Athens
7.4 C
Κυριακή, 23/2 22:26

Μεγάλος διαγωνισμός από το newsbreak.gr – Πώς θα κερδίσετε 20 τριήμερες μαγικές αποδράσεις

To newsbreak.gr σε συνεργασία με το ΚΤΗΜΑ ΑΝΘΗΔΩΝ προσφέρει καθημερινά, μέσω διαγωνισμού, ένα τριήμερο (διαμονή δύο νύχτες) με πρωινό σε βίλα 4 ατόμων.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΙΚΗΤΩΝ:


Stella Stefanidou
Iraklis Mouchsiadis
Anna Karpatsopoulou
Areti Manoli
Christos Kostaras
Giota Thom
Giannis Klironomos
Koliza Stauroula
Mary Blesa
James Stathis
Polaki Tsap
Konstantina Paiteri
Anastasia Gatsia
Konstantina Stavropoulou
Giorgos Gerasimidis
Konstantinos Rafailidis
Giota Tsimikoy
Sasa Konstadoydi
Alfi Wisa, Wisa
Marianna, Vourgidou

Παρακαλούνται οι νικητές να στείλουν νέο μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook, για να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες παραλαβής του δώρου τους. 

Όροι συμμετοχής:

 • Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Απαγορεύεται η συμμετοχή στο διαγωνισμό στους υπαλλήλους της ιστοσελίδας www.newsbreak.gr, και των συγγενών αυτών έως 2ου βαθμού.
 • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 20 ημέρες, από τις 30/11/2019 έως και 19/12/2019
 • Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολουθείς τα παρακάτω βήματα:

1) Μπες στη σελίδα μας στο Facebook www.fb.com/newsbreak.gr
2) Στείλε μας μήνυμα, γράφοντας τη λέξη ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και το Ονοματεπώνυμο σου

 • Η κλήρωση για τα 20 τριήμερα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20/12/ 2019 και ώρα 15:00 παρουσία της Δικηγόρου Αθηνών Ζαχαρούλας Παπαδοπούλου, στα γραφεία αυτής επί της οδού Αυτομέδοντος αρ. 3.
 • Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα (www.newsbreak.gr) και στο Facebook στις 21/12/2019, όπου για λόγους διαφάνειας τα σχετικά ονόματα θα παραμείνουν αναρτημένα για το χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός.
 • Από τις 22/11/2019 καλείτε στο ΚΤΗΜΑ ΑΝΘΗΔΩΝ για την κράτηση σας στο τηλέφωνο 22210 96465 και 6972217247.
 • Εξαιρούνται οι εορταστικές περίοδοι και οι επίσημες αργίες . Η χρήση του 3ημέρου ισχύει έως τις 31 Μαΐου 2020. Οι νικητές θα επιλέγουν τις ημερομηνίες που θα κάνουν χρήση του δώρου τους κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου.
 • Το δώρο του διαγωνισμού αποτελείται αποκλειστικά από όσα αναφέρονται στην αρχή των παρόντων όρων και δεν περιλαμβάνουν οποιαδήποτε άλλα έξοδα των νικητών. Σημειώνεται ότι η μεταφορά των νικητών θα γίνεται με δικό τους μεταφορικό μέσο.
 • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (internet) με δικά τους τεχνικά μέσα. H ιστοσελίδα δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους πέρα από τον έλεγχό της ή για λόγους ανωτέρας βίας (ενδεικτικά, προβλήματα ή τεχνικές δυσλειτουργίες τηλεφωνικών δικτύων ή γραμμών, online συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, server ή provider, εξαρτημάτων υπολογιστών, λογισμικού, μη αποστολή ή λήψη δεδομένων λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου ή λόγω τεχνικών προβλημάτων ή συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων, διακοπή σύνδεσης με το διαδίκτυο, καθώς και προσβολή από ιούς υπολογιστών, κακόβουλες ή παράνομες ενέργειες ή επεμβάσεις τρίτων, απατηλές ενέργειες) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή στοιχείων που γίνονται στα πλαίσια του διαγωνισμού με τα τεχνικά μέσα των συμμετεχόντων.
 • Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση τους και την εξουσιοδότηση στην ιστοσελίδα για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου, ηλεκτρονικού τύπου και social media. Έτσι, η ιστοσελίδα επιφυλάσσει για τον εαυτό της, το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και να δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την κλήρωση του δώρου για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή καθενός στον διαγωνισμό έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση. Σε κάθε περίπτωση τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων δεν θα μεταβιβαστούν, πουληθούν ή ενοικιαστούν σε τρίτους, και δεν θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς άσχετους με το διαγωνισμό.
 • Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό με μόνη τη συμμετοχή τους δηλώνουν ότι συναινούν και αποδέχονται τους παρόντες όρους στο σύνολό τους.
 • Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη κρίση της να τροποποιεί μονομερώς όλους τους όρους του παρόντος διαγωνισμού και της κλήρωσης που θα ακολουθήσει, να συντομεύει ή να παρατείνει τη διάρκειά του, να διακόπτει, ματαιώνει ή ακυρώνει το διαγωνισμό αυτό.
 • Η ιστοσελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει μεταξύ των νικητών του διαγωνισμού και του ξενοδοχείου, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαμονή τους σε αυτό.

