Ιωάννα Τούνη για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Τι επαγγέλλεται; Φαντάζομαι δεν σκάβει σε κάποιο χωράφι»

Αφορμή στάθηκαν τα αιχμηρά σχόλια του παρουσιαστή.

Must Read

Συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε πριν λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιδιότητα της ως influencer τονίζοντας πως είναι μία απαιτητική δουλειά.

Οι δηλώσεις της αυτές σχολιάστηκαν από την παρουσιάστρια του «Happy Day» και τους συνεργάτες της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να εκτιμά πως: «Για μένα η μεγαλύτερη θυσία δεν είναι ότι πρέπει να βρεις το κέφι κάθε μέρα να ανεβάσεις κάτι αλλά ότι έχεις εκπαιδεύσει τον κόσμο στο ότι ξέρει την κάθε στιγμή τι κάνεις. Δεν υπάρχουν κάποιες στιγμές της καθημερινότητας που θέλεις να τις φυλάξεις σε ένα κουτάκι;» 

Ο Δημήτρης Παπανώτας από την άλλη ήταν πιο αιχμηρός στις δηλώσεις του.

«Αλλά… θυσιάζεται, σου λέει: δεν πειράζει. Δεν το καταλαβαίνω όλο αυτό… ότι νιώθει την υποχρέωση να είναι κάθε μέρα στο Instagram και ότι, αν δεν είναι μια μέρα, όλες αυτές που την ακολουθούν θα πουν: τι έπαθε η Ιωάννα;

Πρόσεχε τι είπε: ότι αυτές θα νομίζουν ότι αυτή περνάει καλά και τις έχει γράψει. Αυτό σημαίνει ότι είναι και θέμα IQ του κοινού που σε ακολουθεί», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Κι εμένα με ακολουθούν 80.000 άνθρωποι αλλά δεν φέρονται έτσι. Αντιθέτως, είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι, συζητάμε πολιτικά και τα λοιπά.

Τώρα αν ο λόγος που ακολουθούν την Ιωάννα Τούνη είναι το μοντελάκι και μια μέρα λες: ε όχι ρε φίλε, δεν ανέβασε μοντελάκι, τι θα φορέσω εγώ; Τότε… την ψάχνεις», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή του ο δημοσιογράφος του Alpha.

«Εσύ πιστεύεις ότι το κοινό το δικό μου και το κοινό της Ιωάννας έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα; Το ίδιο IQ;», υπογράμμισε.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» με την Τζένη Μελιτά να ξεκινάει την κουβέντα λέγοντας πως: «Το Instagram είναι σαν ένα μαγαζί, το μαγαζί σου που έχεις και πρέπει να το φροντίζεις έτσι. Να ξυπνάς το πρωί, να του βάζεις τα ραφάκια του, να ανεβάσεις τα stories του, τα posts του. Έχει πολλή δουλειά. Ο αλγόριθμος δεν συγχωρεί, εάν λείπεις. Μια, δυο, τρεις… θα σε χαιρετήσει».

«Να ανοίξεις την πόρτα, να βάλεις «ανοιχτό» και έχεις από ‘κει και πέρα τους ανθρώπους που θα χτυπήσουν την πόρτα να μπουν μέσα. Είναι πάρα πολύ σκληρή δουλειά όμως», σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τη συνεργάτιδά του να παρατηρεί: «Το λες λίγο περίεργα».

«Εγώ; Προσπαθώ να καταλάβω», ανταπάντησε ο παρουσιαστής.

«Είναι μία δουλειά. Όπως η δική μας μπορεί να φαίνεται σε κάποιους πάναπλη και σε κάποιους άλλους μπορεί να είναι ότι διαβάζουμε κάθε μέρα από 15 πάκους χαρτιά», παρατήρησε η Τζένη Μελιτά στη συνέχεια της κουβέντας.

«Εγώ δεν παραπονιέμαι για τη δουλειά μου. Μου είναι ευχάριστη, χαίρομαι πάρα πολύ που την κάνω, δεν έχω κανένα παράπονο. Να κάνουν τότε και οι influencers ένα ημερολόγιο, Πάσχα ας πούμε να… κλείνουν το μαγαζί. Υπάρχει ένα εργατικό δίκαιο, πρέπει και οι influencers να μπουν σε αυτό το παιχνίδι», σχολίασε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

«Γιατί πήγε και έκανε αυτή τη δουλειά αφού δεν της αρέσει το αφεντικό της; Δεν της αρέσει η δουλειά της; Θέλω να καταλάβω. Είναι ωραίο το μαγαζί της, μην παραπονιέται. Μήπως το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ιδιωτικότητα; Το ύπνος της είναι 7ωρος; Να μάθω θέλω», κατέληξε χαριτολογώντας στο σχόλιό του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Την δική της απάντηση στον Δημήτρη Παπανώτα και στον Φώτη Σερφουολόπουλο έδωσε η Ιωάννα Τούνη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου ανέφερε ότι:
«Ελπίζω το κοινό του Παπανώτα να έχει IQ. Εμένα κυρίως με ενδιαφέρει η γνώμη του Δημήτρη Αλεξάνδρου και όχι του Δημήτρη Παπανώτα. Οπότε, δεν πειράζει, φιλάκια να του στείλουμε».
«Τι επαγγέλλεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος; Φαντάζομαι δεν σκάβει σε κάποιο χωράφι… Εγώ κάνω τρεις δουλειές, influencer, μαμά και επιχειρηματίας. Αν ο κύριος Σεργουλόπουλος κάνει τρεις δουλειές, φιλάκια και σε αυτόν», κατέληξε.
«Κι εμένα αν με ρωτούσες μεταξύ Τούνη – Αλεξάνδρου, Αλεξάνδρου θα διάλεγα», σχολίασε αμέσως μετά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This