Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στις νέες αιχμές της Ζήνας Κουτσελίνη

Must Read

Σε νέες δηλώσεις για την Μαίρη Συνατσάκη προχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία άφησε να εννοηθεί πως ο τρόπος που  παρουσίαζε τα θέματα τα οποία την αφορούσαν άμεσα, ήταν προσβλητικός.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό» προσπάθησε να επικοινωνήσει με την επιχειρηματία προκειμένου να αποσπάσει κάποια απάντηση, ωστόσο εκείνη προτίμησε να βάλει μία τελεία στην όποια κόντρα έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Η μοναδική απάντηση που δίνει η Μαίρη Συνατσάκη για σήμερα είναι πως γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, Ολίβιας. “Σηκώθηκα με χαρά, περιμένω κόσμο και δεν θέλω να απαντήσω στη δήλωση κανενός. Δεν θέλω να ακούσω κανέναν. Θέλω σήμερα να αφοσιωθώ στα γενέθλια της κόρης μου και να μου το επιτρέψετε αυτό” μου είπε χαρακτηριστικά» ανέφερε η δημοσιογράφος στο Πρωινό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This