ΑΡΧΙΚΗ MEDIA Μεγάλος διαγωνισμός από το newsbreak.gr – Πώς θα κερδίσετε 20 τριήμερες μαγικές...

Μεγάλος διαγωνισμός από το newsbreak.gr – Πώς θα κερδίσετε 20 τριήμερες μαγικές αποδράσεις

To newsbreak.gr σε συνεργασία με το ΚΤΗΜΑ ΑΝΘΗΔΩΝ προσφέρει καθημερινά, μέσω διαγωνισμού, ένα τριήμερο (διαμονή δύο νύχτες) με πρωινό σε βίλα 4 ατόμων.


Όροι συμμετοχής:

 • Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Απαγορεύεται η συμμετοχή στο διαγωνισμό στους υπαλλήλους της ιστοσελίδας www.newsbreak.gr, και των συγγενών αυτών έως 2ου βαθμού.
 • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 20 ημέρες, από τις 30/11/2019 έως και 19/12/2019
 • Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολουθείς τα παρακάτω βήματα:

1) Μπες στη σελίδα μας στο Facebook www.fb.com/newsbreak.gr
2) Στείλε μας μήνυμα, γράφοντας τη λέξη ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και το Ονοματεπώνυμο σου

 • Η κλήρωση για τα 20 τριήμερα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20/12/ 2019 και ώρα 15:00 παρουσία της Δικηγόρου Αθηνών Ζαχαρούλας Παπαδοπούλου, στα γραφεία αυτής επί της οδού Αυτομέδοντος αρ. 3.
 • Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα (www.newsbreak.gr) και στο Facebook στις 21/12/2019, όπου για λόγους διαφάνειας τα σχετικά ονόματα θα παραμείνουν αναρτημένα για το χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός.
 • Από τις 22/11/2019 καλείτε στο ΚΤΗΜΑ ΑΝΘΗΔΩΝ για την κράτηση σας στο τηλέφωνο 22210 96465 και 6972217247.
 • Εξαιρούνται οι εορταστικές περίοδοι και οι επίσημες αργίες . Η χρήση του 3ημέρου ισχύει έως τις 31 Μαΐου 2020. Οι νικητές θα επιλέγουν τις ημερομηνίες που θα κάνουν χρήση του δώρου τους κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου.
 • Το δώρο του διαγωνισμού αποτελείται αποκλειστικά από όσα αναφέρονται στην αρχή των παρόντων όρων και δεν περιλαμβάνουν οποιαδήποτε άλλα έξοδα των νικητών. Σημειώνεται ότι η μεταφορά των νικητών θα γίνεται με δικό τους μεταφορικό μέσο.
 • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (internet) με δικά τους τεχνικά μέσα. H ιστοσελίδα δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους πέρα από τον έλεγχό της ή για λόγους ανωτέρας βίας (ενδεικτικά, προβλήματα ή τεχνικές δυσλειτουργίες τηλεφωνικών δικτύων ή γραμμών, online συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, server ή provider, εξαρτημάτων υπολογιστών, λογισμικού, μη αποστολή ή λήψη δεδομένων λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου ή λόγω τεχνικών προβλημάτων ή συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων, διακοπή σύνδεσης με το διαδίκτυο, καθώς και προσβολή από ιούς υπολογιστών, κακόβουλες ή παράνομες ενέργειες ή επεμβάσεις τρίτων, απατηλές ενέργειες) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή στοιχείων που γίνονται στα πλαίσια του διαγωνισμού με τα τεχνικά μέσα των συμμετεχόντων.
 • Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση τους και την εξουσιοδότηση στην ιστοσελίδα για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου, ηλεκτρονικού τύπου και social media. Έτσι, η ιστοσελίδα επιφυλάσσει για τον εαυτό της, το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και να δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την κλήρωση του δώρου για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή καθενός στον διαγωνισμό έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση. Σε κάθε περίπτωση τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων δεν θα μεταβιβαστούν, πουληθούν ή ενοικιαστούν σε τρίτους, και δεν θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς άσχετους με το διαγωνισμό.
 • Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό με μόνη τη συμμετοχή τους δηλώνουν ότι συναινούν και αποδέχονται τους παρόντες όρους στο σύνολό τους.
 • Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη κρίση της να τροποποιεί μονομερώς όλους τους όρους του παρόντος διαγωνισμού και της κλήρωσης που θα ακολουθήσει, να συντομεύει ή να παρατείνει τη διάρκειά του, να διακόπτει, ματαιώνει ή ακυρώνει το διαγωνισμό αυτό.
 • Η ιστοσελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει μεταξύ των νικητών του διαγωνισμού και του ξενοδοχείου, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαμονή τους σε αυτό.

