Survivor: Οι νέοι κανόνες, οι παίκτες που κέρδισαν την ασυλία και η πρώτη υποψήφια

Ξεκίνησαν οι ίντριγκες...!

Must Read

Πρεμιέρα έκανε χθες το Survivor και οι παίκτες έκαναν μία θεαματική είσοδο στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τους διάσημους και τους μαχητές ανακοινώνοντάς τους τους νέους κανόνες του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα πριν ξεκινήσει ο πρώτος στίβος μάχης, ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης ανακοίνωσε στους παίκτες πως δεν θα υπάρχει πλέον η ψήφος του κοινού κι έτσι εκείνοι θα πρέπει να δείξουν την αξία τους στα αγωνίσματα.

Στην συνέχεια τους επεσήμανε πως από εδώ και πέρα θα υπάρχουν τρεις αγώνες ασυλίας από τους οποίους θα προκύπτουν οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι. Στο τρίτο συμβούλιο της εβδομάδας ο MVP θα ορίσει τον τέταρτο υποψήφιο. Οι τέσσερις υποψήφιοι θα κληθούν να μονομαχήσουν και όποιος χάσει θα αποχωρήσει από το Survivor.

Στο τέλος διευκρίνισε πως η μονομαχία των τεσσάρων θα πρέπει να είναι πάντα του ίδιου φύλου.

Πριν όμως περάσουν στον στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός σύστησε στο κοινό τους μαχητές. Αρχικά μίλησε η Μαριλίνα Βακονδίου η οποία ειδικεύεται στην εκγύμνασή γλουτών.

«Είμαι 13 χρόνια στον χώρο του Fitness, ειδικεύμαι στις γυναίκες. Όλες οι γυναίκες θέλουν σύσφιξη και έχω εστιάσει σε αυτό το κομμάτι. Είμαι φίλη με την Ζόζεφιν», είπε χαρακτηριστικα η 30χρονη παίκτρια.

Το 28χρονο μοντέλο Rob James από την Σκωτία αποκάλυψε πως στην Ελλάδα ήρθε ως ερωτικός μετανάστης: «Είμαι δυο χρόνια παντρεμένος με Ελληνίδα. Είμαι λίγο άρρωστός. Τα ελληνικά τα έχω μάθει από την πεθερά μου, αλλά δεν μιλάει αγγλικά. Σιγά σιγά μου έμαθε»

Τον λόγο πήρε ο Αλέξης Παππάς ο οποίος καλωσόρισε τον συμπαίκτη του. «Το όνομά σου μου φέρνει αναμνήσεις από το παρελθόν. Δεν σημαίνει ότι και φέτος θα έχουμε και τα ίδια ευτράπελα» είπε υπονοώντας τον James Καφετζή.

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης ισχυρίστηκε πως: « Έχω μεντορα τον Τάκη Καραγκούνια. Μου είχε κάνει πολεμικές τέχνες. Έχω έρθει στο Survivor για να το ζήσω»

Στον Survivor όμως συμμετέχουν και αθλητές όπως η Ιωαννά Τζαβέλα η οποία είναι Πανελληνιονίκης 400μ. μετ’ εμποδίων: «Είμαι πρωταθλήτρια στο τρέξμιο. Είμαι πάντα πολύ συγκεντρωμένη στον στόχο μου. Θα έχουμε δυνατές μάχες.

Για την εμπειρία φαίνεται πως πήγε ο 32χρονος ιδιοκτήτης club, Σταμάτης Ταλαδιανός, αφού όπως δήλωσε: «Είμαι εδώ για να ζήσω όλο αυτό που λέγεται Survivor»

«Δεν με αγχώνει που είμαι μικρότερη. Θα τα έβαζα με άντρες στους στίβους μάχης», τόνισε με την σειρά της η καθηγήτρια Αγγλικών, Δώρα Νικολή.

Συνονόματη με την Βίκυ Καγιά είναι η Aerial Performer Ανδριάνα Καγιά, η οποία όμως ξεκαθάρισε πως: «Δεν έχουμε σχέση με την Βίκυ Καγιά.»

Από την άλλη ο 34χρονος αγρότης Γιάννη Περπατάρης απάντησε στην ερώτηση που θα ήθελαν ενδεχομένως να μάθουν πολλές τηλεθεάτριες: «Είμαι μόνος και έρημος..»

