Φάρμα – Γιώργος Γιαννακίδης: «Πολλές φορές σκεφτόμουν ότι η γυναίκα μου θα ‘ναι με τη ψυχή στο στόμα γιατί υπήρχαν εντάσεις»

Must Read

Ο Γιώργος Γιαννακίδης είναι ο μεγάλος νικητής της Φάρμας αλλά εκτός από το μεγάλο έπαθλο τον περιμένει ακόμη μία μεγάλη έκπληξη αφού η σύζυγός σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί.

Για το ευχάριστο γεγονός ενημερώθηκε την ημέρα του ημιτελικού από την σύζυγο και τις δύο του κόρες και η συγκίνησή του ήταν μεγάλη.

Για την εμπειρία που αποκόμισε από το reality επιβίωσης αλλά για την αγάπη που τρέφει στην οικογένειά του μίλησε ο Γιώργος Γιαννακίδης στην εκπομπή «Breakfast @ Star».

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ο στόχος μου ολοκληρώθηκε. Εξ αρχής, όταν δήλωσα συμμετοχή, είχα σκοπό την πρώτη θέση. Συζητήσαμε με τη γυναίκα μου και μου είπε να πάω. Είμαι αγρότης κι όχι κτηνοτρόφος. Πολλές φορές σκεφτόμουν μέσα στο παιχνίδι ότι η γυναίκα μου θα ‘ναι με τη ψυχή στο στόμα γιατί γίνονταν πράγματα και υπήρχαν εντάσεις. Σίγουρα από τη στιγμή που γίναμε γονείς, άλλαξαν πολλά μέσα μας» είπε ο Γιώργος Γιαννακίδης.

«Είμαστε επτά χρόνια, η Σοφούλα μου είναι πέντε ετών. Όταν τη γνώρισα και είδα τον τρόπο που σκέφτεται… Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και από τους δύο. Εγώ την προσέγγισα. Η σχέση σοβάρεψε από την αρχή. Είπα ότι αυτή η γυναίκα θα ήθελα να είναι η μητέρα των παιδιών μου. Είμαι πολύ ευγνώμων που το έζησα μαζί της»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This