«Ορκιστείτε, παρακαλώ»: Ο ΣΚΑΙ ψάχνει σωτηρία στον Σεφερλή

Must Read

Ο Μάρκος θα ξελασπώσει τον ΣΚΑΙ! Στην προσπάθειά τους να σώσουν το κομμάτι της μυθοπλασίας, που απέτυχε μετά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης των «Πανθέων», ο ΣΚΑΙ ενεργοποιεί ξανά την παραγωγή «Ορκιστείτε, παρακαλώ», με πρωταγωνιστή και δημιουργό τον αεικίνητο Μάρκο Σεφερλή.

Λέγεται ότι μετά τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών στον ΣΚΑΙ, δόθηκε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν γυρίσματα για έναν αριθμό επεισοδίων της σειράς που έγραψε ιστορία ως ασπρόμαυρη στη δημόσια τηλεόραση.

Να θυμίσουμε ότι το «Ορκιστείτε, παρακαλώ» ήταν μια παραγωγή αυτοτελών επεισοδίων που προβλήθηκε κατά τις τηλεοπτικές περιόδους 1982-1987 από την ΕΡΤ2. Η σειρά έχει ως κεντρικό θέμα τις υποθέσεις που εκδικάζονται επί καθημερινής βάσεως στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Οι μόνιμοι πρωταγωνιστές της σειράς ήταν ο εξαιρετικός Γιάννης Μιχαλόπουλος (δικαστής του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών) και η Ελένη Φιλίνη (δικηγόρος πολιτικής υπεράσπισης), ενώ ενίοτε εμφανίζεται και η Βίνα Παπαδοπούλου (εισαγγελέας), με διαφορετικά μέλη νομικών υποθέσεων κάθε φορά.

https://www.youtube.com/watch?v=yu3HvvfVO_I

Η σειρά θεωρείται -δικαιολογημένα- από τις πιο πετυχημένες ελληνικές σειρές τόσο της δεκαετίας του ’80 όσο και της ελληνικής τηλεόρασης γενικότερα, καθώς χάριζε άφθονο γέλιο με τις τρελές δικαστικές αντιπαραθέσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή στον Σκάι είχε γίνει με υποσχέσεις και συμφωνία να παίζει σε τριπλό μέτωπο, τόσο σε καθημερινό τηλεπαιχνίδι, όπως και έγινε με το «Η μαμά σου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική μου», όσο και σε κωμική σειρά αλλά και μέσω της εξασφάλισης των θεατρικών δικαιωμάτων των παραστάσεών του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This