O Άρης Σοϊλέδης αποστόμωσε τον Σπύρο Μαρτίκα: «Η παιδεία και το μυαλό σου έχουν περιορισμένα όρια»

Η απάντηση του πρώην ποδοσφαιριστή στο καυστικό σχόλιο που έκανε ο φαρμακοποιός για την σύντροφό του Μαρία Αντωνά.

Must Read

Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε χθες στην εκπομπή «Breakfast @ Star» και τοποθετήθηκε για τα όσα διαδραματίζονται στο φετινό «Survivor».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Μαρία Αντωνά και σχολίασε την εξωτερική λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στην αρχή ήταν αγνώριστη! H 2η μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ».

Ο Άρης Σοϊλέδης ένιωσε ότι με αυτό το σχόλιο ο φαρμακοποιός, πρόσβαλε την σύντροφό του κι έτσι την υποστήριξε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram με μία σκληρή απάντηση.

«Η μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το πόσο σκληρά μισογύνης μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος που έζησε και αυτός και η σύντροφός του τις δυσκολίες του Survivor. Απόδειξη του πόσο απαίδευτος και “λίγος” είσαι, είναι ο τρόπος που επιλέγεις για να χτυπήσεις μια γυναίκα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, με αυτό το αισχρό σχόλιο, νομίζοντας ότι κάνεις πλάκα. Αλλά η παιδεία και το μυαλό σου έχουν περιορισμένα όρια, που ψάχνεις απεγνωσμένα τρόπους να ξανασυζητηθείς» έγραψε στο InstaStory του.

Πολλοί από τους followers του έσπευσαν να τον υποστηρίξουν. Ανάμεσά τους και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος ανάρτησε μία φωτογραφία της δημοσιογράφου από την διαμονή της στον Άγιο Δομίνικο, γράφοντας χαρακτηριστικά «χωρίς μακιγιάζ».

Ο Άρης Σοϊλέδης δημοσίευσε μερικά από τα μηνύματα των διαδικτυακών του φίλων: «για να σας φύγουν οι αυταπάτες πως σας συμπαθεί και σας αγαπάει ο κόσμος» όπως είπε χαρακτηριστικά σε άλλο story που ανάρτησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This