Όλγα Κιουρτσάκη-Φώτης Λιόσης: Η κοινή ανακοίνωση για την «κόντρα» με την Άντζελα Δημητρίου – Η απάντηση της τραγουδίστριας

Η απάντηση της Άντζελας Δημηρίου μέσω του δικηγόρου τους.

Must Read

Τις τελευταίες ημέρες φημολογείται πως η σχέση της Άντζελας Δημητρίου και της κόρης της Όλγας Κιουρτσάκη δεν είναι καλή λόγω ενός τσακωμού που είχαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας που είχε η λαϊκή τραγουδίστρια στην Αμερική.

Η γνωστή ερμηνεύτρια από την μεριά της δεν ήθελε να δώσει τροφή για περισσότερα σχόλια, όπως ούτε και ο γαμπρός της Φώτης Λιόσης.

Οι φήμες πυροδοτήθηκαν με τα βίντεο που αναρτούσε κατά καιρούς η Όλγα Κιουρτσάκη στα social media.

Παρόλα αυτά η Όλγα Κιουρστάκη και ο σύζυγός της θέλουν να σταματήσει η αναπαραγωγή του συγκεκριμένου θέματος από τα ΜΜΕ και γι’ αυτόν τον λόγο εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου τους Αλεξάνδρα Μακρή.

«Μετά τη συνεχή αναπαραγωγή ανακριβών δημοσιευμάτων τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα κλονιστικών για τη ψυχική μας ισορροπία και πρωτίστως με γνώμονα τη προστασία του ανήλικου τέκνου μας, σας παρακαλούμε θερμά να αποσύρετε όλα τα εν λόγω δημοσιεύματα που αφορούν στις οικογενειακές μας σχέσεις και να παύσετε στο μέλλον την αναπαραγωγή αντίστοιχων δημοσιευμάτων αναφορικά με τις οικογενειακές και διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλιώς η οικογένειά μας θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για τη συκοφαντική δυσφήμιση που υφίσταται.

Περαιτέρω θα πρέπει να διασαφηνίζουμε ότι καμία σχέση δεν υπάρχει ανάμεσα σε όσα επιλέγουμε να δημοσιεύσουμε σε κοινωνικά δίκτυα (instagram, facebook stories, Tik Tok κτλ) με τα πρόσωπα της οικογένειάς μας και τις σχέσεις μεταξύ μας, ενώ οι σχολιασμοί που διαβάζουμε ανάγονται σε εικασίες που είναι εντελώς ανεπέρειστοι, εντείνοντας με αυτόν τον τρόπο τον βαθμό της ζημίας που έχουμε ήδη υποστεί.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και τον σεβασμό που θα επιδείξετε στη βούληση της οικογένειάς μας προς προστασία του ανήλικου τέκνου μας» επισημαίνεται.

Δείτε όσα μετέφερε η εκπομπή «Happy Day»:

Από την άλλη ο δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου, Βασίλης Καπερνάρος, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τόνισε πως: «Αυτοί που ξεκίνησαν το θέμα στέλνουν και Δελτίο Τύπου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This