ΤΟ ΚΤΗΜΑ

Στην περιοχή Ανθηδώνα, στην οποία πρωτοαναφέρθηκε ο Όμηρος στην Ιλιάδα, βρίσκετε το KTHMA ΑΝΘΗΔΩΝ.

Τοποθετημένο αμφιθεατρικά, συνδυάζει ένα μοναδικό τοπίο βουνού και θάλασσας με εκπληκτική πανοραμική θέα τον Ευβοϊκό κόλπο. Στο κτήμα μας μπορεί κανείς να απολαύσει μια μοναδική αγροτουριστική εμπειρία, καθαρό αέρα και ησυχία, μακριά από το θόρυβο της πόλης.

O επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ζήσει, να αισθανθεί και να γευτεί την αληθινή εμπειρία της φύσης απολαμβάνοντας ένα περιβάλλον, αβίαστης λιτής πολυτέλειας, με τοπικό χαρακτήρα και όλες τις ανέσεις.

Ένας προορισμός για όλο το χρόνο, το συγκρότημα μας προσφέρει μια εναλλακτική εικόνα στην οικολογία, την ιδιαίτερη γαστρονομία και τα τοπικά έθιμα της χώρας μας.

Ένα ασφαλές καταφύγιο για οικογένειες, πεζοπόρους, ποδηλάτες, φωτογράφους και yuppies που απλά θέλουν να ξεφύγουν από το χάος της πόλης.

ΒΙΛΕΣ & ΣΟΥΙΤΕΣ

Με γνώμονα την οικολογική συνείδηση, οι οκτώ πανέμορφες βίλες είναι κατασκευασμένες από μασίφ ξυλεία, αρχοντική, λιτή, αισθητική, και πέτρινα μονοπάτια.

Με φόντο τη μοναδική θέα του Ευβοϊκού κόλπου, προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση στους επισκέπτες που αποζητούν μια κρυφή απόδραση με αποκλειστικές παροχές.

Ιδανική επιλογή για όσους απαιτούν ποιοτική διαμονή σε μια μαγευτική τοποθεσία μόνο μία ώρα από την Αθήνα.

Ένας μοναδικός προορισμός για απαράμιλλες οικογενειακές διακοπές, για ρομαντικές αποδράσεις και διακοπές με φίλους. Προσφέρουν στους επισκέπτες άνεση, πολυτέλεια, και αξέχαστη διαμονή.

Οι βίλες μας βρίσκονται μόνο λίγα μέτρα από την πισίνα με ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στη θάλασσα και το νησί της Εύβοιας. Απολαύστε τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και τους μοναδικούς ήχους της φύσης. από τη βεράντα της βίλας σας ή ενώ κολυμπάτε στην πισίνα.

Προσφέρουμε στους επισκέπτες άνεση, πολυτέλεια και αξέχαστη διαμονή.

