Συγκινήσεις και εντάσεις στο Survivor: Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού, η παίκτρια που αποχώρησε

Ο Νίκος Γκάνος και η Μαρία Αντωνά εξομολογήθηκαν τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσαν και λύγισαν...

Must Read

Λίγες ημέρες έχει που προβάλλεται το Survivor και ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες εντάσεις αλλά δεν έλειψαν και τα κλάματα.

Ο Νίκος Γκάνος, προκειμένου να τον γνωρίσει καλύτερα το κοινό, την ώρα που μίλαγε στην κάμερα του reality επιβίωσης, άνοιξε την καρδιά του και αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του και αυτή δεν ήταν άλλη από τον θάνατο της αδερφής του.

«Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα είναι όταν έχασα την αδελφή μου, η οποία ήταν δυο χρόνια μεγαλύτερη μου. Ο τρόπος που έγινε ήταν πολύ περίεργος. Εγώ ήμουν στον υπολογιστή, γιατί ασχολούμαι πολύ γενικά με τους υπολογιστές και τότε ήταν η πρώτη φορά που είχα αγοράσει έναν και καθόμουν πάρα πολλές ώρες σε αυτόν σαν παιδάκι. Η αδελφή μου ήταν ξανθιά και εκείνη την ημέρα η μητέρα μου της έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα. Πριν φύγει η αδελφή μου από το σπίτι, μου φωνάζει από το μπάνιο “Νίκο, έλα να με δεις γιατί θα φύγω”. “Άσε με, ρε Μαρία! Τώρα κάθομαι και παίζω στον υπολογιστή, θα σε δω μετά” της είπα. «Και δεν την ξαναείδα» εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια ο τραγουδιστής.

«Αυτό το μετανιώνω πάρα πολύ και αυτό με έχει κάνει στη ζωή να μην αφήνω τίποτα για αύριο. Πρέπει να ζούμε την ζωή μας όλοι, όλοι μας έχουμε προβλήματα, όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα και ατυχίες και αυτό με έκανε να σκέφτομαι ότι η ζωή είναι μία και πρέπει να την ζούμε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία ημέρα της ζωής μας» πρόσθεσε συγκινημένος.

Την δικιά της θλιβερή ιστορία όμως περιέγραψε και η Μαρία Αντωνά η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφερόταν στο πρόβλημα υγείας του αδερφού της.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Η πιο δύσκολη κατάσταση που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου είναι το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο αδελφός μου, τον οποίο για αρκετά χρόνια είχα στερηθεί λόγω του ότι εγώ ζούσα με την μητέρα μου και ο αδελφός μου με τον πατέρα μου. Μετά από χρόνια λοιπόν, όταν ενώθηκαν ξανά οι ζωές μας και ήρθαμε μαζί, ήρθε ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο ήμουν ουσιαστικά και η πρώτη που τηλεφώνησαν. Είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει από κάτι πολύ μικρό και ασήμαντο, που ουσιαστικά ήταν μια βιταμίνη η οποία έλειπε στο αίμα του και δεν το γνωρίζαμε, ο αδελφός μου πέρασε δυο ισχαιμικά επεισόδια από τα οποία είχε παραλύσει όλη η δεξιά του πλευρά»

«Ήταν για μένα σοκαριστικό αυτό το γεγονός, να μπορέσω να σταθώ δυνατή για να είμαι δίπλα του και ταυτόχρονα να βλέπω και τον αδελφό μου σε μια τέτοια κατάσταση. Χαίρομαι όμως πολύ γιατί με πάρα πολύ αγώνα και πάρα πολύ κόπο το ξεπέρασε, είναι γερός και δυνατός και σίγουρα θα είναι πάρα πολύ χαρούμενος που με βλέπει μέσα στο παιχνίδι.

Νομίζω ότι αυτό με στιγμάτισε σαν άνθρωπο γιατί εκεί κατάλαβα ότι στη ζωή δεν έχει τίποτα άλλο σημασία εκτός από το να είμαστε καλά και να είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουμε. Τι το ανέφερα τώρα» είπε ούσα συναισθηματικά φορτισμένη.

