MasterChef: Η ιστορία της Έλενας που συγκίνησε τους κριτές

«Έκανα φριχτή οικονομία, γιατί είχα και τη μητέρα μου άρρωστη.»

Must Read

Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει το MasteChef στις 15/01 και θα έχει πολλές ανατροπές καθώς φαίνεται πως θα γίνουν πολλές αλλαγές στον τρόπο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι αλλά διαφορετικοί φαίνεται πως θα είναι και οι κανόνες.

Μία μικρή γεύση από το τι θα παρακολουθήσουμε τις επόμενες ημέρες πήραμε μέσω του επίσημου λογαριασμού του reality μαγειρικής στο tik tok.

Η Έλενα έδωσε το καλύτερό της εαυτό στην οντισιόν προκειμένου να πάρει την πολυπόθητη ποδιά. Τη ώρα που οι κριτές δοκίμαζαν το πιάτο της εκείνη έκανε μία εξομολόγηση που τους συγκίνησε.

«Είμαι ένας άνθρωπος και δεν ντρέπομαι να το πω, γιατί πολλοί το κρύβουν. Δεν ντρέπομαι να το πω, είμαι ένας άνθρωπος φτωχός. Η οικογένειά μου δεν ήταν ποτέ πλούσια.

Δουλεύω από πολύ μικρή. Ό,τι απέκτησα, το απέκτησα μόνη μου! Θυμάμαι ότι για να αγοράσω τα μαχαίρια μου, ήθελα να έχω καλά μαχαίρια, έκανα φριχτή οικονομία, γιατί είχα και τη μητέρα μου άρρωστη.

Όμως δεν έκανα ποτέ πίσω! Και όποιος πήγε να μου βάλει εμπόδια, όπως πήγαν και φέτος, είπα “όχι, εγώ θα πάω”. Συγγνώμη, συγκινήθηκα!», είπε με δάκρυα στα μάτια και τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έσπευσε να την αγκαλιάσει.

@masterchefgr

Φέτος το MasterChefGR θα είναι πιο επικό από ποτέ! Μεγάλη ΠΡΕΜΙΕΡΑ, Δευτέρα 15/1 στο Star!

♬ Promoted Music – masterchefgr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This