Ο Σταμάτης Γονίδης «πετσόκοψε» την Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Μου είναι εντελώς αδιάφορη, ούτε τη μουσική, ούτε τα τραγούδια της ακούω»

Must Read

Την γνώμη του για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη κλήθηκε να πει ο Σταμάτης Γονίδης στην εκπομπή «Πρωινό» και τόνισε πως δεν του αρέσει ως καλλιτέχνης.

«Μου είναι τελείως αδιάφορη η κυρία αυτή, δεν με ενδιαφέρει, ούτε καν ασχολούμαι. Δεν με ενδιαφέρει καν. Μου είναι εντελώς αδιάφορη, ούτε τη μουσική της ακούω, ούτε τα τραγούδια της ακούω, τελείως αδιάφορη. Δεν ασχολούμαι ούτε με τα προσωπικά της, ούτε με τα καλλιτεχνικά της. Δεν με ενδιαφέρει, ούτε μου αρέσει η μουσική της», είπε χαρακτηριστικά ο λαϊκός τραγουδιστής ενώ εξήγησε τους λόγους που δεν θα έδινε ποτέ τραγούδι στην εν λόγω ερμηνεύτρια.

«Μα δεν μπορεί να πει λαϊκό τραγούδι η κυρία. Λέει κάποιου άλλου είδους τραγούδια, τα οποία δεν αφορούν νομίζω τη μεγάλη μερίδα του λαού. Εγώ αυτό που ζητάω από έναν τραγουδιστή δεν το έχει» δήλωσε.

Όσον αφορά την απόφασή της να αλλάξει την λέξη χοντρή στο τραγούδι «Άδωνις», ο Σταμάτης Γονίδης σχολίασε πως: «Αν ήμουν εγώ ο δημιουργός θα της το απαγόρευα αν δεν με είχε ρωτήσει. Θα έπρεπε να με ρωτήσει και να πάρει την άποψή μου, τη γνώμη μου και το ΟΚ από εμένα να το κάνει. Ο Κραουνάκης όταν το έγραψε αυτό ήταν σε φάση χιουμοριστική, ήταν στην τρέλα του απάνω και έγραψε αυτό το κομμάτι. Δεν το ανέφερε ρατσιστικά νομίζω γιατί δεν είναι ρατσιστής ο Σταμάτης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This