ΤΟ ΚΤΗΜΑ

Στην περιοχή Ανθηδώνα, στην οποία πρωτοαναφέρθηκε ο Όμηρος στην Ιλιάδα, βρίσκετε το KTHMA ΑΝΘΗΔΩΝ.

Τοποθετημένο αμφιθεατρικά, συνδυάζει ένα μοναδικό τοπίο βουνού και θάλασσας με εκπληκτική πανοραμική θέα τον Ευβοϊκό κόλπο. Στο κτήμα μας μπορεί κανείς να απολαύσει μια μοναδική αγροτουριστική εμπειρία, καθαρό αέρα και ησυχία, μακριά από το θόρυβο της πόλης.

O επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ζήσει, να αισθανθεί και να γευτεί την αληθινή εμπειρία της φύσης απολαμβάνοντας ένα περιβάλλον, αβίαστης λιτής πολυτέλειας, με τοπικό χαρακτήρα και όλες τις ανέσεις.

Ένας προορισμός για όλο το χρόνο, το συγκρότημα μας προσφέρει μια εναλλακτική εικόνα στην οικολογία, την ιδιαίτερη γαστρονομία και τα τοπικά έθιμα της χώρας μας.

Ένα ασφαλές καταφύγιο για οικογένειες, πεζοπόρους, ποδηλάτες, φωτογράφους και yuppies που απλά θέλουν να ξεφύγουν από το χάος της πόλης.

ΒΙΛΕΣ & ΣΟΥΙΤΕΣ

Με γνώμονα την οικολογική συνείδηση, οι οκτώ πανέμορφες βίλες είναι κατασκευασμένες από μασίφ ξυλεία, αρχοντική, λιτή, αισθητική, και πέτρινα μονοπάτια.

Με φόντο τη μοναδική θέα του Ευβοϊκού κόλπου, προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση στους επισκέπτες που αποζητούν μια κρυφή απόδραση με αποκλειστικές παροχές.

Ιδανική επιλογή για όσους απαιτούν ποιοτική διαμονή σε μια μαγευτική τοποθεσία μόνο μία ώρα από την Αθήνα.

Ένας μοναδικός προορισμός για απαράμιλλες οικογενειακές διακοπές, για ρομαντικές αποδράσεις και διακοπές με φίλους. Προσφέρουν στους επισκέπτες άνεση, πολυτέλεια, και αξέχαστη διαμονή.

Οι βίλες μας βρίσκονται μόνο λίγα μέτρα από την πισίνα με ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στη θάλασσα και το νησί της Εύβοιας. Απολαύστε τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και τους μοναδικούς ήχους της φύσης. από τη βεράντα της βίλας σας ή ενώ κολυμπάτε στην πισίνα.

