπο που ο καθένας μπορεί να επιβάλλει μια νομοθεσία όπως έτσι ή έτσι ή αλλιώς. Εγώ όσους φίλους έχω και όσα άτομα γνωρίζω, που έχουν πραγματικά παλέψει στη ζωή τους, είναι από μονογονεϊκές οικογένειες. Όπως και εγώ, μεγάλωσα μόνο με την μητέρα μου και δεν μου έλειψε τίποτα. Είναι σαν να είχα δέκα γονείς. Και μάνα και πατέρας και αδελφή και θεία και όλα. Με τα καλά της, με τα κακά της, με τα στραβά της», τόνισε.

«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή έχω δεθεί με αρκετά άτομα. Αρχίζει να μου λείπει η ζωή μου έξω και οι φίλοι μου και η οικογένεια μου και όλα… Παλεύουμε να επιβιώσουμε γιατί το Celebrity δεν είναι ή λούσα ή χλιδή που δεν αντέχεις στη ζούγκλα αλλά είναι κάποιοι άνθρωποι που έχουν καταφέρει κάποια πράγματα κάποια στιγμή στη ζωή τους που τα έχασαν απότομα και, όταν τα ξαναβρήκαν, προσπάθησαν να τα γατζώσουν πάνω τους γιατί η επιτυχία δεν εξαγοράζεται. Κερδίζεται και πολλά άτομα που είναι εδώ μέσα την έχουν χάσει την επιτυχία και την κυνηγάνε πάλι πίσω», είπε στην συνέχεια.

«Δεν μπορώ τώρα άλλο! Συγγνώμη» αναφώνησε ο Τάσος Ξιαρχό και ξέσπασε σε κλάματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This