Survivor: Σοκ με την μετωπική σύγκρουση της Έλενας και της Δώρας-Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και οι 2 υποψήφιες

Οι διάσημοι αποχώρησαν από το συμβούλιο του νησιού.

Must Read

Βγήκαν τα πρώτα σύννεφα στην μπλε ομάδα! Οι μαχητές τόσο καιρό δήλωναν πως είναι μία γροθιά, ξαφνικά χωρίστηκαν σε δύο κλίκες, «εξαιτίας» του James Καφετζή.

Ο πρίγκιπας του Survivor και η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν δύο προσθήκες που έφεραν νίκες στην μπλε ομάδα. Ωστόσο χτες οι δυο τους χρειάστηκε να πάνε στον γιατρό καθώς όπως αποκάλυψε η Σταυρούλα: «Σήμερα το πρωί δεν ένιωθα πολύ καλά, οπότε ο γιατρός έκρινε ότι έπρεπε να κάνω κάποιες γενικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα δεν έχουν βγει, αλλά νιώθω λίγο καλύτερα. Ο Τζέιμς έπαθε και αυτός μάτι, ήταν μαζί μου στην κλινική για να κάνει φυσικοθεραπεία, έχει λίγο τον ώμο του. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, οπότε είμαι λίγο down και για εμένα και για εκείνον».

Ο Σταμάτης από την άλλη φαίνεται πως δεν συγκινήθηκε αλλά ούτε και ανησύχησε ιδιαίτερα με το πρόβλημα του James, αντιθέτως, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, φάνηκε πως η απουσία του έκανε καλό στην ομάδα αφού τους έφερε πιο κοντά.
«Νομίζω ότι ο James χθες μεταφέρθηκε κάποια στιγμή στην κλινική και απουσιάζει μέχρι και τώρα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι με το που έφυγε ο James, κάποια από τα παιδιά, ο Γιώργος, η Χρύσα, ο Φάνης, ο Γιάννης ήρθαν λίγο πιο εδώ, λίγο πιο κοντά μας» σημείωσε.
«Θεωρώ ότι ο James επηρεάζει πάρα πολύ τα παιδιά, τους απορροφά πάρα πολύ χρόνο γεμίζοντάς τους με τι δεν ξέρω κι εγώ. Ναι, μεν μπορεί να κάνουν παρέα, αλλά εγώ θεωρώ ότι πίσω από αυτό κάτι κρύβεται και στήνεται» κατέληξε.
Οι δύο ομάδες ξεχύθηκαν στον στίβο μάχης για να κερδίσουν την τρίτη ασυλία. Σοκ όμως προκάλεσε σε όλους η μετωπική σύγκρουση που είχε η Έλενα Αμανατίδου με τη Δώρα Νικολή την ώρα του αγωνίσματος με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο ο αγώνας καθώς οι δύο παίκτριες ζαλίστηκαν και έπρεπε να τις δει γιατρός.

Ευτυχώς και οι δύο παίκτριες ήταν καλά στην υγεία τους και συνεχίστηκε ο αγώνας κανονικά, μόνο που έμεινε στην Δώρα ένα τεράστιο καρούμπαλο στο κεφάλι.

Τον αγώνα ασυλίας κέρδισαν για ακόμη μία φορά οι μπλε με τους κόκκινους να καλούνται να ψηφίσουν ακόμη μία παίκτριά τους για αποχώρηση.
Επειδή δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και η Ασημίνα, λόγω του τραυματισμού της δεν μπορεί να ψηφιστεί, στον τάκο βρέθηκε η Κατερίνα Δαλάκα.
Τα πράγματα όμως δεν κύλισαν και τόσο ομαλά στο συμβούλιο του νησιού. Η Ασημίνα βρέθηκε ακόμη μία φορά στο στόχαστρο των μπλε.
«Εγώ και το πρωί είπα, ότι προσπάθησα να αστειευτώ μιλώντας για την Ασημίνα και μετά κατάλαβα, όπως είπε και η ίδια, ότι το πήρε ειρωνικά και για αυτό ζήτησα και συγγνώμη. Είναι και τραυματισμένη και καταλαβαίνω, ότι είναι αρκετά πιεσμένη και ψυχολογικά, οπότε δεν ήθελα να την σπρώξω…να το κάνω πιο δύσκολο…», είπε γελώντας ο Γιώργος και συνέχισε: «Θα της ήταν πιο δύσκολο, με συγχωρείς…τι να πω».
Το ύφος των μαχητών ήταν ειρωνικό και γι’ αυτό οι διάσημοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το συμβούλιο ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Πάμε, πάμε», ακούστηκε από την ομάδα των κόκκινων με την Κατερίνα Δαλάκα να τονίζει: «Όταν τελειώσει η παιδική χαρά φωνάξτε μας ξανά»

Η Κόκκινοι επέστρεψαν και η Κατερίνα Δαλάκα ως η MVP της εβδομάδας έπρεπε να υποδείξει μία παίκτρια από την αντίπαλη ομάδα, για μονομαχία.
Η αθλήτρια επέλεξε τελικά την Χρύσα και θα μονομαχήσει με την ίδια, την Μαρία και την Έλενα.

«Είμαι έτοιμη να μονομαχήσω, πρώτη φορά σε αυτή τη διαδικασία. Θα δω και πώς είναι, ελπίζω να πάει καλά και να παραμείνω», είπε η Χρύσα με την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This