Survivor: Ο εκνευρισμός της ομάδας που έχασε το έπαθλο και ο παίκτης που αποχώρησε

Το παραμιλητό της Όλγας Πηλιάκη στον ύπνο της.

Must Read

Μεγάλη τρομάρα πήραν η Διάσημοι κατά την διάρκεια της νύχτας γιατί την ώρα που κοιμόντουσαν του καλού καιρού άκουσαν ξαφνικά την Όλγα Πηλιάκη να φωνάζει. Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε το επόμενο πρωί, από την κόκκινη ομάδα, με χιούμορ με την γυμνάστρια να παραδέχεται στους συμπαίκτες της ότι τα βράδια συνηθίζει να παραμιλάει και απλά έτυχε να μην συμβεί τις προηγούμενες φορές.

Η ίδια μάλιστα μιλώντας στην κάμερα του Survivor αποκάλυψε πως καμιά φορά πιάνει κουβέντα και με τον σύζυγό της Στέλιο Χανταμπάκη και τα παιδιά τους.

Η Ολυμπιονίκης Ρυθμικής γυμναστικής κοψοχόλιασε τους συμπαίκτες της καθώς δεν τους είχε ενημερώσει γι’ αυτήν της την συνήθεια. Από εδώ και πέρα όμως θα είναι πιο υποψιασμένοι…

Η 35χρονη παίκτρια στην συνέχεια έκανε μια ανασκόπηση στις επιτυχίες της ζωής της και αναφέρθηκε στις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της αποκαλύπτοντας ότι: «Οι δύο πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής μου ήταν ο ερχομός των παιδιών μου. Είμαι πολύ ευλογημένη, ευχαριστώ τον Θεό που έχουν έρθει στη ζωή μου. Και για να μην αφήσω παραπονεμένο και τον σύζυγό μου είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα και τον σύζυγό μου…»

Κάθε μέρα αγωνίζονται οι δύο ομάδες του reality επιβίωσης, και όσο οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία να δουν την μονομαχία μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων, τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι προσπαθούν να βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου.
Το έπαθλο ήταν ένας εξοπλισμός για ψάρεμα. Στο άκουσμα αυτό ο Άγγελος Γεωργουδάκης έκανε μία υπόσχεση τους συμπαίκτες του.

«Κάντε να ακουμπήσει το χέρι μου αυτό το έπαθλο και δεν θα ξαναπεινάσει κανείς στην μπλε ομάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Δύσκολος ήταν ο και ο χθεσινός αγώνας με τους διάσημους να χάνουν πόντους και να μην μπορούν να κρύψουν την δυσαρέσκειά τους.
Η Κατερίνα Δαλάκα που θεωρείται η καλύτερη παίκτρια των διάσημων αυτήν την φορά δεν έφερε κανένα πόντο για την ομάδα της γεγονός το οποίο την εκνεύρισε.
Καταρρακωμένη όμως ήταν και η Ασημίνα η οποία έχασε από την Μαριλίνα. Η Ασημίνα πανηγύριζε γιατί νόμιζε πως πέτυχε και τον τελευταίο στόχο και αλλά τελικά την πρόλαβε η αντίπαλός της.
Τελικά η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο ήταν εκείνη των μαχητών με διαφορά τεσσάρων πόντων.

Η ήττα έκατσε βαριά στους κόκκινους. Η Ασημίνα μάλιστα δεν δίστασε να ξεσπάσει σε κλάματα καθώς το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά λόγω του τραυματισμού της δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα της όσο θα ήθελε.

«Δεν μπορώ να μιλήσω, Γιώργο! Υποφέρω σε αυτό το σημείο του σώματος μου. Συνεννοήθηκα με τον γιατρό για να πάμε να κάνουμε μια μαγνητική ώστε να μας δείξει τι έχω. Θέλω να πω ότι αυτόν τον τραυματισμό τον κουβαλάω από την πρώτη ασυλία, που τα παιδιά κέρδισαν, αλλά δεν μιλάω.

Ίσως να το έχω τώρα χειροτερέψει γιατί παίζω τόσο καιρό και αυτό είναι που με κάνει να στεναχωριέμαι. Είναι πολύ νωρίς για να τραυματιστείς στο παιχνίδι και ίσως μετά να είσαι ο εύκολος στόχος. Εγώ όμως δεν θα τα παρατήσω. Θα είμαι εδώ και στην πρώτη ασυλία και στην δεύτερη για να αγωνιστώ ό,τι και να γίνει» ανέφερε η παίκτρια των διασήμων.

Στεναχωρημένη όμως δηλώνει και η Κατερίνα Δαλάκα η οποία προσπαθεί να φέρνει συνέχεια νίκες για την ομάδα της.

«Ήταν μια κακή εβδομάδα για μένα. Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να τα παρατάω. Ξέρω πολύ καλά αυτό το παιχνίδι πώς το ζω. Ξέρω ότι θα υπάρχουν εβδομάδες που θα είσαι πάνω και κάτω. Αυτή η εβδομάδα είχε αρρώστιες, ήττες. Θα έρθουν καλύτερες μέρες. Είμαι στεναχωρημένη, δεν έχω να πω κάτι άλλο», δήλωσε η γνωστή αθλήτρια.

Ο Παύλος από την άλλη αποδίδει τις κακές στιγμές της ομάδας του… στο κακό μάτι κι έτσι ζήτησε από την μητέρα του να τους ξεματιάσει.
Και έφτασε η ώρα της αποχώρησης! Ο Παύλος, ο Νίκος Γκάνος και ο Αλέξης Παππάς από τους διάσημους και οι Rob James από τους μαχητές θα προσπαθήσουν να βάλουν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι.
Ο Γιώργος Λιανός όμως τους ανακοινώνει μία αλλαγή όσον αφορά την ώρα που θα διεξαχθεί ο αγώνας μονομαχίας.

«Αρχικά να σας πω ότι συνήθως οι μονομαχίες αποχώρησης γίνονται βραδινή ώρα. Απλά, επειδή χθες το βράδυ στο Τουρκικό All Star είχαν επίσης μονομαχία στην ίδια πίστα και τελείωσε πολύ αργά, ξέρουμε ότι είναι κρίσιμη αυτή η στιγμή και για τους τέσσερις υποψήφιους, επομένως αποφασίσαμε να τους αφήσουμε να ξεκουραστούν και να έρθουμε πρωινή ώρα», ανακοίνωσε ο παρουσιαστής.

«Αυτή είναι και η πρώτη φορά που ουσιαστικά θα παίξουμε την μονομαχία και αυτή θα προβληθεί σε δύο ώρες στον ΣΚΑΪ. Σίγουρα λοιπόν αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα και για τους τεχνικούς, καλή υπομονή και καλό κουράγιο θα τους ευχηθώ» τόνισε χαρακτηριστικά  απευθυνόμενος στους παίκτες του reality επιβίωσης.

«Καλό κουράγιο φυσικά θα ευχηθώ και στους τέσσερις υποψήφιους. Τον Ρομπ, τον Νίκο, τον Παύλο και τον Αλέξη», είπε στους τέσσερις υποψήφιους.

Η αναμέτρηση μεταξύ του Νίκου Γκάνου και του Παύλου ήταν εκείνη που θα έκρινε το αποτέλεσμα. Τελικά ο τραγουδιστής κατάφερε να νικήσει τον συγγραφέα.
Συνεπώς ο Παύλος Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor.
«Να είστε δυνατοί, παίδες, όλοι! Ευχαριστώ Θεέ μου, ευχαριστώ», είπε την ώρα που αποχαιρετούσε τους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This