Μεταξύ Νέου Φαλήρου και… Βρυξελλών ο Γιώργος Αυτιάς

Must Read

Μεγάλος ντόρος γίνεται αυτήν την περίοδο για το αν θα μείνει ο Γιώργος Αυτιάς στον Σκάι ή θα πάει στις Βρυξέλλες.

«Φωτιά» έχουν πάρει τις τελευταίες μέρες τα σενάρια σχετικά με το ποιοι θα βρεθούν στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον Σκάι όταν ο Γιώργος Αυτιάς αποχωρήσει, προκειμένου να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές του 2024.

Μάλιστα, τα σενάρια αυτά διακινούνται εντός του σταθμού και από πρόσωπα του καναλιού που καλοβλέπουν τη ζώνη που έχει «χτίσει» τόσα χρόνια ο δημοσιογράφος με αποκλειστικά ρεπορτάζ, ιδίως στις ειδήσεις που έχουν να κάνουν με την οικονομία.

Σύμφωνα με κάποια από τα σενάρια που κυκλοφορούν, οι γνωστοί μας «Δεκατιανοί» είναι πιθανό να περάσουν στη θέση του Γιώργου Αυτιά, με το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί μια νέα ενημερωτική εκπομπή στις 10.00-12.00 ή να μετακομίσει η Μαρία Μπακοδήμου στη ζώνη 10.00-13.00.

Ωστόσο, μας φαίνεται κομματάκι δύσκολο ο Σκάι να προχωρήσει στη δημιουργία μιας νέας εκπομπής στο τέλος της σεζόν, ενώ και η «μετακόμιση» του «Γεια σου» φαντάζει μεγάλη περιπέτεια για το κανάλι, καθώς δεν υπάρχει ο μηχανισμός στήριξης.

«Υπάρχει χρόνος για αποφάσεις»

Τι λέει ο Γιώργος Αυτιάς για όλα αυτά και ποια είναι η πραγματικότητα αυτή τη στιγμή; Σε δήλωσή του στο «Mega καλημέρα», ανέφερε: «Παραμένω στην υπηρεσία της ενημέρωσης του τηλεθεατή. Δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις. Δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Ο χρόνος είναι πολύς μέχρι τότε. Οι ευρωεκλογές είναι στις 9 Ιουνίου και βάσει νομοθεσίας θα πρέπει να σταματήσω έναν μήνα πριν, δηλαδή στις 9 Μαΐου».

 

Και έχει απόλυτο δίκιο ο δημοσιογράφος, ο οποίος εκτινάσσει το κοντέρ της τηλεθέασης κάθε Σαββατοκύριακο στον Σκάι και με τηλεθεατές από όλες τις ηλικίες, αφού η εκπομπή του είναι η φωνή του πολίτη.

Η πραγματικότητα, λοιπόν, είναι ότι θα πρέπει αρχικά να εξασφαλίσει ότι θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία για τις ευρωεκλογές -αυτό δεν θα γίνει πριν από το 2024-, ώστε να δρομολογήσει μετά τις εξελίξεις όσον αφορά την τηλεοπτική του παρουσία. Επιπλέον, θα πρέπει να θεωρηθεί σχεδόν σίγουρο πως, στην περίπτωση που ο Γιώργος Αυτιάς δεν εκλεγεί, θα παραμείνει στην πρωινή ζώνη του Σκάι τα Σαββατοκύριακα.

Ο Γιώργος Αυτιάς έχει αγαστή συνεργασία με τον σταθμό του Νέου Φαλήρου και το κοινό τον παρακολουθεί χρόνια και τον εμπιστεύεται. Σε κάθε περίπτωση ο Σκάι δεν πρόκειται να επεξεργαστεί κανένα σενάριο αντικατάστασής του πριν από την άνοιξη, όπως μας πληροφορούν βασικά στελέχη του σταθμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This