Η Μαρία Κωνσταντάρου στο Cash or Trash: «Έχω ανάγκη από χρήματα»

«Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση ή στη σκηνή, αλλά δε δέχομαι πλέον προτάσεις»

Must Read

Η οικονομική ανάγκη έφερε στο δρόμο της Μαρίας Κωνσταντάρου το Cash or Trash. Η σπουδαία ηθοποιός που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου αλλά και του θεάτρου αποκάλυψε πως της λείπει πολύ το σανίδι αλλά και η τηλεόραση όμως δεν δέχεται πλέον επαγγελματικές προτάσεις.

«Εγώ θεωρώ, ότι μια φορά που είσαι ηθοποιός, είσαι πάντα ηθοποιός. Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση ή στη σκηνή, αλλά δε δέχομαι πλέον προτάσεις», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την εθνική μας σταρ.

«Όταν δούλευα με την Αλίκη και το Δημήτρη ήταν ζευγάρι, αλλά δεν είχαν τσακωμούς μεταξύ τους. Και οι δύο λέγανε τα λόγια τους, ήμασταν μαζί στο “Αχ Αυτή η γυναίκα μου”. Η Αλίκη είχε μεγάλη διαφορά από τις άλλες γυναίκες θεασάρχες, επειδή ήμουν πολύ καλή ηθοποιός οι υπόλοιπες δε μου έδιναν ευκαιρίες, γιατί της επισκίαζα», υπογράμμισε.

Στην συνέχεια παρουσίασε το αντικείμενο που είχε για δημοπρασία. Πρόκειται για έναν καθρέφτη ό οποίος, σύμφωνα με εκείνη άνηκε στην βασιλική οικογένεια και χρονολογείται από το 1927. Η μητέρα της ηθοποιού της είχε πει πως κέρδισε εκείνον τον καθρέφτη από τη δημοπρασία των επίπλων που έγινε στο παλάτι μετά την εξορία της βασιλικής οικογένειας.

Το ποσό που ζήτησε η ηθοποιός γι’ αυτό το αντικείμενο ήταν 3000 ευρώ, ο Θάνος Λούδος ωστόσο θεώρησε πως η εκτίμησή του είναι στα 500 ευρώ επειδή δεν υπήρχε κάποιο πιστοποιητικό από την προέλευσή του.

Οι εκτιμητές από την μεριά τους το κοστολόγησαν στα 900 ευρώ γεγονός το οποίο δεν χαροποίησε με αποτέλεσμα να μην δεχτεί την προσφορά.

«Δεν μου άρεσε η προσφορά. Θα ενισχύσω το εισόδημά μου, γιατί έχω ανάγκη από χρήματα», τόνισε.

,

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This