Φάρμα: Η ομάδα που έχασε την ασυλία, ο 1ος μονομάχος, η βαρυσήμαντη δήλωση του Γιαννακίδη και η κρυφή συμφωνία της Γεωργίας με τη Νάσια

Τα καρφιά της Γεωργίας για τον Χρήστο.

Must Read

Ξέσπασε η Γεωργία Τσάμη για την συμπεριφορά ορισμένων συμπαικτών της και συγκεκριμένα αντρών κάνοντας λόγο πως έχουν φαλλοκρατικές αντιλήψεις καθώς έχουν την απαίτηση και ως δεδομένο ότι οι γυναίκες θα κάνουν τις «γυναικείες» δουλειές.

«Είμαστε μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Ζούμε σε μία ανδροκρατούμενη κοινωνία», είπε αρχικά η Νάσια. «Το είδα κι εγώ αυτό. Όπως έχουμε καταλάβει όλοι, εδώ μέσα υπάρχει ανδροκρατία. Οπότε λέω, ότι θα προσπαθήσω να το σπάσω όλο αυτό, γιατί δεν είμαι υπηρέτης κανενός».

Στη συνέχεια, η παίκτρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και τόνισε, ότι «Υπάρχουν φαλλοκρατικές αντιλήψεις στην ομάδα μας. Με ενοχλεί, ότι οι γυναίκες θα πρέπει να σκουπίζουν και να κάνουν γυναικείες δουλειές, ενώ οι άντρες και δεν πρέπει να πλύνουν τα πιάτα τους, να σκουπίσουν και να στρώσουν τα κρεββάτια τους. Το νέο προσωπικό είναι πιο πολύ σε αυτό. Ο Χρήστος είναι ένα τέτοιο παιδί με τέτοιες αντιλήψεις. Ο Άλκης δεν το έχει σε τόσο έντονο βαθμό».

Τέλος, πρόσθεσε «με ενοχλεί που δεν ακούω, ούτε ένα ευχαριστώ, ενώ όταν κάνει κάτι ένας άντρας είμαστε πάνω από το κεφάλι του και λέμε συγχαρητήρια».

Η Νάσια και η Γεωργία φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά και λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ασυλίας κάνανε μία συμφωνία ενώ πίστευαν πως δεν τις άκουγε κανείς… Αλλά οι κάμερες τις έπιασαν στα πράσα.

«Αν χάσουμε, που δεν θα χάσουμε, με την Αντωνία θα μπω εγώ μονομάχος. Από τη μία το θέλω να γίνει έτσι για να σε βγάλω αρχηγό. Ό,τι έχει γίνει εδώ έχει μείνει, τέλος», ακούγεται να αναφέρει η Νάσια και η Γεωργία της απαντά με ατάκα όλο νόημα: «Πρέπει να κάνουμε κάτι για να μείνουμε, εννοώ να πουλήσουμε».

Μετά το τέλος του διαλόγου η Νάσια Ευαγγελάτου σχολίασε στην κάμερα: «Έχουμε έρθει αρκετά κοντά με την Γεωργία, τα βρίσκουμε, αλλά όπως εμπιστευόμουν τον Σπύρο με την Ρούλα, δεν εμπιστεύομαι κανέναν», είπε η παίκτρια της Φάρμας.

Το αγώνισμα για την ασυλία και το έπαθλο που ήταν φαγητό κατάφερε να κερδίσει τελικά η πράσινη ομάδα.

Έτσι λοιπόν η γαλάζια ομάδα κλήθηκε να επιλέξει τον πρώτο μονομάχο για την εβδομάδα και  καθώς ο Γιώργος Τσάμης έχει ασυλία και η Έλενα είναι αρχηγός, η επιλογή έπρεπε να γίνει ανάμεσα στους υπόλοιπους παίκτες. Έτσι λοιπόν έκαναν κλήρωση και ο «τυχερός» είναι ο Βάϊος.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, απευθυνόμενος στον Γιώργο Γιαννακίδη, τον ρώτησε σε περίπτωση που θα έχανε η γαλάζια ομάδα την δεύτερη ασυλία, ποιον θα διάλεγε εκείνος για δεύτερο μονμάχο, απάντησε: «Θα ρωτούσα ποιος θέλει να χάσει και θα έπαιζα μαζί του».

«Είναι βαρυσήμαντο αυτό που λες», απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Γιώργο Γιαννακίδη να διευκρινίζει πως η ατάκα του απευθύνεται σε όλη τη Φάρμα. «Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να βρεθώ απέναντι με τον Βάιο. Κάνω δηλώσεις γενικά», πρόσθεσε ο Γιαννακίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This