Προσφέρουμε στους επισκέπτες άνεση, πολυτέλεια και αξέχαστη διαμονή.

Κάθε βίλα είναι ιδανική για 4 άτομα. Οι πολυτελείς βίλες μας αποτελούν δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια. Η κύρια κρεβατοκάμαρα, που βρίσκεται στη σοφίτα, είναι εξοπλισμένη με κρεβάτι super king size (180×200) και ‘en-siute’ ιδιωτικό wc. Από τη σοφίτα, έχετε άμεση πρόσβαση στο ιδιωτικό μπαλκόνι.

Στο ισόγειο υπάρχει το δεύτερο υπνοδωμάτιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο, που περιλαμβάνει ντους και σάουνα. Το σαλόνι είναι εξοπλισμένο με έναν άνετο μοντέρνο καναπέ, μια πλήρως εξοπλισμένη ανοιχτή κουζίνα και άμεση πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα εξοπλισμένη με καρέκλες και τραπεζάκι του καφέ, ιδανική για υπαίθρια χαλάρωση.

Ανέσεις
► Σεσουάρ
► Ανέσεις
► Μπουρνούζια
► Πετσέτες προσώπου και σώματος
► Πετσέτες πισίνας
► Εξοπλισμένη κουζίνα
► Ψυγείο
► Ντουλάπες
► Air-conditioning
► Θέρμανση

Οι οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν:
► Wi-Fi
► 28’’, επίπεδη TV στο υπνοδωμάτιο της σοφίτας
► 32’’, επίπεδη TV στο σαλόνι

Εγκαταστάσεις:
► Σάουνα
► 2 wc
► Μπαλκόνι
► Βεράντα
► Πρόσβαση στην πισίνα που είναι εξοπλισμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και εξωτερικό ντους.
► Μονοπάτια με ελαιόδεντρα, όμορφα λουλούδια και βότανα
► Πρόσβαση στο πάρκο
► Δωρεάν Στάθμευση

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

To KTHMA ΑΝΘΗΔΩΝ με την απαράμιλλη θέα του βαθύ γαλάζιου του Ευβοϊκού αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για την εκδήλωση σας.

Η αδιάλειπτη πανοραμική θέα της θάλασσας από το εντυπωσιακό μας αίθριο μπροστά από την πισίνα υπερχείλισης, αναδεικνύεται με επιλεγμένους φωτισμούς, εντείνοντας την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα την δεξίωση σας.

Μοναδική ευρύχωρη πολυμορφική αίθουσα, με εξωτερικούς και πλήρως κλιματιζόμενους εσωτερικούς χώρους, λιτής αισθητικής, ανεπιτήδευτες πολυτελείς γραμμές, σε φυσικές αποχρώσεις από ξύλο και πέτρα.

Η δημιουργική μας ομάδα με εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει όλο το σχεδιασμό, την οργάνωση και διεξαγωγή της δεξίωσης σας, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια.

Εταιρικές εκδηλώσεις

To ΚTHMA ΑΝΘΗΔΩΝ έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί εταιρικές εκδηλώσεις κάθε είδους. Συνέδρια, παρουσιάσεις, σεμινάρια, εταιρικές συναντήσεις και γεύματα εργασίας.
Η ευελιξία μας στη διάταξη του χώρου επιτρέπει την προσαρμογή του σύμφωνα με το στυλ του γεγονότος και τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις

Το Κτήμα ΑΝΘΗΔΩΝ έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει κάθε μορφής καλλιτεχνικής και πολιτιστικής δραστηριότητας.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το εστιατόριο του κτήματος μας αποτελεί εξαιρετικό δείγμα περιφερειακού χαρακτήρα και παράδοσης. Προσφέρει ένα προσεκτικά διαμορφωμένο μενού που συνοδεύεται από μια ποικιλία από εκλεκτά κρασιά και κοκτέιλ. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τοπική, ελληνική κουζίνα, καθώς και φιλική εξυπηρέτηση.