Η χθεσινή ημέρα όμως δεν ξεκίνησε και πολύ καλά για τους μαχητές αφού υπήρχε ένταση μεταξύ τους και πρωταγωνίστρια ήταν μία από τις υποψήφιες προς αποχώρηση. Ο λόγος για την Ανδριάνα Καγιά η οποία σύμφωνα με τους συμπαίκτες της, είναι επιθετική απέναντί της. Η Χρύσα Χατζηγεωργίου μάλιστα ισχυρίστηκε πως η Ανδριάνα μιλάει άσχημα για εκείνη πίσω από την πλάτη της, γεγονός το οποίο αρνήθηκε η παίκτρια της μπλε ομάδας.
Η Ανδριάnνα προσπάθησε με να προσεγγίσει την συμπαίκτριά της προκειμένου να μάθει τι έχει ακούσει.

«Εγώ απλά θέλω να ρωτήσω εδώ σε αυτό το κορίτσι το μικρό πότε σε έχω βρίσκει και τι έχω πει για εσένα» της είπε με τη Χρύσα να στραβώνει με το «μικρή» και  γενικά με το ύφος της.

Οι δυο τους δεν έβγαλαν άκρη και η Ανδριάνα συνέχισε λέγοντας στη νεαρή παίκτρια της μπλε ομάδας: «Ο Θεός θα στο ξεπληρώσει αυτό το πράγμα».

«Όποτε υπάρχουν κάμερες εδώ στην καλύβα, η Ανδριάνα δεν έρχεται να μιλήσουμε ποτέ για αυτά που είναι on camera. Πάντα πίσω από την κάμερα θα πάει και θα κακοχαρακτηρίσει τον οποιονδήποτε και θα πει κάτι για εμάς. Ενώ, όποτε εμείς την καλούμε στην κάμερα, πάντα αποφεύγει το κομμάτι αυτό. Αποφεύγει να μας μιλήσει, αποφεύγει να ανοιχτεί, αποφεύγει να μας πει αυτό που σκέφτεται» σημείωσε με την σειρά του ο Σταμάτης.

«Δεν ξέρω αν είναι τα νεύρα της ή αν φτάνει στα όρια της επειδή πεινάει ή είναι κουρασμένη ή λόγω του ότι ήταν άρρωστη. Αυτό της βγαίνει στο να κακοχαρακτηρίσει τους υπολοίπους, που είναι πολύ άσχημο να μη συγκρατείς τα νεύρα σου, αλλά εμείς της ζητήσαμε να κάτσει να ηρεμήσει», πρόσθεσε στο προσωπικό του que.

Η Ανδριάνα από την άλλη ενοχλήθηκε μαζί του λόγω ενός σχολίου που έκανε στην καλύβα, περί ασθένειας.

«Εντάξει, ρε παιδί μου, σεβάσου λίγο! Εμένα μην με σέβεσαι γιατί δεν με γουστάρεις, γιατί δεν με συμπαθείς, γιατί δεν σου κάνω σαν χαρακτήρας ή σαν παρέα αλλά για τα άλλα παιδιά, που είναι και φίλοι σου, λες τέτοιο πράγμα; Δηλαδή το λέει άνθρωπος αυτό; Τι να πω, ας ελπίσω να τα ξεπεράσουμε αυτά και να συνεχίσουμε για να πάμε καλά στα αγωνίσματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Να ξέρεις ένα πράγμα, στη ζωή υπάρχει και μια χιουμοριστική περίπτωση» της είπε ο Σταμάτης με την Ανδριάνα να διαφωνεί: «Όχι, δεν κάνεις χιούμορ όταν ο άλλος ψοφάει στον πυρετό ή τον άλλον τον έχει βαρέσει ο ήλιος στο κεφάλι. Δεν το λες αυτό σε έναν άρρωστο άνθρωπο».

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ωστόσο θεωρούν πως οι παίκτες της μπλε ομάδας ψήφησαν άδικα την Ανδριάνα καθώς είναι μία πολύ καλή παίκτρια.

