Πάμε Δανάη: Εξώδικο από τον Μάνο Παπαγιάννη – Τι απάντησαν οι παρουσιαστές

Must Read

Συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα η Σοφία Παυλίδου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με τους γιους της που έχει αποκτήσει με τον Χρήστο Φερεντίνο αλλά και στον τρόπο που διαχειρίστηκαν εκείνα την δικαστική διαμάχη που έχει η ηθοποιός με τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Με παίρνουν μόνοι τους τηλέφωνο. Εγώ δεν θα τους ενοχλήσω, δεν είμαι από τις μαμάδες που παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνο. Με αναζητούν μόνοι τους, έχουν την ανάγκη να με πάρουν και νιώθω πολύ ωραία. Η δική μας γενιά είχε απ’ έξω τους γονείς, δεν ήταν τόσο κοντά μας. Δεν μας καταλάβαιναν» είπε η ηθοποιός.

«Έχουμε άμεση συνεννόηση με τα παιδιά. Κι αυτά θύμωσαν στην αρχή, τους εξήγησα ότι η βία φέρνει βία, οπότε ακολουθούμε μία δικαστική οδό, η οποία και μας δικαίωσε κιόλας.

Είχε κάποιες δυσκολίες, γιατί ήταν στην εφηβεία τα παιδιά, άκουγαν, μάθαιναν, συνεχιζόταν η υπόθεση από την άλλη πλευρά… Αλλά έχουμε καλή συνεννόηση κι αυτό φαίνεται στις δυσκολίες. Γι’ αυτούς ήταν σοκ ότι πείραξαν τη μαμά τους» ανέφερε για την αντίδραση των παιδιών της στο περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη,

Με αφορμή την συνέντευξη αυτή, ο Μάνος Παπαγιάννης έστειλε εξώδικο στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», γεγονός το οποίο αποκάλυψαν οι παρουσιαστές.

«Σε συνέχεια της συνέντευξης της κυρίας Σοφίας Παυλίδου, την οποία φιλοξένησε η εκπομπή μας τις 5 Φεβρουαρίου 2024, λάβαμε εξώδικη δήλωση από τον κύριο Παπαγιάννη με την οποία μάς ενημερώνει ότι “ο κύριος Παπαγιάννης έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης που αφορά την αντιδικία του με την κυρία Παυλίδου. Δηλαδή, η υπόθεση εκκρεμεί καθώς δεν έχει κριθεί αμετάκλητα”.

Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι προφανώς σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας του κυρίου Παπαγιάννη και ότι ουδέποτε αναφέραμε το όνομά του στην εκπομπή παρά μόνο τώρα κατόπιν του δικού του αιτήματος», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This