Στάθης Σχίζας: «Δεν πέταξα σπόντες για την Δαλάκα και την Ασημίνα, ευθέως μίλησα»

Must Read

Ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από Survivor ήταν ο Στάθης Σχίζας. Ο επιχειρηματίας μπορεί να μην συμμετέχει στο φετινό reality επιβίωσης ωστόσο κατάφερε να το παρακολουθήσει.

Ο πρώην παίκτης του reality μιλώντας στην κάμερα τη εκπομπής «Πρωινό» έκανε την δική του κριτική λέγοντας πως: «Πρώτη φορά είδα από το σπίτι επεισόδιο, μου φαινόταν λίγο περίεργο. Στο reality πέρα από τον Αλέξη Παππά που εννοείται πως θα τα πάει πάρα πολύ καλά, reality θα έχει και η Ασημίνα. Αν με ρώταγες αν θα πήγαινα τώρα στον Άγιο Δομίνικο, δεν πήγαινα. Υπάρχουν συγκυρίες και καταστάσεις, υπάρχουν κίνητρα. Καλώς ή κακώς για τα παιδιά που έχουν πάει, το μόνο κίνητρο για να ξαναπάνε είναι το οικονομικό. Αν πουν κάτι άλλο, είναι ψεύτες».

«Είναι μάλλον λίγο οικογενειακό εκεί το κλίμα για την Ασημίνα Χατζηνανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα. Προφανώς παραβλέπονται κάποιοι κανόνες που για άλλους ήταν καταλυτικοί για να μην ξαναπάνε στο παιχνίδι. Εγώ θυμάμαι ότι τον Γιάννη Τσολάκη, που τον είχαμε κρεμάσει επειδή είχε πιει μία γουλιά καφέ, τώρα τι να πω;» ανέφερε ο Στάθης Σχίζας.

Για τα όσα δήλωσε για τις πρώην συμπαίκτριές του μίλησε ο Στάθης Σχίζας στην εκπομπή «Happy Day» και εξήγησε πως: «Δεν πέταξα σπόντες για την Δαλάκα και την Ασημίνα, ευθέως μίλησα. Παραβιάστηκε το κομμάτι που είχαμε συμφωνήσει όλοι μαζί. Το Survivor είναι “μαγαζί” του Acun και ότι θέλει κάνει. Βγάζει κανόνες, αναιρεί κανόνες, φέρνει παίκτες, διώχνει παίκτες, ξαναφέρνει παίκτες, ότι θέλει κάνει».

Όσον αφορά τον Τριαντάφυλλο δήλωσε: «Θα έπαιρνε 20.000 ευρώ την εβδομάδα; Και γιατί δεν πήγε; Έπρεπε να πάει, πολλά τα λεφτά!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This