Κάθε βίλα είναι ιδανική για 4 άτομα. Οι πολυτελείς βίλες μας αποτελούν δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια. Η κύρια κρεβατοκάμαρα, που βρίσκεται στη σοφίτα, είναι εξοπλισμένη με κρεβάτι super king size (180×200) και ‘en-siute’ ιδιωτικό wc. Από τη σοφίτα, έχετε άμεση πρόσβαση στο ιδιωτικό μπαλκόνι.

Στο ισόγειο υπάρχει το δεύτερο υπνοδωμάτιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο, που περιλαμβάνει ντους και σάουνα. Το σαλόνι είναι εξοπλισμένο με έναν άνετο μοντέρνο καναπέ, μια πλήρως εξοπλισμένη ανοιχτή κουζίνα και άμεση πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα εξοπλισμένη με καρέκλες και τραπεζάκι του καφέ, ιδανική για υπαίθρια χαλάρωση.

Ανέσεις
► Σεσουάρ
► Ανέσεις
► Μπουρνούζια
► Πετσέτες προσώπου και σώματος
► Πετσέτες πισίνας
► Εξοπλισμένη κουζίνα
► Ψυγείο
► Ντουλάπες
► Air-conditioning
► Θέρμανση

Οι οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν:
► Wi-Fi
► 28’’, επίπεδη TV στο υπνοδωμάτιο της σοφίτας
► 32’’, επίπεδη TV στο σαλόνι

Εγκαταστάσεις:
► Σάουνα
► 2 wc
► Μπαλκόνι
► Βεράντα
► Πρόσβαση στην πισίνα που είναι εξοπλισμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και εξωτερικό ντους.
► Μονοπάτια με ελαιόδεντρα, όμορφα λουλούδια και βότανα
► Πρόσβαση στο πάρκο
► Δωρεάν Στάθμευση

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

To KTHMA ΑΝΘΗΔΩΝ με την απαράμιλλη θέα του βαθύ γαλάζιου του Ευβοϊκού αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για την εκδήλωση σας.

Η αδιάλειπτη πανοραμική θέα της θάλασσας από το εντυπωσιακό μας αίθριο μπροστά από την πισίνα υπερχείλισης, αναδεικνύεται με επιλεγμένους φωτισμούς, εντείνοντας την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα την δεξίωση σας.

Μοναδική ευρύχωρη πολυμορφική αίθουσα, με εξωτερικούς και πλήρως κλιματιζόμενους εσωτερικούς χώρους, λιτής αισθητικής, ανεπιτήδευτες πολυτελείς γραμμές, σε φυσικές αποχρώσεις από ξύλο και πέτρα.

Η δημιουργική μας ομάδα με εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει όλο το σχεδιασμό, την οργάνωση και διεξαγωγή της δεξίωσης σας, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια.

Εταιρικές εκδηλώσεις

To ΚTHMA ΑΝΘΗΔΩΝ έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί εταιρικές εκδηλώσεις κάθε είδους. Συνέδρια, παρουσιάσεις, σεμινάρια, εταιρικές συναντήσεις και γεύματα εργασίας.
Η ευελιξία μας στη διάταξη του χώρου επιτρέπει την προσαρμογή του σύμφωνα με το στυλ του γεγονότος και τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις

Το Κτήμα ΑΝΘΗΔΩΝ έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει κάθε μορφής καλλιτεχνικής και πολιτιστικής δραστηριότητας.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το εστιατόριο του κτήματος μας αποτελεί εξαιρετικό δείγμα περιφερειακού χαρακτήρα και παράδοσης. Προσφέρει ένα προσεκτικά διαμορφωμένο μενού που συνοδεύεται από μια ποικιλία από εκλεκτά κρασιά και κοκτέιλ. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τοπική, ελληνική κουζίνα, καθώς και φιλική εξυπηρέτηση.

Αυτό που κάνει το εστιατόριο μας ξεχωριστό είναι ο τέλειος συνδυασμός εξαιρετικών υπηρεσιών και εξαιρετικών γεύσεων σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον. Είναι ένας ιδανικό χώρος για ένα ρομαντικό δείπνο για δύο ή μια χαλαρή συνάντηση με φίλους.

