Survivor: Ο «παντελονάτος» Λαμάι, η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα επάθλου και ο παίκτης που αποχώρησε

Τα κλάματα του Σταμάτη για τον σοβαρό τραυματισμό του.

Must Read

Η πείνα έχει εξαντλήσει τους παίκτες του Survivor! Τόσο η μπλε όσο και η κόκκινη ομάδα χρειάζονται ενέργεια για να μπορέσουν να βγάλουν εις πέρας τα αγωνίσματα αλλά και για να μπορέσουν να πάρουν τα πάνω τους.

«Από 20 χρονών οι προπονητές μου προσπαθούν να με κάνουν να αδυνατίσω και στο Survivor έχω μείνει μόνο κόκκαλα, ό,τι καλύτερο. Είναι πολύ δύσκολα, πέρα από το φαγητό, είχαμε ένα πολύ άσχημο βράδυ. Εχθές δεν κοιμηθήκαμε καθόλου. Αυτό το έπαθλο πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε γιατί θα είναι μια τρομερή ένεση ενέργειας. Θα πάρουμε τα πάνω μας, γιατί δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι» εκμυστηρεύτηκε ο Σάββας Γκέντσογλου στον Γιώργο Λιανό λόφο πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Ο αγώνας επάθλου ξεκίνησε με πολύ πάθος. Δυστυχώς όμως ο Σταμάτης Ταλαδιανός κατέρρευσε την ώρα του αγώνα έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στον προσαγωγό.
Οι παίκτες των δύο ομάδων έσπευσαν να τον βοηθήσουν την ώρα που εκείνος σφάδαζε από τον πόνο φωνάζοντας απαρηγόρητος: «Όχι πάλι».

Την θέση του στον αγώνα πήρε ο Γιάννης Περπατάρης ο οποίος κατάφερε και έφερε πόντο για την ομάδα του.Ωστόσο ο Σταμάτης ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Τα γενέθλιά της είχε η Μαρία Αντωνά και κατά την διάρκεια του αγώνα έφερε νίκη για την ομάδα της την οποία αφιέρωσε στον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη.
«Άρη, για τα γενέθλια μου, σ’ αγαπώ πολύ!», είπε η Μαρία Αντωνά και σχημάτισε ένα ”Α” με τα δάχτυλά της.
Η Κατερίνα Δαλάκα από την μεριά της ήθελε να δείξει την δυναμική της έτσι λοιπόν προκάλεσε τον Φάνη σε μονομαχία γεγονός το οποίο της γύρισε μπούμερανγκ αφού τον πόντο πήρε ο παίκτης της μπλε ομάδας με την παίκτρια των διάσημων να ενοχλείται.
Τον αγώνα τελικά κέρδισαν οι μπλε με τον Φάνη να φέρνει την τελική νίκη.
«Ποιος θέλει να δει τη φάτσα μου», είπε με ύφος εξοργίζοντας τον πάγκο των κόκκινων.

Η μπλε ομάδα κέρδισε και ενώ οι μαχητές ήταν χαρούμενοι που επιτέλους θα έτρωγαν, ο Σταμάτης λύγισε στην σκέψη ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, λόγω του τραυματισμού του, για την παραμονή του στο reality επιβίωσης.

«Θα μονομαχήσω με άλλα τρία άτομα, αλλά μετά τον τραυματισμό μου έχω μια μικρή θλάση στον προσαγωγό και το νιώθω σε μεγάλο διασκελισμό να με πονάει. Δεν ξέρω πως θα είμαι μέχρι εκείνη τη στιγμή, ελπίζω να είμαι καλά. Περνάει από το μυαλό μου το να μη μπορέσω να αγωνιστώ και δε θα το ήθελα. Με στεναχωρεί πολύ αυτό. Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μη μπορέσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους εκείνους εκεί έξω. Θα δώσω ό,τι έχω για να μπορέσω να παραμείνω.Είμαι ένα παιδί που δεν είναι αθλητής, σταμάτησα τον αθλητισμό γιατί έπρεπε να δουλέψω, να καταφέρω να σπουδάσω τον εαυτό μου. Έχω κάνει πολλές δουλειές στη ζωή μου αφήνοντας πίσω τον αθλητισμό, που μου αρέσει και οι συνθήκες της δουλειάς μου δε μου επέτρεπαν να έχω τόσο ελεύθερο χρόνο ώστε να αθληθώ. Εδώ τι βρίσκω, βρίσκω τα πατήματά μου, τον εαυτό του, τον Σταμάτη τον αγωνιστικό, που μπορεί να τρέχει, ένα Σταμάτη που ήξερα παλιότερα.

