Σασμός: Ο πυροβολισμός που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα

Must Read

Τρομερές ενέχονται να είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το τέλος του Αντρέα στην σειρά Σασμός.

O Αντρέας αφού βλέπει ότι δεν μπορεί να ξελασπώσει ζητάει βοήθεια από τον Παύλο ο οποίος προσπαθεί να τον στριμώξει για να του πει τις πραγματικές του προσθέσεις και τον πραγματικό λόγο που τον εκβιάζουν.

Στο μεταξύ ο Αντώνης και ο Γιώργος συλλέγουν στοιχεία για τον μασκοφόρο.
Η Βασιλική μόλις συναντάει την Αργυρώ προσπαθεί να την αποφύγει ωστόσο ο Μαθιός την παροτρύνει να ρίξει νερό στο κρασί της, απ’ ότι φαίνεται όμως ούτε η Αργυρώ είναι διατεθειμένη να κάνει βήμα πίσω.
Παράλληλα ο εισαγγελέας εξετάζει τον Μανόλη πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στον πραγματικό ένοχο της δολοφονίας του Στεφανή.
Έχοντας μάθει την αλήθεια από τον Θανάση, η Καλλιόπη μαλακώνει με τον Παύλο και πιέζει τον παπά για τον Ρούσσο. Εκείνοι από την άλλη ανησυχούν για τον Αντρέα, που αποχαιρετά τον μικρό Πετράκη σα να ήταν η τελευταία τους φορά.… Ένα τρομερό μυστικό, όμως, και ένας πυροβολισμός θα ανατρέψουν τα πάντα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This