Απολαύστε με ένα παραδοσιακό ελληνικό πρωινό, πολύχρωμη, αυθεντική μεσογειακή κουζίνα, τοπικά προϊόντα, εκλεκτά κρασιά, μπύρες μικρο-ζυθοποιίας και τοπικά ποτά.

Μετατρέψτε την εξερεύνηση των γεύσεων της Ελλάδας σε μια συναρπαστική γαστρονομική οδύσσεια.

POOL ΒΑR

Το Pool Bar μας προσφέρει ένα υπέροχο σκηνικό με θέα στη θάλασσα και το νησί της Εύβοιας. Είτε απολαμβάνοντας τον ήλιο στις άνετες ξαπλώστρες, είτε βυθισμένοι μέσα στην πισίνα, ο χώρος μας προσφέρει μοναδική απόλαυση για κάθε επισκέπτη.

Η ατμόσφαιρα προσφέρει την ευκαιρία για χαλάρωση, συνοδευόμενη από νόστιμα ελαφριά σνακ, αναζωογονητικά ποτά και φρουτώδες κοκτέιλ.

Περάστε ποιο αργά το απόγευμα για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα με ένα ποτήρι κρασί, τα οποία δημιουργούν τη διάθεση για το ιδανικό ρομαντικό σκηνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιτ Μπουλ επιτίθεται σε μποξέρ κι αυτός απαντάει με «κροσέ» (video)

Ένα πρωτοφανές βίντεο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στην Ρωσία, στο οποίο διακρίνεται μια... άνιση μάχη. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν ο...

Ιδού οι χειρότεροι Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί για φέτος

Κάποιοι δήμοι ξέμειναν από φαντασία φέτος, ενώ άλλοι αντιθέτως το παρατράβηξαν θα λέγαμε, με αποτέλεσμα να μας δίνουν τροφή για ξεκαρδιστικούς συνειρμούς.... Μπλε... κυδώνι (;)...

Η κόρη της Madonna με αξύριστες μασχάλες, σε ομαδικά όργια για… καλό σκοπό (video)

Η 23 ετών Lourdes, κόρη της εμβληματικής τραγουδίστριας της pop, Madonna, συμμετέχει σε μια αισθησιακή περφόρμανς της Ισπανίδας φωτογράφου και art director, Carlota Guerrero. Στην...

O μηνιαίος μισθός που παίρνουν τα… έγκλειστα κορίτσια στο GNTM 

Η Μαρίνα Γρηγορίου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε την περίοδο που διανύει μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας. Η πρώην...

Τα πιο περίεργα ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες

Κάποιοι έχουν ιδιαίτερα χαρίσματα εκ φύσεως και άλλοι έχουν αναπτύξει τεχνικές ή συνήθειες που τους χάρισαν μια θέση στο βιβλίο Γκίνες: Ο 24χρονος Έντουαρντ Νίνο...

Χιλιάδες θεατές ακυρώνουν τις συνδρομές τους στο Netflix για τον «σύγχρονο» Ιησού (video)

Σάλο έχει προκαλέσει πριν καν παιχτεί η σειρά του Netflix με τίτλο «Μεσσίας» και θέμα έναν πιθανό «σύγχρονο» Ιησού Χριστό. Κατά χιλιάδες οργανώνονται οι...

Δείτε τα φωτογραφικά κλικ που τραβήχτηκαν ένα δευτερόλεπτο πριν την… καταστροφή

Είναι αυτό που λέμε η «κακιά στιγμή», αποτυπωμένη στον φωτογραφικό φακό, κλάσματα δευτερολέπτου πριν συμβεί η απόλυτη... καταστροφή! Το ράφτινκ αποδείχθηκε επικίνδυνο για ορισμένους Οι στιγμές...

