Ο Πορτοσάλτε μηνύει τον Πάνο Βλάχο για το τραγούδι – «Προτρέπει να με δολοφονήσουν»

Καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του ηθοποιού ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ

Must Read

Για προτροπή σε δολοφονία κατηγορεί ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ Άρης Πορτοσάλτε τον ηθοποιό και τραγουδιστή Πάνο Βλάχο, με αφορμή το χιουμοριστικό τραγούδι που είχε στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Ο παρουσιαστής δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του ηθοποιού ενώ επιτέθηκε και σε όσους παρακολουθούσαν το live στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας ότι «ψυχαγωγούνται από τη δολοφονία».




Παρά το γεγονός ότι ο καλλιτέχνης διευκρίνισε ότι πρόκειται για χιούμορ και ότι «οι στίχοι» και η τέχνη του «δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία», ο Πορτοσάλτε επιμένει:  «Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη».

Μάλιστα με παραληρηματικό ύφος, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ συνέχισε: «Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί Γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας που λέει η Αριστερά. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;» είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας ότι ο μόνος του κριτής είναι ο Θεός.




 

Δείτε επίσης:

Η απάντηση του Πάνου Βλάχου για τον στίχο που εξόργισε Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This