Fame Story – Ελένη Χατζίδου: Ο Παντελής Παντελίδης πίσω από την μεγάλη της επιτυχία

Οι κόντρες του Danny και του Victor και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Must Read

Ο Danny και ο Victor δεν κέρδισαν την ασυλία κάτι το οποίο τους πείραξε. Έτσι έριξαν τα βέλη τους στην Μαίρη η οποία προσπάθησε να τους δικαιολογήσει στους κριτές αλλά εκείνοι δεν το πήραν έτσι.

Όλα ξεκίνησα όταν ο Danny και ο Victor είπαν στην Μαίρη ότι οι guests που έρχονται στην μουσική ακαδημία δεν τους προσφέρουν κάτι. Το συγκεκριμένο θέμα ειπώθηκε στο live της Παρασκευής με το Νίκο Κοκλώνη και τους κριτές να τους επισημαίνουν ότι πρέπει να σέβονται την ιστορία του κάθε ερμηνευτή.

Θέση για το συγκεκριμένο θέμα πήρε και η Μαίρη, η οποία υποστήριξε πως τα δίδυμα εννοούσαν πως οι συμβουλές που τους δίνουν οι τραγουδιστές που τους επισκέπτονται δεν είναι κάτι που δεν γνωρίζουν ήδη οι ίδιοι. Ο τρόπος όμως που το εξέφρασε η συμπαίκτριά τους δεν τους κάλυψε και δεν δίστασαν να δείξουν την ενόχλησή τους.

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στην Αριστέα και τα δίδυμα γιατί συνειδητοποίησε πως η συγνώμη που της ζήτησαν στο live της Παρασκευής δεν την εννοούσαν.

Έξαλλη όμως έγινε και με την Μαίρη η οποία πήρε θέση λέγοντας πως προσπάθησε να συμβουλέψει την συμπαίκτριά της να μην τα παίρνει τόσο προσωπικά ενώ εκείνη ξέσπασε πάνω της.

Guest εμφάνιση έκανε η Ελένη Χατζίδου προκειμένου να δώσει συμβουλές στην Μαίρη η οποία θα ερμηνεύσει στο επόμενο live την επιτυχία της «Χειρότερη». Η γνωστή τραγουδίστρια η οποία υπήρξε μαθήτρια του Fame Story, μιλώντας με τους μαθητές τους αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι το οποίο της εκτόξευσε την καριέρα.

«Δεν είναι όλα ρόδινα. Ήμουν ένα αουτσάιντερ. Έμεινα στην Ακαδημία για 4 Llive και πέρασαν 7 χρόνια μέχρι να άνω δισκογραφία. Δεν είμαι έμφυτο ταλέντο. Δούλεψα πάρα πολύ γιατί ήμουν σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα έρθει η σειρά μου», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχοντας δουλέψει έρχεται στον δρόμο μου ο Παντελής Παντελίδης. Ήρθε μια φίλη μου και μου είπε ότι ο Παντελής Παντελίδης κάνει ένα live στο Νέο Ηράκλειο σε ένα μαγαζί 250 ατόμων και ψάχνει τραγουδίστρια».

«12 η ώρα το μαγαζί δεν είχε κανέναν λέω “άπατοι θα πάνε”. Και 1 η ώρα δεν είχαμε πού να τους βάλουμε. “Ποιος είσαι; Τι είσαι εσύ;” του λέω και από τότε τον χάζευα και πώς μου κόβει και του είπα να μου γράψει ένα τραγούδι», είπε στην συνέχεια.

«Πέρασαν οι μέρες, τίποτα αυτός. Λέω “πάει με ξέχασε”. Τον πήρα τηλέφωνο για να τον ρωτήσω αν μου το έγραψε και άρχισε να μου το παίζε. Με το που τελειώνει του λέω “τι λες ρε;”. Μου λέει “εσύ όταν χώρισες με τον άλλον, όταν τον είδες με την άλλη, τι είπες; “δεν πειράζει παιδιά μου στην ευχή της Παναγίας;», κατέληξε.

Η δύσκολη στιγμή της ημέρας για τους σπουδαστές της ακαδημίας έφθασε… Η Ηρώ αποκάλυψε στους μαθητές τους τρεις υποψηφίους για αποχώρηση η οποία είναι γυναικεία υπόθεση.

Οι παίκτριες που πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι είναι η Megan, η Άννα και η Μαίρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This