My Style Rocks: Οι guest εμφανίσεις που τάραξαν τα νερά

Must Read

Ένα διαφορετικό επεισόδιο είδαμε χθες στο My Style Rocks, καθώς εμφανίστηκαν αρκετές διάσημες προσωπικότητες στο πλατό του reality μόδας για να κρίνουν τις εκρηκτικές διαγωνιζόμενες.

Η δοκιμασία που είχαν να βγάλουν εις πέρας ήταν ιδιαίτερη αφού για λίγο θα έπαιρναν τον ρόλο της παρουσιάστριας.

Αρχικά στην καρέκλα του Δημήτρη Σκουλού έκατσε η Φαίη Σκορδά, η οποία δήλωσε πως δεν συμφωνεί πάντα με τις απόψεις του Στέλιου Κουδουνάρη.

Την εμφάνισή της όμως στην εκπομπή μόδας έκανε και η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη προκειμένου να κρίνει τις παίκτριες που αποφάσισαν να παρουσιάσουν τον καιρό.
Η «άφιξη» του Έκτορα Μποτρίνι ως guest κριτής για το σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks», δεν άφησε ευχαριστημένη την παίκτρια που παρουσίασε εκπομπή μαγειρικής.
Φυσικά από τo concept της εκπομπής δεν θα μπορούσε να λείπει η στήλη της αστρολογίας. Γι’ αυτήν την κατηγορία στην θέση του κριτή έκατσε η σύμβουλος αστρολογίας, Βάσια Μαυράκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This