Αυτό που κάνει το εστιατόριο μας ξεχωριστό είναι ο τέλειος συνδυασμός εξαιρετικών υπηρεσιών και εξαιρετικών γεύσεων σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον. Είναι ένας ιδανικό χώρος για ένα ρομαντικό δείπνο για δύο ή μια χαλαρή συνάντηση με φίλους.

Απολαύστε με ένα παραδοσιακό ελληνικό πρωινό, πολύχρωμη, αυθεντική μεσογειακή κουζίνα, τοπικά προϊόντα, εκλεκτά κρασιά, μπύρες μικρο-ζυθοποιίας και τοπικά ποτά.

Μετατρέψτε την εξερεύνηση των γεύσεων της Ελλάδας σε μια συναρπαστική γαστρονομική οδύσσεια.

POOL ΒΑR

Το Pool Bar μας προσφέρει ένα υπέροχο σκηνικό με θέα στη θάλασσα και το νησί της Εύβοιας. Είτε απολαμβάνοντας τον ήλιο στις άνετες ξαπλώστρες, είτε βυθισμένοι μέσα στην πισίνα, ο χώρος μας προσφέρει μοναδική απόλαυση για κάθε επισκέπτη.

Η ατμόσφαιρα προσφέρει την ευκαιρία για χαλάρωση, συνοδευόμενη από νόστιμα ελαφριά σνακ, αναζωογονητικά ποτά και φρουτώδες κοκτέιλ.

Περάστε ποιο αργά το απόγευμα για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα με ένα ποτήρι κρασί, τα οποία δημιουργούν τη διάθεση για το ιδανικό ρομαντικό σκηνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Άγριες μέλισσες»: Ο Δούκας βλέπει την κόρη του με τον Μελέτη και η Ελένη μαθαίνει ποιος άφησε έγκυο τη Δρόσω

Προδοσίες και ένοχα μυστικά που βγαίνουν στο φως αποκαλύπτονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες» στον ΑΝΤ1, με τις σχέσεις των ηρώων να...

O γιατρός, πρώην σύντροφος της νεκρής Ειρήνης Λαγούδη, περνάει στην αντεπίθεση με ονόματα και στοιχεία 

Νέες εξελίξεις αναμένεται να δρομολογήσει στην υπόθεση της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό της, στην παραλία Φωτμού της...

Στις Αρχές η δικηγόρος του κατόχου της Corvette που παρέσυρε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή

Ενώπιον των αρμόδιων αρχών εμφανίστηκε δικηγόρος του ιδιοκτήτη της Corvette που ενεπλάκη σε τροχαίο που στην Γλυφάδα και είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο 25χρονου...

«Έφυγε» στα 35 της η τραγουδίστρια Χάριετ-Θεοδώρα Γκοτσοπούλου λόγω γρίπης

Σαν κεραυνός έπεσε στην Πάτρα η είδηση πως ο φονικός ιός της γρίπης έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής της 35χρονης τραγουδίστριας και μουσικού...

Οι γοητευτικές Ελληνίδες που ερωτεύτηκαν και έκαναν δεσμό με μικρότερους άντρες

Η διαφορά ηλικίας στα ζευγάρια υπήρξε μεγάλο ταμπού στο παρελθόν, ιδίως στις περιπτώσεις που οι γυναίκες ήταν μεγαλύτερες από τους άνδρες. Επειδή όμως βρισκόμαστε...

Κίνδυνος-θάνατος με το νέο παιχνίδι που γίνεται μόδα στα σχολεία (video)

Από τη νέα εφαρμογή TikTok που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους μαθητές, ξεκίνησε η νέα μόδα που εξαπλώθηκε στα σχολεία της Αμερικής και δεν θα...

Tα 10 ελληνικά ζευγάρια που δεν θυμάστε ότι κάποτε ήταν μαζί 

Έρωτες από το μακρινό παρελθόν, που πιθανότατα κανείς δεν θυμάται ότι κάποτε ήταν μαζί, και όσοι το μάθουν τώρα, αναμφισβήτητα θα μείνουν με το...