Σειρά είχε η νέα ομάδα των διασήμων στην οποία συμμετέχουν τρεις γνώριμοι παίκτες. Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Αλέξη Παπά.
«Σε λίγο θα σου πάρω τη θέση», είπε με χιούμορ η Κατερίνα Δαλάκα στον Γιώργο Λιανό και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ το θεωρώ πλέον κομμάτι της ζωής μου. Είναι σαν να γυρίζω στο σπίτι μου.»
H Κρίστη Καθαργιά είναι η ψυχολόγος της ομάδας και δηλώνει πως: «Δεν θέλω να έχω τακτική», καθώς θέλει να αντιμετωπίζει την κάθε συνθήκη όπως είναι.
Ο νικητής του Power of love και συγγραφέας Παύλος Παπαδόπουλος τόνισε πως: «Εδώ ήρθαμε να δώσουμε τη μάχη μας»
O Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης ανέφερε πως «Είναι μια νέα πρόκληση. Άφησα πίσω τον 18 μηνών γιο μου. Αυτός θα μου δώσει η δύναμη»
Με άγριες διαθέσεις πήγε η Ασημίνα Χατζηανδρέου αφού τόνισε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενη με τον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι Φυλάτε τα ρούχα σας»
O τραγουδιστής Νίκος Γκάνος από την άλλη φαίνεται πως δεν έχει καταλάβει ακόμη που βρίσκεται: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι έχω έρθει. Θέλω να ζήσω την εμπειρία στο έπαθλο. Μακάρι να φθάσω τον Ντάνο.»
Ο σύντροφος της Μαρίας Αντώνα, ο Άρης Σοϊλέδης, ειχε συμμετάσχει σε παλιότερο Survivor και τώρα ήρθε η δική της ώρα: «Ο Άρης μου είπε να προσέχω τις λάσπες και να περάσω όμορφα»
O πρώην ποδοσφαιριστής Σάββας Γκεντζογλου είναι αποφασισμένος να: «δώσω ό,τι έχω και δεν έχω»
Η Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής, Όλγα Πηλιάκη, χαίρεται που βρίσκεται εκεί αλλά: «Θα μου λείψει η οικογένεια μου»
Τέλος ο ιντριγκαδόρος Αλέξης Παππάς δηλώνει πως: «Αποφάσισα να είμαι εδώ γιατί παίζεται αλλιώς το παιχνίδι»
Και ήρθε η στιγμή των αγωνισμάτων. Οι παίκτες ξεχυθήκαν στον στίβο μάχης για να κερδίσουν αρχικά το πρώτο έπαθλο το οποίο θα τους βοηθούσε για την διαμονή τους στην Άγιο Δομίνικο.
Την μεγάλη νίκη έφεραν οι μαχητές με την Κατερίνα Δαλάκα να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή της.
Ενώ πάλεψαν και για την πρώτη ασυλία την οποία κέρδισαν οι διάσημοι.
Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα του πρώτου συμβουλίου όπου οι μαχητές έπρεπε να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο.
Δυστυχώς όμως η ήττα τους έκατσε βαριά και ο Άγγελος Γεωργουδάκης έριξε ευθύνες στις γυναίκες συμπαίκτριές του λέγοντάς πως:   «Ίσως είναι καλό αυτό για τους Μαχητές για να ξεκαθαρίσουν μερικά πράγματα και να δυναμώσει η ομάδα. Σε μία ήττα δεν μπορεί να είναι τίποτα τυχαίο… Τo Survivor απαρτίζεται από άτομα που τα δίνουν όλα και από άτομα που δεν το λέει η ψυχή τους και πρέπει να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα. Είδα έλλειμα ψυχής στο γυναικείο κομμάτι»
Οι παίκτες της μπλε ομάδας όμως φαίνεται πως δεν ενστερνίστηκαν την άποψή του, ενώ ο Αλέξης Παππάς δεν έχασε την ευκαιρία να σπείρει διχόνοια ανάμεσα στους αντιπάλους του.

«Η Μπλε ομάδα τα έχει άνω κάτω. Ο Άγγελος έχει κάνει τέσσερις εχθρούς. Έχει πει φανερά ότι κάποιες γυναίκες είναι αδύναμες και υπερασπιζόμενος τους άνδρες αφήνει να εννοηθεί ότι ακόμα και σήμερα γυναίκα να ψηφιστεί και ο επόμενος που θα ψηφιστεί γυναίκα θα είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά οι μαχητές όρισαν ως πρώτη υποψήφια την Δώρα Νικολή με εκείνη να κάνε λόγο για κλίκα.
«Έχουν δημιουργήσει φιλίες τα παιδιά και εγώ έχω κάνει φιλίες αλλά δεν έχω συνεννοηθεί. Ελπίζω να βγει κάτι καλό από αυτό», δήλωσε η 46χρονη παίκτρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This