Κατερίνα Καινούργιου για Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Είπε ότι δεν θα πετύχω! Απογοητεύτηκα»

Must Read

Η Κατερίνα Καινούργιου μας έχει συνηθίσει να εξιστορεί τις εμπειρίες του παρελθόντος της συχνά πυκνά μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Έτσι λοιπόν και σήμερα μας αποκάλυψε ποιο γνωστό πρόσωπο από τον χώρο της δημοσιογραφίας έβαλε, εν αγνοία του, το λιθαράκι του για να χτίσει καριέρα σε αυτόν τον χώρο.

Ο λόγος για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο οποίος είχε πει στον πατέρα της πως δεν κάνει γι’ αυτήν την δουλειά, γεγονός το οποίο την πείσμωσε για να προσπαθήσει να πετύχει.

«Ήμουν 18 χρονών, μόλις είχα μπει στο Πανεπιστήμιο, πριν ξεκινήσω στο Τηλεάστυ. Δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο, αλλά ο πατέρας μου, μού λέει “θα σε στείλω σε έναν έμπειρο δημοσιογράφο, να σου πει αν το έχεις”. Εξυπνάδες του πατέρα μου. Μου είπε ότι θα με στείλει στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, που ήταν φίλος ενός άλλου φίλου μας.

Πάω λοιπόν με τον κοινό φίλο του μπαμπά μου, και κάνουμε ένα ραντεβού στην Παιανία με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Αρχίζουμε και μιλάμε, με ρώταγε ποιο είναι το όνειρό μου, τι θέλω να κάνω, με ρώταγε γιατί θέλω να γίνω δημοσιογράφος, ποιοι είναι οι στόχοι μου. Φεύγουμε και αυτός παίρνει τον πατέρα μου τηλέφωνο.

Γυρνάω σπίτι και μου λέει ο πατέρας μου, “καλά, μου είπε ο άνθρωπος ότι δεν το έχεις καθόλου, ότι δε πρόκειται να πετύχεις ποτέ, ότι δε σε ενδιαφέρει καθόλου και καλύτερα να κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου”. Απογοητεύτηκα. Όταν μετά από χρόνια τον συνάντησα στο Open και του το είπα, μου λέει “εντάξει, λέω και καμία βλακεία καμιά φορά”. Μπορεί και αυτό τότε να με είχε πεισμώσει… Μπορεί κάτι να μη του άρεσε, αλλά καμιά φορά όταν σε απογοητεύουν λίγο στην αρχή, πεισμώνεις» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This