Πιστεύω ότι αξίζω να είμαι εδώ πέρα για όλα αυτά που έχω περάσει και αξίζω να είμαι στη συνέχεια γιατί έχω να δώσω πολλά. Αγωνίζομαι από την ψυχή μου. Αγωνίζομαι για εμένα, την οικογένειά μου, για όλους αυτούς που με πιστεύουν εκεί έξω. Πάντα ήμουν δίπλα σε όλους, όπως και εκείνοι για εμένα», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Η ώρα των τεσσάρων μονομάχων έφτασε και λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ο παρουσιαστής ζήτησε από τον Αλέξη Παππά και τον Σωτήρη Λαμάι να αναφερθούν στην «κόντρα» τους. Τον λόγο όμως πήρε και ο Σάββας από τον οποίο ένιωσε ότι προσβλήθηκε ο Λαμάι.

Σάββας Γκέντσογλου: Είμαι περίεργος να δω γιατί τον Σωτήρη τον έχουμε δει ελάχιστα και έχει προκαλέσει τον Αλέξη σε μονομαχία.

Σωτήρης Λαμάι: Έχω μάθει στα 39 μου τουλάχιστον τα παντελόνια που φοράω να τα τιμάω και να προσέχω τι λέω. Αν περίμενα να κάνω την κότα και τον άνανδρο, δεν με τιμάει. Δόξα το Θεό ο κόσμος ξέρει τι είμαι και τι έχω κάνει στη ζωή μου. Ο Λαμάι δεν έχει αυτή την εικόνα έξω, θα δώσω την ψυχή μου για να μείνω. Τον Σάββα τον έχω σε εκτίμηση. Το ότι επηρεάζεται από διάφορα παπαγαλάκια δεν τον τιμάει. Αν ήμουν καλά, δεν έχω να φοβηθώ κανέναν. Ξέρει τι εννοώ όταν είμαι τραυματισμένος. Δεν ήρθα ούτε να λουφάρω ούτε τίποτα. Να σκεφτόμαστε λίγο πιο βαθιά!

Σάββας Γκέντσογλου: Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Επειδή είμαι στον αθλητισμό χρόνια μου φαίνεται περίεργο τόσο καιρό να κάθεσαι και τώρα να έρχεσαι να αγωνίζεσαι.

Σωτήρης Λαμάι: Σας σέβομαι αλλά δεν φοβάμαι κανέναν!

Ο Παππάς, ο Λαμάι, ο Σταμάτης και ο Rob James έβαλαν τα δυνατά τους για να μην φύγουν από το παιχνίδι αλλά για ένας από αυτούς το όνειρο θα τελείωνε.
Στην αρχή μονομάχησε ο Αλέξης Παππάς με τον Λαμάι και ο Rob James με τον Σταμάτη.
Την παραμονή τους στο παιχνίδι εξασφάλισαν ο Παππάς με τον Rob. Έτσι λοιπόν ο αγώνας κρίθηκε από την μονομαχία του Λαμάι και του Σταμάτη.
Ο Λαμάι σκέφτηκε να κάνει την ανατροπή κι έτσι παρέδωσε τα όπλα για να παραμείνει στο παιχνίδι ο Σταμάτης.
Η συγκίνηση του Σταμάτη ήταν μεγάλη αφού μετά το τέλος του αγώνα έκλαιγε με αναφιλητά.
Συγκινημένος όμως ήταν και ο Λαμάι ο οποίος έφυγε με ψηλά το κεφάλι λέγοντας για τον, πρώην πλέον, συμπαίκτη του, πως: «Αξίζει πολύ περισσότερο από εμένα να μείνει, το έχει ανάγκη»
«Έχω μάθει στη ζωή μου πως, όταν ο Θεός σου λέει να σταματήσεις, πρέπει να σταματήσεις. Μέσα μου ένιωσα ότι το πόδι δεν με βοηθάει για να συνεχίσω παραπέρα στο Survivor. Μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω ένα όνειρο ζωής, για κάποιους ίσως είναι αστείο, για μένα όμως αυτό είναι που έφτασα μέχρι εδώ. Μέσα σε δυο βδομάδες έζησα όσα θα μπορούσα να ζήσω σε έξι μήνες, εάν έμενα. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα. Θέλω να είναι περήφανος ο γιος μου, πάνω απ’ όλα η ανθρωπιά», είπε μετά το τέλος του αγώνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This