«Μπορεί να έχει μία περίεργη φάτσα που μπορεί κάποιες φορές να είναι παρεξηγήσιμη. Από την μεριά των κόκκινων, οι περισσότεροι λένε ότι έχουν κάτι σαν ξινίλα, ότι κάτι τις φταίει μόνιμα. Μπορεί και να μην ισχύει, μπορεί να είναι ένα παιδί παρεξηγημένο», σχολίασε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Και πρόσθεσε: «Εγώ βέβαια ότι βλέπω λέω. Κουβάλησε ολόκληρο το κάρο στη δοκιμασία για να έρθει ο Φάνης να ρίξει τις βολές, να είναι ο ήρωας του αγώνα και η άλλη έχει κάνει όλη την “σκούπα” και το βράδυ την βγάλανε στον τάκο με 8 ψήφους», κατέληξε η παίκτρια των διάσημων.

Η Ανδριάνα όντως είχε εκμυστηρευτεί στον Άγγελο κάποια πράγματα τα οποία εκείνος μετέφερε στους συμπαίκτες του. Η παίκτρια της μπλε ομάδας προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μαζί του και ενώ επέμενε ότι δεν έχει βρίσει τους συμπαίκτες της εκείνος ισχυριζόταν το αντίθετο με αποτέλεσμα να η κατάσταση μεταξύ τους να ξεφύγει.
«Εγώ δεν έχω να πω τίποτα μαζί σου εφόσον λες ψέματα. Θέλω να μιλάω ντόμπρα με έναν άνθρωπο, θέλω να λες αλήθεια. Έχεις την τάση να υποτιμάς και να μιλάς πίσω από τις πλάτες όλων εδώ πέρα, οπότε τέλος. Μη μου ξαναπευθύνεις τον λόγο, αλήθεια. Αισθάνομαι άσχημα να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους σαν κι εσένα», είπε ο Άγγελος στην Ανδριάνα.
Η Ανδριάννα θεωρεί πως: «Σε κάθε Survivor στοχοποιούν έναν δυναμικό παίκτη»
Παρόλα αυτά οι παίκτες της κάθε ομάδας έπρεπε να αφήσουν πίσω τους τις όποιες διαφορές και να συνεργαστούν προκειμένου να κερδίσουν τον αγώνα με το έπαθλο φαγητού.
Δυστυχώς για τους μπλε, δεν κατάφεραν να φέρουν την πολυπόθητη νίκη.
Η ήττα των μπλε έκατσε βαριά στην Δώρα Νικολή η οποία ξέσπασε σε κλάματα σκεπτόμενη πως απογοητεύει τα παιδιά της.
Κουράγιο προσπάθησε να της δώσει η Όλγα Πηλιάκη η οποία της είπε πως: «Eπειδή και εγώ έχω παιδιά και μου είχαν πει πριν μπω “θέλουμε να κερδίζεις, δεν θέλουμε να χάνεις”, θέλω να σου πω ότι δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν και μόνο που έχεις φέρει 4 παιδιά στον κόσμο σε κάνει πάρα πολύ ικανή γυναίκα. Θα πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου και να το χαρείς γιατί είναι ένα παιχνίδι».
Η ώρα της αναμέτρησης για τις τέσσερις υποψήφιες έφθασε. Η Δώρα, η Ιωάννα, η Μαριλίνα και η Ανδριάνα έβαλαν τα δυνατά τους για να εξασφαλίσουν ακόμη μία εβδομάδα στο παιχνίδι.
Η Δώρα μονομάχησε με την Ιωάννα και η Μαριλίνα με την Ανδριάννα. Οι παίκτριες που κατάφεραν να φέρουν πρώτες τους πόντους για την παραμονή τους στο εξωτικό νησί ήταν η Δώρα και η Μαριλίνα.
Η τελική μονομαχία έγινε ανάμεσα στην Ιωάννα και την Ανδριάνα. Η δεύτερη όμως ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γεγονός το οποίο την επηρέασε στην απόδοσή της.
Συνεπώς η Ανδριάνα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This