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ εκτέλεσε ασθενή με κορωνοϊό, επειδή βγήκε απ’ την καραντίνα…

Ψυχρή εκτέλεση διέταξε ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, σε ασθενή με κορωνοϊό, που αψήφησε την καραντίνα... Ο άμοιρος ασθενής δεν «ζύγισε» καλά...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Ακολουθήστε μας στο Facebook και μείνετε πάντα ενημερωμένοι!

 

TRENDING

«Άγριες μέλισσες»: Ο Δούκας βλέπει την κόρη του με τον Μελέτη και η Ελένη μαθαίνει ποιος άφησε έγκυο τη Δρόσω

Προδοσίες και ένοχα μυστικά που βγαίνουν στο φως αποκαλύπτονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες» στον ΑΝΤ1, με τις σχέσεις των ηρώων να...

O γιατρός, πρώην σύντροφος της νεκρής Ειρήνης Λαγούδη, περνάει στην αντεπίθεση με ονόματα και στοιχεία 

Νέες εξελίξεις αναμένεται να δρομολογήσει στην υπόθεση της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό της, στην παραλία Φωτμού της...

Στις Αρχές η δικηγόρος του κατόχου της Corvette που παρέσυρε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή

Ενώπιον των αρμόδιων αρχών εμφανίστηκε δικηγόρος του ιδιοκτήτη της Corvette που ενεπλάκη σε τροχαίο που στην Γλυφάδα και είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο 25χρονου...

«Έφυγε» στα 35 της η τραγουδίστρια Χάριετ-Θεοδώρα Γκοτσοπούλου λόγω γρίπης

Σαν κεραυνός έπεσε στην Πάτρα η είδηση πως ο φονικός ιός της γρίπης έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής της 35χρονης τραγουδίστριας και μουσικού...

Οι γοητευτικές Ελληνίδες που ερωτεύτηκαν και έκαναν δεσμό με μικρότερους άντρες

Η διαφορά ηλικίας στα ζευγάρια υπήρξε μεγάλο ταμπού στο παρελθόν, ιδίως στις περιπτώσεις που οι γυναίκες ήταν μεγαλύτερες από τους άνδρες. Επειδή όμως βρισκόμαστε...

Κίνδυνος-θάνατος με το νέο παιχνίδι που γίνεται μόδα στα σχολεία (video)

Από τη νέα εφαρμογή TikTok που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους μαθητές, ξεκίνησε η νέα μόδα που εξαπλώθηκε στα σχολεία της Αμερικής και δεν θα...

Tα 10 ελληνικά ζευγάρια που δεν θυμάστε ότι κάποτε ήταν μαζί 

Έρωτες από το μακρινό παρελθόν, που πιθανότατα κανείς δεν θυμάται ότι κάποτε ήταν μαζί, και όσοι το μάθουν τώρα, αναμφισβήτητα θα μείνουν με το...

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ εκτέλεσε ασθενή με κορωνοϊό, επειδή βγήκε απ’ την καραντίνα…

Ψυχρή εκτέλεση διέταξε ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, σε ασθενή με κορωνοϊό, που αψήφησε την καραντίνα... Ο άμοιρος ασθενής δεν «ζύγισε» καλά...

Εξωφρενικό! Εμείς δεν έχουμε να φάμε και η κυβέρνηση δίνει 10.000.000€ σε 500 πρόσφυγες!

Κάθε όριο προκλητικότητας απέναντι στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό ξεπερνά η κυβέρνηση, η οποία φτάνει στο σημείο να μοιράζει... παντεσπάνι στους αλλοδαπούς που εισέρχονται παράνομα...

Εμφανίστηκε ο οδηγός της μοιραίας Corvette – «Ήμουν πολύ σοκαρισμένος», δήλωσε ο 40χρονος για να δικαιολογηθεί

Παρουσιάστηκε στην Τροχαία Γλυφάδας ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης την Τετάρτη (19/02). Ο...