Ο Sin Boy ερωτευμένος με το Sin Girl του (video)

Ο εκκεντρικός trapper,  Sin Boy, που απασχόλησε όσο κανείς με τη μεγάλη επιτυχία του single «Mama», αλλά και λόγω του ακατάληπτου instagram-ικού παραληρήματός του...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Ακολουθήστε μας στο Facebook και μείνετε πάντα ενημερωμένοι!

 

TRENDING

Πιτ Μπουλ επιτίθεται σε μποξέρ κι αυτός απαντάει με «κροσέ» (video)

Ένα πρωτοφανές βίντεο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στην Ρωσία, στο οποίο διακρίνεται μια... άνιση μάχη. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν ο...

Ιδού οι χειρότεροι Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί για φέτος

Κάποιοι δήμοι ξέμειναν από φαντασία φέτος, ενώ άλλοι αντιθέτως το παρατράβηξαν θα λέγαμε, με αποτέλεσμα να μας δίνουν τροφή για ξεκαρδιστικούς συνειρμούς.... Μπλε... κυδώνι (;)...

Η κόρη της Madonna με αξύριστες μασχάλες, σε ομαδικά όργια για… καλό σκοπό (video)

Η 23 ετών Lourdes, κόρη της εμβληματικής τραγουδίστριας της pop, Madonna, συμμετέχει σε μια αισθησιακή περφόρμανς της Ισπανίδας φωτογράφου και art director, Carlota Guerrero. Στην...

O μηνιαίος μισθός που παίρνουν τα… έγκλειστα κορίτσια στο GNTM 

Η Μαρίνα Γρηγορίου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε την περίοδο που διανύει μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας. Η πρώην...

Τα πιο περίεργα ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες

Κάποιοι έχουν ιδιαίτερα χαρίσματα εκ φύσεως και άλλοι έχουν αναπτύξει τεχνικές ή συνήθειες που τους χάρισαν μια θέση στο βιβλίο Γκίνες: Ο 24χρονος Έντουαρντ Νίνο...

Χιλιάδες θεατές ακυρώνουν τις συνδρομές τους στο Netflix για τον «σύγχρονο» Ιησού (video)

Σάλο έχει προκαλέσει πριν καν παιχτεί η σειρά του Netflix με τίτλο «Μεσσίας» και θέμα έναν πιθανό «σύγχρονο» Ιησού Χριστό. Κατά χιλιάδες οργανώνονται οι...

Δείτε τα φωτογραφικά κλικ που τραβήχτηκαν ένα δευτερόλεπτο πριν την… καταστροφή

Είναι αυτό που λέμε η «κακιά στιγμή», αποτυπωμένη στον φωτογραφικό φακό, κλάσματα δευτερολέπτου πριν συμβεί η απόλυτη... καταστροφή! Το ράφτινκ αποδείχθηκε επικίνδυνο για ορισμένους Οι στιγμές...

Ο Sin Boy ερωτευμένος με το Sin Girl του (video)

Ο εκκεντρικός trapper,  Sin Boy, που απασχόλησε όσο κανείς με τη μεγάλη επιτυχία του single «Mama», αλλά και λόγω του ακατάληπτου instagram-ικού παραληρήματός του...

Την «έπεσε» η Miss Αυστραλία στην Σταρ Ελλάς – Στο νοσοκομείο η Ελληνίδα καλλονή

Βγήκαν τα... μαχαίρια στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss World που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 14 Δεκεμβρίου. Όπως καταγγέλλει αποκλειστικά μέσω της «Espresso» και του...

GNTM spoiler: Τα γενέθλια της Κάτιας και η μπουλντόζα που θα γκρεμίσει το όνειρο της Άννας Χατζή (video)

Στο 27ο επεισόδιο χθες , η Κωνσταντίνα Φλώρου και η Πόπη Γαλετσά δεν ικανοποίησαν τους κριτές με την απόδοση τους στη δοκιμασία και αποχώρησαν. Το...